Ja sam već par puta rekao da nevjerujem članu makec ono njegovog trajanja baterije. evo par postova, pa i sami skužite zašto.

= Citat = Izvorno postao makec994 Pregledaj post
Ovak jos par pitanja, dali postoji nekaj jaca baterija od one pocetne koja se dobije uz mobitel (BL-5F,koja ima kolko se sjecam oko 1000 mA). Polako mi pocinje smetat sto ga prakticki svaku vecer moram stavit da se puni, a ne koristim ga bas puno (cca 10 min slusanje muzike do skole, oko 20 min WLAN-a, 2-3 poruke, i vec mi je baterija za 3-4 crtice manja) i jel ima neke "In-ear" slusalice ko kod iPoda za nokiju??
2. Meni baterija isto kratko traje (oko 1-1.5 dan) a isto ga koristim malo (muzika, wlan...). Dali se moze nesto promjenit u postavkama da se smanji potrosnja baterija i koji stupanj bi bio idealan za osvjetljenje ekrana?!?!
LOL?!?!? Ovak prvo pogledaj ono sa sim karticom. Stavi si sovjetljenje na 50 %. Barem tako ja radim i sve je super mobu baterija traje oko 3 dana (nekad i 2 i pol kada koristim navigaciju i to).
JAAAAAAOOOOOOOOOOO OMG!!!!
Pa to svi znaju vec da je baterija za bananu, al ima rjesenje za to. Jednostalno smanjis si u postavkama neke stvari koji "zderu" bateriju i to je to. Meni baterija traje 3 dana i 2 noci i onda kada mu ostane (cca 1-2 crtice) upalim onaj "Nacin ustede energije" i sve sljaka opet. I tak mi do 4-5 dana moze radit mob. Prelistaj par postova prije pa ces vidjet koje postavke promjenit!!!!!!!
EDIT: Ajde mozda sam pretjerao sa 5-6 dana. Recimo da mi izdrzi oko 4 dana. Al da vam bude jasno ja taj mobitel ne koristim bas pretjerano, par poruka pozivi (max 10 min), i tak.
i tako dalje...

Pa ti vjeruj...

očito tu vrijedi ona: svako svoga konja hvali ...

Meni niti jedan mobitel koji je imao slične "podatke" o bateriji, nije trajao duže od 2 dana (i to šparanja).

Da makec994 ima nokiu 6650fold/E61i/E71, baterija bi mu vjerojatno trajala oko 8 do 10 dana.

Par poruka i 10min poziva (pa bilo to i dnevno), se nemože baš nazvati korištenjem mobitela.

Zanima me koliko bi trajala baterija na n96, da dnevno napraviš jedno 10ak poziva (ukupnog trajanja >45min), par poslanih poruka i upališ GPS na 20ak minuta??

No dobro... Back on topick...