Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 295

Threaded View

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2007
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    14.040
    Nivo
    28
    Bodovi: 14.040, Nivo: 28
    Bodovi: 14.040, Nivo: 28
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Nokia N96 Review

Evo kupio sam i ja Nokiu N96 i nakon 1 dana korištenja da napišem neki review

probati cu što složenije

-Pakovanje: dakle u pakovanju sam dobio slušalice te adapter odnosno produžetak s play/stop.... komandama,zatim usb kabel koji me iznenadio s kvalitetom ma da je malo kratak ali nema veze,punjač,i auto punjač(čudo božje da daju nešto što nekome može dobro doći) i video kabel to je konstanno još od N95-1

-Izgled i kvaliteta maske:izgled moba je poseban,odličnog je dizajna te je puno tanji od svojih prehodnika N95/N95 8GB. Mob je sav napravljen od "packavog" materijala ali to mi nije nešto jer sam imao N95 8GB koja mi je bilo šok nakon N95.Folija je s prednje strane možemo reci skoro preko cijelog moba (meni paše ) tako i s zadnje strane (dok ne dojde CC i torbica iz konga honga ce i ostati)

-Display:display je puno kvalitetniji od N95 8GB nisu toliko ociti pixeli.velicina kao i na predhodnom modelu.naravno teme su i dalje tamne kako nebi trošilo bateriju

-Tipke:zanimljivo je to da oko navigacijske tipke stavljene music tipke koje se ne vide ovako u "stand by" vec kada se mob otvori tako i music tipke vidite na slikama.numericka tipkovnica je isto od "packavog" materijala te su tipke super posložene i jednostavno je pisati (barem meni). Izbacena je tipka "shift" koja se sada nalazi na "*" te sve funkcije koje su bile na njoj (copy/paste/jezik pisanja...),crveno/zeleno su se zamjenili možemo reci "C" i "meni tipka".dok je multimedijska tipka nalazi na drugom mjestu.

-Software: soft je drugaciji od onoga što je na N95/N95 8GB,sve je to slicno ali drugacije(dotjeranije) ima skoro sve iste funkcije ali na drugaciji nacin.stoga je sve dosta puno bugova(malo usporenije) iako mob ima "128MB RAM" ali u Taskmanu mi pokazuje samo 40mb free :S nešto su mu natrpali previše xD...tako da jedino što mogu reci da cekam novi soft koji ce to popraviti .

-Baterija:nemogu još ništa reci jer ju tek imam 1 dan nakon barem nakon tjedan dana cu napisati dojam

-Memorija:heh nemam što reci xD nisam ništa stavljao imam samo Transformerse film koji sam dobio na njemu i radi super bez štekanja.stavio par pjesama i programa,dosta brzo prebacuje..spremam se na veliko punjenje xD

-Slide:tvrd i potpuno fiksan(napokon)

-Kamera:mrvicu lošija od N95 8GB sve ce se to usavršiti softom(da ne pricam kako je bilo s n95 pa i n95 8gb) daje solidne slike u mraku ,s obzirom da ima dual led bljeskalice.

-Zvuk: zvucnici se sada nalaze a drugacijim mjestima nego kod N95 i N95 8GB imaju istu jacinu i kvalitetu

-Zanimljivosti: stalak (nogar xD) odozada fora stvar za ovako odložiti mob a i gledanje filmova i slušanje muzike,ledice oko navigacijske tipke u stand by-u blicaju svakih 15sec ili tako nešto zanimljivo xD...sliku pozivatelja prikazuje preko cijelog ekrana

Skužio sam da nedostaje onaj Touch-sensitive Navi wheel xD ... citao sam i po forumima i nema je...ne kužim xD...možda se doda novim softwerom ili je netko otkrio di je to tj ako se to enable-a

ukoliko netko ima kakvih pitanja neka pita...
    Zadnji uredio pbreaker : 21-11-2008 u 00:22
    ★★★★★

Slične teme

1. G800 [Korisnički review]
    By therrlu in forum Samsung
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 17-10-2009, 18:00
  2. [6120] Korisnički review
    By SEGA in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 261
    Posljednji post: 19-03-2009, 23:10
  3. [E65] Korisnički review