GLe ja u recimo 7 dana u ponedeljak ujutro skinem mob sa punjenja kada odem u vam. Malo slusam muzike cca. 10 min posaljem 10-ak poruka i kad se vratim doma (najcesce oko 17h, mob ne diram vise!). Sljedeci dan isto tako nekak od prilike al kada sam u gradu znam i po 20 min WLAN koristit. U srijedu mi ima oko 3 crtice manje i tak sve dok mi dodje do 1 crtice sto mi se inace u cetvrtak dogadja i onda upalim onu ustedu energije i mob mi drzi. Ajde nek netko jos isproba to,isprazni bateriju do 1 crtice i nek upali ustedu energije pa da vidim kolko ce mu baterija izdrzat. Meni tak u tom modu drzi jos 1 dan max. Kasnije krepa i tak cijelo vrijeme. A to kaj si ti Ico imao puno mobitela nista ne znaci. Imo sam i ja njih hrpu, od SE do Motorole i Samsunga. I gotovo svim mobitelima sam smanjivao potrosnju baterije tako da iskljucim recimo neke nebitne stvari kao npr u N96-ici ono okretanje ekrana, pa osvjetljenje na 50%, pa sam tam istek osvjetljenja i te stvari mjenjao. A taj mobitel uopce ne koristim za igranje ili za takve stvari koje grdno trose baterijju.
EDIT: Ajde mozda sam pretjerao sa 5-6 dana. Recimo da mi izdrzi oko 4 dana. Al da vam bude jasno ja taj mobitel ne koristim bas pretjerano, par poruka pozivi (max 10 min), i tak.

Odgovori uz citat

Bookmarks