Dali ovaj mob možda dolazi u vipovu ponudu ovih dana?
Evo jedna slika, tek tako...
macro uključen, mode "against light"
![]()
Dali ovaj mob možda dolazi u vipovu ponudu ovih dana?
instalirao sam garmina, i nemoze mi naci satelit ako tko zna u cemu je stvar.
Bolesno lijep i mocan stroj,nisam se nadao od samsunga ovako necemu,eo igram se vec 1 h s telefonom nevjerovatno,n96 se moze sakriti iza ovog uređaja i steta sto moram vratit telefon do 15 h,ipak je to puno eura za mene trenutno![]()
aj budi dobar,pa okini koju fotku sa njim i postaj tu na forum,jer ih nemam previse...
a povlace se usporedbe izmedu njega i c905...
evo dobio sam odgovor od europatradea da bi i8510 u prodaji trebao biti iduci tjedan.... vidjet cemo....
What else you gonna do on a saturday?
www.samsungi8510.com/forum/
Tamo možete naći sve kaj se tiće garmina, gps-a i instalacije.
Imeni sve radi normalno. Prvo sam bio instalirao garmin XT 5.00.10 i pojeo mi je bateriju u roku par sati. Sad sam riješio taj problem pomoću Jbak TaskMan-a i stavio ponovo garmina, ali ovaj puta 5.00.20 i sve radi, sve 5.
Daj ljudi nek mi neko pomogne oko garmina.Ni jedna verzija garmina nece da se instalira.Izbacuje certificat not valid.certificat expired.Pokusavao sam vracati datum i opet nista.Sertifikovati ne mogu zato sto je garmin u zip datoteci,kada ga i raspakujem dobijem fajlove koji nisu .sis . Inace innov8 mi se mnogo dopada.nisam toliko dobar sa engleskim da bi propratio taj link-forum iznad gdje ima objasnjeno na engleskom
Dal može tko iz osobnog iskustva i dužega korištenja reći dal mobitel ima neke velike,neoprostive mane?
"Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction." - Albert Einstein
Zadnji uredio Dexy : 03-03-2009 u 15:02
Radi, radi, treba izać van iz kuće i pričekat malo dok polovi satelite i radi.
Obzirom da sam zadnjih 2-3 mjeseca bio prilično zauzet sa faksom i poslom, nisam baš provjeravao ima li kakvih novosti u vezi INNOV8-a, pa tako danas odlučim malo prošvrljati po netu i skužim da je u međuvremenu hackiran... pa ako netko to dosad nije znao, sad zna...
evo i link: http://www.ipmart-forum.com/showthre...er+certificate
EDIT: link promijenjen
Zadnji uredio Prophet1986 : 07-03-2009 u 02:29
"Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction." - Albert Einstein
Je i to radi odlicno hack....
BTW....kolko vama traje baterija?? meni ni pola dana ne izdrzi uz malo prckanja i par razgovora.....dali je do baterije ili je tako to??
meni baterija uz cca sat-sat i po razgovora dnevno, nekoliko poruka i možda koje slikanje... oko 3 dana bez problema
onda je moja totalno sjebana....da ga ni ne korsitim cijeli dan pitanje je dali bi izdrazala i jedan dan.....Di ima za kupit zamjenske baterije???
mislim da bi ih trebalo biti sad i u Europatradeu jer kao i službeno je definirana cijena INNOV8-a za Hrvatsku pa pretpostavljam da su dobili i baterije... ako ne, ima onda baci pogled ovdje http://www.baterije-shop.com/
OK tnx budem pogledao....
e, ovako, ja sam si narucio samsung innov8 preko interneta i sad me zanima di su oni widgetsi, ne mogu ih nigdje naci.Jel mi moze neko rec mozda di da ja to nadem?
Imam jedno pianje u vezi punjenja preko USB-a?? Dali se to nekako moze ugasit , jer koliko mi se cini to moze sjebat bateriju??
kakav vam je GPS? kako radi? ako ga malo napunite slikama, jel pregledavanje skika u albumu sporo?
citam po forumima da je problematicna baterija, jel kod svih takva ili je to samo slucajnost?
Bookmarks