Pozdrav svima,
Meni su doneli telefon jos kad je izasao ima nekih mecec dana i vise da ubacim Garmin. Ja sam tada probao verziju 5.0 i program nije hteo da se startuje. Onda smo cekali na novu verziju koja je izasla (rekao je neko gore da je bas u toj verziji ubacena podrska za ovaj mobilni). Tu verziju sam instalirao i ona radi. U pocetku sam mislio da je neki problem da nece da radi. Onda sam pomislio hajde da ga ostavim da trazi satelite duze vreme (na nekim modelima nokije moram da cekam) i posle nekog vremena je proradio. Znaci morate da cekate minimum 10 minuta da pronadje satelite. Isto tako sam to uradio i na jos jednom samsungu mislim da je G810 i isto tako se ponasa cekanje 10 minuta.
E sad imam jedno pitanje za vas.
Vlasnik tog telefona mi kaze da mu se baterija isprazni za jedan dan iako je ugasio program za navigaciju. Ja sam mu predlozio da posle zavrsetka navigacije ugasi i upali mob i tako proveri da li ce mu duze trajati baterija.
Da li je moguce da je program lose uradjen i da nekako ostavlja ukljucenim GPS prijemnik pa on zbog toga prazni bateriju?
Unapred hvala.
Prijatno.