Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 295

Hybrid View

Forumaš
    Datum registracije
    Jan 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uf danas sam u qurcu,pao mi mob sta 10 cm visine drito na rub i po ekranu trš...malo mi se izgrebao ekran(sad se tješim) i zanima me jel postoji bilo kakav način da ga malo ispoliram il sta vec,ko ono na autu,zato jer ak cu ic mjenjat ekran jbt platit cu pitaj qurac kolko para...sta da radim?

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger First Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao n96 special Pregledaj post
    Uf danas sam u qurcu,pao mi mob sta 10 cm visine drito na rub i po ekranu trš...malo mi se izgrebao ekran(sad se tješim) i zanima me jel postoji bilo kakav način da ga malo ispoliram il sta vec,ko ono na autu,zato jer ak cu ic mjenjat ekran jbt platit cu pitaj qurac kolko para...sta da radim?
    Znam kako ti je, meni se to dogodilo sa poledinom moba, pao mi je na parket sa jedno 20 cm i pao je drito na poledinu i malo mi se udubila maska, pa sam otiso ljepo u Mobis i pito dal mogu oni kaj tu napravit. Ostavio sam mob na 2 dana i cijelu su mi masku zamjenili i izgleda sad ko nov. Odma sam naljepio one zastitne folije i sve OK. Sad mob mi je bio pod garancijom i nisam nista platio al me to cudi jel garancija pokriva samo softverske greske.

Jos jedno pitanje, jel nekto zna kako da ocistim memociju (Onu pod /C). Na Xplore mi pise da ima 30 MB od mogucih 80 MB sobodnih, a kad sam mob poslo na servis (napravili su mi hard reset plus formatirali su mi sve) mob mi je imao 60 MB od 80 MB!!! Pokusao sam ono pod Xplore /C i tam izbrisat Cache ak nista ne pomaze, memorija ostaje ista (mozda oslobodim 1 MB sto je vrlo malo!!).

Jel zna netko rijesenje za ovaj problem?? Trebao bi hitno to rijesenje jel mi mob ima samo 29 MB slobodno na telefonu od mogucih 80 MB!!!
    Zadnji uredio -->Cionn<-- : 08-02-2009 u 13:43

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. G800 [Korisnički review]
    By therrlu in forum Samsung
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 17-10-2009, 18:00
  2. [6120] Korisnički review
    By SEGA in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 261
    Posljednji post: 19-03-2009, 23:10
  3. [E65] Korisnički review