koji MP si išo stavljat, dal si provjerio za koji boot loader je MP? meni se to znalo dogoditi, prekini, i provjeri koji boot loader imaš i dali je kompatibilan s MP koji stavljaš.
Znaci isao sam flashat v360v i ostao je u bootloaderu! Tj tjekom flashanja mi je izbacio error i nece dalje sta da radim jel grijesim gdje?
koji MP si išo stavljat, dal si provjerio za koji boot loader je MP? meni se to znalo dogoditi, prekini, i provjeri koji boot loader imaš i dali je kompatibilan s MP koji stavljaš.
Boot loader je 08.A0.
A kompatibilni su...jel mi moze neko dat neki MP ovdje pa da probam ako ima za taj boot?!
probaj ti prvo provjeriti bateriju. prvo gledaš jel ti je puna. ili barem dovoljno puna za flashanje. nakon toga dobiješ repair programe i sve što ti treba.
Poštovanje, GoGs
Ja isto mislim da je do baterije, ali ne pise nista da je battery low ni nis...al ok...a kak da ju napunim u bootu ne moze punit a ja neam drugi mob taka......hmmm...sta sad?...
![]()
ako ti u bootu pokazuje da je dobro, onda bi tako i trebalo biti. jedino ako nemaš boot block pa ti ne pokazuje dobro.
u svakom slučaju, skini program MST8 tool, preko njega probaj flashat. probaj i preko F&B-a također. imaš puno programa...
a monster skini neki koji je stock. dakle, original od motorole.
Poštovanje, GoGs
Evo ovaj error mi izbaci u P2K Easy Tool v3.9:
Processing input file:
Processed 7 codegroups
Connecting to phone ...
Connected to: 'Motorola Flash'
Connected OK
Sending RAM loader ...
RAM loader loaded OK
Erase flash...
Flashing codegroups ...
Flashing codegroup 'cg1.smg' to 10092000
ERROR: FLASHCMD write error
Error sending BIN command.
Error while flashing code group, aborting.
ERROR: Flashing failed
A i u ostalim programima(mstool_8r,RSD Lite) Isto mi izbaci error pri flashu! Moze pomoc...?
Mislim da nema pomoci bez TP-a...
Jos neko...ili moram bas TP?...![]()
s obzirom na to s čime radiš, TP se čini kao jedino rješenje, no za svaki slučaj probaj reinstalirat moto drivere, jer se zna dogoditi ista situacija radi njih
Ajd jel mi moze neko uploudat drivere jer sam ja naso samo neke koji se automatski instaliraju...aj molim vas pa cu probat na drugom kompu!![]()
Drivere imaš u motorola superthread-u
Evo ljudi izgleda da je problem bio samo u driverima...znaci na laptopu sam sad instaliro drivere i spojio mob tamo...i uredno flasha sve......Hvala na pomoci! Problem rijesen! Moze LOCK!
![]()
Zadnji uredio darac_os : 19-10-2008 u 14:25
Evo sorry moderatorima...ali edit nitko nece pogledat!
Imam novi problem i ja mislim da sada treba TP radit...aaaa ...znaci ubacivao sam softver i zaboravio da to radim i prcko po nekim driverima na kompu...ugl komp je trazio da se restartira i ja sam ga restartiaro i mob je sad ostao crknut...znaci nemoze se upalit a kad ga spojim na komp pokaze mi ga kao unknown device a na mobu ne pokazuje nikakve znakove?!...aaaa heeelp...nije moj mob....molim pomoc...jel se to moze popravit pomocu TP-a?
EDIT: Evo uspio sam uc u Bootloader sa *# pa stavit bateriju...mob sad radi kako treba uspio sam flash!
Ispricavam se jos jednom moderatorima zbog spama!![]()
Zadnji uredio darac_os : 19-10-2008 u 14:24
moderator prihvaća ispriku![]()
Bookmarks