E makec ajd mi reci dal 96ica ima accelerometar i dal ima koji programcic da ga koristi! Citao sam po forumima i neki kazu da ima a neki da ne, cak sam nasao neku aplikaciju al mi ne sljaka!!
E makec ajd mi reci dal 96ica ima accelerometar i dal ima koji programcic da ga koristi! Citao sam po forumima i neki kazu da ima a neki da ne, cak sam nasao neku aplikaciju al mi ne sljaka!!
trebao bi ga imati i trebao biti radi čak i bez programa...
odo i izbornik -> alati -> psotavke -> općenito -> personalizacija -> zaslon -> zakretanje zaslona -> automatski
I onda probaj mobitel malo brže okrenuti za 90 stpunjeva u lijevo i sve bi ti se trebalo zakrenuti.
ili probaj slide otvoriti prema dolje (tako se zakretalo na n95)
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ovak imas neke programe za N95 koje koriste akcelerometar, ali koji na zalost ne rade na N96. Jedino sto znam, a to je za jednu igricu "Marble Maze". Ona koristi akcelerometar tako da naginjes mobitel lijevo i desno (normalno i gore i dolje) te tako upravljas jednu kuglicu koja se pomice u labirinut.
EDIT: RotateME i ShakeSMS NE rade na N96 ako si njih pokusavao instalirat!
Ma zbunilo me to sto neki kazu da ima a neki da ne!
Na jednom forumu sam nasao igricu "Cahoona Games Marble Maze.v1.70.4" koja je kao prva igrica za n96 sto koristi accelerometar i instalirao al nemogu je pokrenut!
Dal postoji jos koja aplikacija osim tih sto su gore napisane??
EDIT: Sad sam vidio da si i ti napisao istu tu igricu!!!!
Probaj pronac noviju verziju, ja sam igrao to i mogu ti rec da je dobra, ali trosi puno rama i tak pa ti je mob spor. Nazalost jos kolko ja znam nema nista o programima. Ali recimo, program RotateME ti sluzi samo za okretanje ekrana na N95 sto nokia N96 vec ima ugradjeno. A ShakeSMS ti je fora stvar, drzis li program otvoren i kada ti stigne poruka, samo protreses mobitel i poruka ti se odma otvori (nema veze dal je zakljucan mobitel ili ne). Neki pricaju cak da i Nokia Labs radi na nekim programima za Akcelerometar (nezna se samo za koji uredjaj).
Bookmarks