koju verziju koristis 11.0 ili 12.0? To te pitam jer mene sa 10.0 zezalo svijetlo na tipkama,kad podignem gornji dio, samo se upali svijetlo na displaju, a na tipkama ne. ali kad sam ubacio verziju 12 to je nestalo. hvala bogu.
koju verziju koristis 11.0 ili 12.0? To te pitam jer mene sa 10.0 zezalo svijetlo na tipkama,kad podignem gornji dio, samo se upali svijetlo na displaju, a na tipkama ne. ali kad sam ubacio verziju 12 to je nestalo. hvala bogu.
znaci . i to me opet ne smije iznenaditi. lijepo je ovako iskreno razmijeniti iskustva, a ne samo hvaliti konja (n96) kojeg imas.jer stvarno je bilo i smijesnih komentara a pogotovo glede baterije, i price da moze izdrzati 5 dana. nisam siguran da bi toliko izdrzala i bez koristenja uopce.
u biti ja i ne kuzim koja je funkcija Navi kotacica... mozes li malo pojasniti?
Zadnji uredio Ico : 13-01-2009 u 23:10 Razlog: spojeni postovi. tipka EDIT
da, istom korisniku sad smeta baterija a pričao je kako mu drži 5 dana... LOL.
no
Navi kotačić - nešto slično kao i kod Apple iPoda.
znači, ne stišćeš onaj navi-pad lijevo/desno, već ga vrtiš i kako ga vrtiš tako se krećeš ikonu po ikonu u smijeru u kojem vrtiš.
ali mislim da mu je namjena bila za n-gage i igranje igrica.
ali mislim da je lakše, tj brže stiskati po navi-padu nego vrtiti navi-kotačić u krug...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
hvala ico...
Zadnji uredio Ico : 13-01-2009 u 23:26 Razlog: maknut dio posta da se neide u off topick. nisam mislio na tebe... ;)
Pozdrav ljudi, evo i ja imam n96 i isto panika s baterijom, al ne zamaram se s tim da stopam koliko traje bat. kad pocne pistat stavim na punjac, a i navikao sam da svaku vecer mob ustekam u struju!
nije mi prva "pametna" nokia pa nije nista cudno!
neki kazu da se tako unistava baterija??? tako sam "unistavao" bateriju i na 6600,na n70, na n80 na n95 i vidi cudo baterije jos uvijek drze dan do dan i pol!
E makec ajd mi reci dal 96ica ima accelerometar i dal ima koji programcic da ga koristi! Citao sam po forumima i neki kazu da ima a neki da ne, cak sam nasao neku aplikaciju al mi ne sljaka!!
Bookmarks