Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 295

Hybrid View

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao makec994 Pregledaj post
    JAAAAAAOOOOOOOOOOO OMG!!!!
    Pa to svi znaju vec da je baterija za bananu, al ima rjesenje za to. Jednostalno smanjis si u postavkama neke stvari koji "zderu" bateriju i to je to. Meni baterija traje 3 dana i 2 noci i onda kada mu ostane (cca 1-2 crtice) upalim onaj "Nacin ustede energije" i sve sljaka opet. I tak mi do 4-5 dana moze radit mob. Prelistaj par postova prije pa ces vidjet koje postavke promjenit!!!!!!!
    Svima baterija traje 1-2 dana, a samo tebi 5-6 dana...

Daj lijepo testiraj tu svoju bateriju (potraži po forumu ima tema o testovima baterija), pa lijepo (BEZ laganja), napiši koliko si koristio svoj mobitel.

imao sam puno mobitela (dosta njih su imali i priblžno iste tvorničke podatke o trajanju baterije), pa znam koliko se može izvući iz baterije...
    A ovo o 4-5 dana mi je smijurija... bez uvrede, ali ti nevjerujem...
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger First Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Ico Pregledaj post
    Svima baterija traje 1-2 dana, a samo tebi 5-6 dana...

Daj lijepo testiraj tu svoju bateriju (potraži po forumu ima tema o testovima baterija), pa lijepo (BEZ laganja), napiši koliko si koristio svoj mobitel.

imao sam puno mobitela (dosta njih su imali i priblžno iste tvorničke podatke o trajanju baterije), pa znam koliko se može izvući iz baterije...
    A ovo o 4-5 dana mi je smijurija... bez uvrede, ali ti nevjerujem...

GLe ja u recimo 7 dana u ponedeljak ujutro skinem mob sa punjenja kada odem u vam. Malo slusam muzike cca. 10 min posaljem 10-ak poruka i kad se vratim doma (najcesce oko 17h, mob ne diram vise!). Sljedeci dan isto tako nekak od prilike al kada sam u gradu znam i po 20 min WLAN koristit. U srijedu mi ima oko 3 crtice manje i tak sve dok mi dodje do 1 crtice sto mi se inace u cetvrtak dogadja i onda upalim onu ustedu energije i mob mi drzi. Ajde nek netko jos isproba to,isprazni bateriju do 1 crtice i nek upali ustedu energije pa da vidim kolko ce mu baterija izdrzat. Meni tak u tom modu drzi jos 1 dan max. Kasnije krepa i tak cijelo vrijeme. A to kaj si ti Ico imao puno mobitela nista ne znaci. Imo sam i ja njih hrpu, od SE do Motorole i Samsunga. I gotovo svim mobitelima sam smanjivao potrosnju baterije tako da iskljucim recimo neke nebitne stvari kao npr u N96-ici ono okretanje ekrana, pa osvjetljenje na 50%, pa sam tam istek osvjetljenja i te stvari mjenjao. A taj mobitel uopce ne koristim za igranje ili za takve stvari koje grdno trose baterijju.

EDIT: Ajde mozda sam pretjerao sa 5-6 dana. Recimo da mi izdrzi oko 4 dana. Al da vam bude jasno ja taj mobitel ne koristim bas pretjerano, par poruka pozivi (max 10 min), i tak.
    Zadnji uredio -->Cionn<-- : 11-01-2009 u 16:44

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. G800 [Korisnički review]
    By therrlu in forum Samsung
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 17-10-2009, 18:00
  2. [6120] Korisnički review
    By SEGA in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 261
    Posljednji post: 19-03-2009, 23:10
  3. [E65] Korisnički review