Oba dva modela se nadju preko oglasnika za oko 1800kn.
Specifikacije su im dosta slicne, wlan, kamera...
Koji od ova 2 modela bi bio vaš izbor i zašto?
Oba dva modela se nadju preko oglasnika za oko 1800kn.
Specifikacije su im dosta slicne, wlan, kamera...
Koji od ova 2 modela bi bio vaš izbor i zašto?
P1i ima veći displey, TS (što je pogodno za surfanje netom), qwertzy tipkovnicu
nedostatci: TouchScreen je nekad nedostatk (mora se po njemu tipkati da bi se javilo na poziv), sporiji je od N78
N78 ima stereo zvučnike, brži je, jednostavniji za korištenje, integrirani GPS
nedostatci: malo manji displey, tipkovnica traži privikavanje
Ja bih u svakom slučaju uzeo N78
Noviji je, lakši za korištenje, brži je.
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
svakako N78.Ico je vec naveo prednosti,ali najvaznija je ipak jednostavnost koristenja.
Da, evo upravo sam pogledao video snimke rada oba 2 modela.
Moram priznati da je N78 poprilicno brža i sofisticiranija.
Ja vas stvarno ne razumijem, a pogotovo tebe sheep1501
Postaviš pitanje koji je mobitel od ova dva bolji, a ne navedeš niti jednu stvar što očekuješ od mobitela i koje su ti preference. Drugo, da bude još blesavije - ova 2 moba su potpuno drugačija i ciljaju na dijametralno suprotne korisnike.
Da nastavim u vašem tonu...
Jok, kakva N78! Pa P1i ti je vrh, totalna brija od moba i ima super tačskrin. Odlična kontrola sa bočnim kotačićem i puno bolji za fotkanje. Uzmi P1i !
pa sto ocekivat od moba??
Da je brz, kvalitetno izradjen, praktican za korisnost.
Oba 2 modela imaju slicne funkcije, osposobljeni su za wlan, imaju istu kameru i u istom su cjenovnom krugu.
Baš zato pitam koji je bolji, osobna mišljenja itd, itd
Necemo se sad odma ljutit.
P1 uzmi samo ako ti doista treba takav uređaj. Ja znam da meni treba i imam ga zbog toga što koristim njegove funkcije. Ako se ti premišljaš između ova dva uređaja onda on nije za tebe. Uzmi njoku onda svakako.
P.S. za sve one koji tvrde da je P1 spor...vi fakat ne znate zgasiti nepotrebne efekte koji su tvornički uključeni, i optimizirati uređaj. Pa ovo moje je brže od bivše N95 8gb koju sam imao, koji vam je vrag. Mislim biseri...
Upravo ovo.
Ako misliš uzimat P1i zbog WLAN-a i kamere onda definitivno ni pod razno ne uzimaj taj mob.
Što uopće očekivat od moba?!
Brzina ti je bitna? Nijedan od ova dva moba nije ni desetinu brz kao tvoj sadašnji mob.
Znaš li koliko im treba samo da se upale? Više od minutu!
Strašno jel da?![]()
Za to što si naveo bolji je P1.
Zbog tipkovnice na kojoj ćeš nakon kratke navike mnogo brže tipkati tekstove, i rada browsera i IM klijenata sa touchscreenom (scrolanje prstima i korištenje stylusa kod rada sa linkovima i ostalim sadržajima web stranica).
S60 platforma je tu jad i bijeda u odnosu na TS uređaje.
ja nemam problema.
Ali gle, odmori se malo i razmisli, pa nisu to jedina dva mobitela na svijetu jel.
Prouči i neke druge modele.
Edit: @ vuki...stari moj
e da ti ne bih još snimao filmiće, uzmi od nekoga mob malo i pregledaj ga.
Mob nije nešto tako posebno ali ima ono nešto. Nakon mnogih uređaja stvarno mislim da je jedan od najboljih mobitela koji sam imao.
Još da ima kameru sa N82 sa pripadajućom bljeskalicom ne bih ga nikada prodao
Velim, mob nije za svakoga. Možda je lakši za rad običnom čovjeku taj N78. Ali što ćeš, ja volim telefone koji su pamentiji od mene, ne moram toliko misliti![]()
Zadnji uredio Wisher : 18-10-2008 u 00:14
....eeee stari moj pogledao sam ga ja odavno ali me nije dojmio takvom brzinom kakvom ga ti opisuješ.
Želio sam pogledati optimizaciju tvoga uređaja ali kada ti se neda onda neka sve ostane na pisanoj rijeći.
A što nebi snimio filmić od cc 2-3 minute i stavio na YouTube da pokriješ svoje opise jednom za svagda i svakom - radije priznaj lijenost (i kod mene je tako brate)
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Sve znaš care, nije da imam toliko mnogo pametnijeg posla nego mi se ne da.
Ja sam oduvijek znao svoje mobitele složiti da šljakaju najbolje što mogu, to mnogi ovdje znaju, nije moj problem ako se ostali ne žele jednako potruditi.
Nisam tu da mažem nekome oči, ali ako nešto znam onda to znam. Oko mnogih ostalih uređaja nemam pojma pa tamo ne guram svoj nos, to možete provjeriti. Ali smartphone uređaje i slične obožavam i pratim.
Uostalom sada ima na tržištu zaista već mnogo boljih uređaja od ove kockice...za koju (stotinu) kunu više.
Idem spavati, uživajte ljudi! Treba sutra biti odmoran na motoru.
...malo da se nadovežem.
Prvo, sve ti je ljepo objasnio observer, a kako kažeš što veći ekran, između N95 8Gb i P1i što se dvoumiš Nokia ima veći ekran 2,8" naspram 2,6" kod P1. Ali SE ima TS što je po meni daleko ugodnije i praktičnije za surfanje, koje spominješ da ćeš koristiti. I moja preporuka (između N95 8Gb i P1, što se dvoumiš) bi išla na stranu SE ali je ipak sve na tebi.
HC4L
Bookmarks