Uspio sam naci podatke od routera i spojio se izprve.
Mob je zaista brz i cool.![]()
Kad smo već kod WLAN-a... Ja imam problem sa spajanjem na WLAN koji ima uključen DHCP (automatsko dodjelivanje IP adrese). Jednostavno mi svaki put piše poruka Gateway connection error ili tako nešto, a sve proradi kad ručno upišem IP adresu u postavkama na mobitelu. Jel još netko ima ovakav problem ili sam ja jedini?
Uspio sam naci podatke od routera i spojio se izprve.
Mob je zaista brz i cool.![]()
Imam HR meni, da. Ima netko rjesenje za WLAN?
I ja sam kupila 5800 prije par dana. Pati me ovo, skinula sam sa zedge nekoliko tema i usb kabelom ih prebacila u mob, ali ih ne mogu naci i postaviti. U paketu sam dobila i cd s pc suitom, ali izgleda da cd ne valja jer mi ga komp uopce ne otvara. Help.
crnikmet@gmail.com
Putniku bez cilja svaki je smjer dobar! Jer, ako ne zna kamo ide, svaki će ga put baš tamo i dovesti!
Pa gle stvarno, ni ne znam sta sve mob moze. E a sad kad sam instalirala ne znam kamo su otisle. Kako da ih nadjem gdje su se instalirale. Stavila sam da instalira na karticu i ne nadjem ih![]()
pa ako si već instalirala Teme, pogledaj u Menu - Tools - Themes te biš tamo trebala vidjeti install. teme.
ali bi isto tako trebale biti vidljive i u File menager-u
HC4L
evo reko ti je već hcsc
ali eto ja ću ti objasnit na hrvatskom. jesnostavno moraš oić promjenit temu , a tema se mjenja u meni>postavke>osobno>teme>općenito
EDIT:
ako napravim ovo gumbim garanciju , jel tak?? zbog product coda??
http://www.dotsis.com/mobile_phone/s...d.php?t=143100
Zadnji uredio HCSC : 24-02-2009 u 17:02
Koliko dugo ste punili mobitel prvi put ?
dok nije reko da je pun
ne dugo , kaj ja znam , neznam kolko mu je trebalo. nekih sat dva vremena
Skuzila sam. Hvala decki. E, a sad me zanima kako da ove teme koje sam instalirala pa mi se ne svidjaju, kako da ih obrisem? Obrisala sam tamo u programi>upravljanje datotekama>mem. kartica gdje su bile prije instalacije, ali su mi te teme ostale u meni>postavke>osobno>teme>općenito nakon instalacije i ne znam sad kako da ih obrisem. Nema opcije da se otamo obrise... Ili mozda ima?
Nasla sam! Treba izbornik>postavke>upravitelj programa>instalirani programi>...>ukloni. Ma mob je strasan, toliko funkcija da se uopce ne mogu snaci. Trebat ce mi malo vremena dok sve to pohvatam. Skroz je drugaciji od moje prethodne Nokie 6131. Jos kad bih skuzila kako da konvertiram film s titlovima i stavim ga u mob? Uspjela sam bez titlova (preko any video convertera), ali ja bih i titlove...
jel vam radi garmin u 3d modu?? meni se malo gube ceste itd... dal je to i vama slučaj ili ne. tj kad ga stavim vodoravno onda se gube ceste, a dok je normalno onda je ok
Zadnji uredio daci : 25-02-2009 u 20:38
al kad nokia izda update onda je ok, onda nemeš kaj vraćat jer je najmnji taj, a valjda do tad neće crknut hehe
Pa sad je nedavno izasao za ovaj mob update v20.(nesto). Jel ga je iko stavio na mob, ako da kaj ima novog??
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Bookmarks