Ekipa, molio bih malu pomoc jer me muci par problemcica sa nokiom.
1. Ako netko na forumu ima 5800 molio bih ga da mi potvrdi da i on ima u gornjem desnom kutu malenu "pukotinu" (1mm) kroz koju prodire svjetlo.
2. Prilikom pisanja poruke na Nokia 5800 xpress music (kojeg sam kupio u T-Mobile ponudi) tj. dok koristim "mini quertz" ili "handwriting" na ekranu na kratko vertikalno bljesne crtica sirine pixel i duzine oko 1 milimetar u plavkastoj boji (boja pozadine u handwriting-u). Ne javlja se uvijek na istom mjestu.
Je li to software-ska greska ili je greska u ekranu?
Napravio sam factory reset (*#7370#) i nakon njega mi se to ne pojavljuje ali cim vratim backup kojeg sam napravio preko nokia suite-a crtica se ponovno vrati
3. Da li itko zna kada bi mogao doci novi firmware upgrade za nokia 5800?
Koristio sam nokia updater koji me je obavijestio da mi je firmware trenutno najnoviji tj V 10.0.010
Zadnji uredio ivanivanov : 20-02-2009 u 21:09
jel ti prošlo 3 dana od kad si kupio mob . ak nije brzo u t mobile i trebali bi ti ga zamjenit
a ako ti nije prošlo 3 dana onda odi zamjeni , dobit ćeš novi mob i bok
roba s greškom?
pa zanima me dal je onda i ostalo "roba s greškom" ili su to samo ovi kao u simpa paketu?
1. isto kao i tebi, kao da je lagana pukotina, koliko me zivcira toliko mi je i smijesno da ne mogu sklepat posteno kuciste u nokiji)
2. isto kao i kod tebe, pojavi se kao neka tockica, prvo sam mislio da je prasina pala, ali kako se tipka tako se ona nekad "upali" a onda "ugasi"
pretpostavljam da je u firmwareu problem i da ce se to updateom rijesiti..
Batman: "Planting a timebomb in a local library is a felony."
pa vjerujem da to znaci o trzistima. sto je trziste zahtjevnije onda moraju plasirati mob. prije vremena i davat upgrade-ove da zakrpaju sve nedostatke.
e ali onda oni sa svojim updateovima ubrzo presisaju nase mobitele sto se tice performansi npr. v20 vec dozvoljava fotografiranje sa sekundarnom kamerom i geotagging i sl...
Eh... Sad je pitanje dal su do sad shvatili već ovo da je otključana... Da je otključana za 2200 isto bi se isplatilo uzeti...
To budemo tek vidjeli...........nisu oni baš tolike budale pa da se zeznu tako maestralno, sve je to svjesno i promišljeno!
Razlog postoji - prvo trebaju podmiriti svoje potrebe onda idemo dalje
Ne rade u T... samo studenti i nezainteresirani serviseri!
Krenite od sebe, zar bi se vama tako što moglo dogoditi u tim razmjerima?
Par tisuča komada je razgrabljeno onako...za mamac.![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Da ne otvaram novi topic za jedno pitanje postavit cu ga ovdje...
Je li tko gledao gdje ima za skinuti programa za XM 5800 ?
Ja sam trazio po netu ali bez veceg uspjeha.
Probao sam instalirati office za S60 r3 i instalira ju bez problema ali ne podrzava touch screen pa ne mogu pisat...
Koliko sam ja vidio nema ni opere za S60 r5 ?
Je li tko drugi imao vise srece?
prvi problem sa nokiom 5800. kupio sam dvije jedna od te dvije nije dobro radila , kod zaključavanja se brejkala , pa se nije dala otključat , pa si moro čekat 5 sekundi i onda otključat. uglavnom išo sam u t mobile zamjenit i reko mi lik da nemaju trenutno uglavnom zvat će me kad dođu i dat će mi drugu.
drugi problem je taj što se ova koju normalno koristim zbrejkala. instalirano je gore par programa i tema . uglavnom ugasio mi se mob tokom razgovora zbog prazne baterije . dođem doma prištekam ga na punjač i ništa . mob se samo ko upali i poše nokia i neće dalje. probavo sve , ištekat pa uštekat vadit bateriju itd.. uglavnom zadnje kaj sam se sjetio je izvadit mem. karticu i mob se normalno upali. sad sam vratio mem. karticu i mob se sad opet normalno pali. ne kužim u čemu je bio problem da ga je tak jebala ta mem. kartica da se neće upalit???
ne kužim zakaj nokia opće stavlja takve neke šugave no name kartice u svoje mobove. ziher su neko kinesko sranje , zato i ne radi dobro.
Meni je mob dobar bas sam ga jucer gledal i lijepo je rijesen ona stylus
oce se ko mijenjat n95 8gb za 5800![]()
nisam jedini heheh pročitaj gore jedan user je kupio 5 komada lol heheh
nego imam još jedno pitanje . instaliro sam neki programčić za vrijeme iz one nokine alikacije na mobu kaj ti nudi prog. za skidat u glavno sve bilo dobro i odjednom uđem u programe i tam dvije ikone od tog programa. obe normalno pokreću prog kad sam maknuo prog sa moba ostala je ta jedna ikona i ništ se ne događa kad ju pokrenem (osim što se refreshaju programi). išao sam i na opcije rasporedi pa ukloni al kaže da je datoteka oštećena. kak da maknem to ili samo pomaže hard reset
Molio bih savjet,
aime kad se zelim spojiti na kucni WLAN daje mi stalno poruku na mobu:
WPA zajednicki kljuc neispravan.
Koristim isti kljuc kao i za spajanje na net sa routerom.
Je li mozda problem jel koristim Metronet ili ?
Nokia je kupljena u T-Mobilu .
Ja sam ono u gornjem lijevom kutu primjetio tek nakon nekoliko dana, malo se razivcirao, i sad se uopce ne primjeti.Tu i tamo malo pritisnite i drzite, s vremenom se meni samo popravilo. Ja sam kupio u slobodnoj prodaji i imam najnoviji firmware v20. Ne kuzim zasto ove iz T mobile ponude ne mogu staviti v20.
WLAN problem: kako da se spojim na mrezu koja je na faksu, za koju je inace na laptopu potreban Secure W2? Jel spajanje uopce moguce?
Bookmarks