Evo..cjelu nedjelju mob je bio na "ustedi energije" i navecer sam ga ugasio bila je puna baterija..jutros upalim i nakon 1 poruke i 5 min wlana ostalo je pola baterije.. opet je to jadno i slabo..
p.s.
jel neko probo ovo?
Evo..cjelu nedjelju mob je bio na "ustedi energije" i navecer sam ga ugasio bila je puna baterija..jutros upalim i nakon 1 poruke i 5 min wlana ostalo je pola baterije.. opet je to jadno i slabo..
p.s.
jel neko probo ovo?
slazem se s tobom. kao i vecina. jer ne moze svima nama tj 99% baterija biti problem a kod onih 1% baterije extra. neki kazu smanji svjetlo, onda iskljuci ovo pa ono itd. jos malo pa ce reci nemoj pisat poruke i koristit ga pa moze cijeli dan baterija.
ja iskreno ne bih stavljao te fush baterije u mobitel. nikad ne znas sto se moze desiti.
@z1010, u potpunosti se slazem sa tobom.mislim, funkcije su tu da se koriste, isto tako osvjetljenje ekrana, niste dali 4000kn da jedva vidite boje na ekranu. jebes mob ako ga ne mozes cijeli dan korisiti a da izdrzi to.
Srki hvala na iskrenosti. jer to je iskren odgovor. svi spominju neka gasenja ustede itd... pa sta sam ga onda kupovao. i zadnja replika na ovu temu ili savjet. judi ne kupujte n 96 , ako niste spremni negdje predvecer puniti ga ili dopunjavati. ja osobno nikad ga nebih kupio da sam znao da ce biti ovako. toliko od mene.
Bookmarks