Options > Organise > Options > New Folder
Options > Organise > Options > New Folder
Nitko nije skužio da je novi firmware vani?
Nokia 5800 XpressMusic software version 51.2.007 released
This software release comes with an improved browser, improved video calls, and a new version of Mail for Exchange. There are also general performance improvements. To get this software through your device, type in *#0000# on the home screen or go to Device Manager. Select Options > Check for updates and follow the on-screen prompts. Alternatively, this software release is available through the Nokia Software Updater.
Ovdje još ništa ne piše o novom firmwareu.
http://hunajatehdas.net/nokia/firmwa...-1_XpressMusic
Ma kakvi novi FW, to je za američku ediciju mobitela RM-428! Podržava druge GSM frekvencije pa zahtjeva drugi FW. Imaš ga u Navifirmu, nije za naš RM-356.
Pozdrav svima !
Na mojoj Nokii 5800 nakon 8 mjeseci korištenja se stvorila sitna prašina ispod ekrana .
Probao sam otvoriti mob sa onom trzalicom sta je dosla uz nju , ocistio sve i jos uvijek je tamo .
Jel ima tko kakav savjet u vezi toga ?
www.topse.ru/files
www.forums.se-nse.net
www.modmy-forum.com
Uf, teško ćeš se toga više riješiti jer ipak je prašina svuda oko nas. Jedino da ga obrišeš recimo magičnom krpom, ispušeš kompresorom, sastaviš tako da ima mali otvor i onda kroz taj otvor izbaciš preostale dlačice. Za taj posao moraš imati bolji kompresor koji ne "pljuje" ulje. Možeš se poslužiti i sprejem s kompresiranim zrakom, dođe 50-ak kn...
ma ja sam svoj jednostavno rastavio i očistio...vjeruj mi doista nije teško,jedino što imaš osjećaj da će svakog trena nešto puknuti ali bez brige
slobodno ga rastavi očisti sve potrebno!!!
Vratio nam se omiljeni radio sa s60v3 na s60v5, uživajte u svim besplatnim internet radio stanicama svijeta. Skinite s OVI Storea Nokia Internet Radio v2.01!
Preporuka da stavite postavke na High za bolji bitrate radija.
Zadnji uredio gopacic : 19-11-2010 u 20:49
Instalirao sam SPBMobileShell na 5800 i to je jednostavno apsolutni must have za ovaj mob. Prejeben komad softvera. Svom 5800 sam udahnuo novi život. Me happy!![]()
zna li netko gdje se i po kojoj cjeni može kupiti nova nokia 5800 ???? hvala! ;-)
ne može se kupiti nova jer se ne proizvodi, ali se može kupiti nova x6 koja je skoro ista, bolja po kameri i memoriji....
pozdrav... imam problem sa glazbenim playerom... nece mi osvježiti knjižicu. pa reko idem formatirat i karticu i memoriju telefona... kako da to napravim? hvala unaprijed
Prije formatiranja, samo izvadi memo.karticu i ponovo je stavi u slot.Ako je ne obnovi onda formatiraj.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Pozdrav svima,
eto imam neki problem s Nokiom 5800. Javio se sada dok je vani jako hladno. Nosim ga u dzepu hlaca ili trenirke i obavezno okrena ima crte. Skuzio sam da je stvar hladnoce. Cim ga stavim na radiator 1 min odma dode k sebi. Stavim ga van na hladno nekih 5 minuta i opet crte po okrenau. Frend zvao Mobis i kažu da je to normalno za nokiu 5800 jer cim su temperature ispod 0, ekran se zblesira.
Dali netko ima još takvih problema s Nokiom 5800?? Dali je to normalno?
Jer uglavnom sada kada sam vani, uopce ne vidim nista na display, niti tko me zove, niti bilo šta, onda ga moram u rukama grijati da displax dode k sebi...
Dali je to normalno?
Inace desva se ovo ali samo napominjem dok je hladno
firmware je 400000005
http://www.youtube.com/watch?v=m-CwBRRacwo
nazalost nisi jedini...ima nas jos koji imamo taj problem,gledao sam po netu da dosta ljudi ima taj problem,
probaj prislonuti magnet na gornji dio ekrana...tada problem nestaje,medutim to nije rijesnje problema
vjerojatno se mora ekran mijenjati
To se i meni događalo na hladnoći, čak mi se jednom sam od sebe ugasio. Tek kad se malo ugrijao sve je došlo na svoje. To je nažalost valjda normalna stvar za 5800.
nije normalno...
evo subota vani minus 15 i mob radi normalno...
dakle ne desava se sa svim 5800...
Pa poznato je da se baterije brže prazne i sporije pune kad je zima, pogotovo jer svi mi stavimo mobitel u traperice s ekranom do noge a baterija bude izlozena hladnoci...
Jel neko zna za besplatni facebook na vip.u ono nesto www.0.facebook.com???
meni se isto desvalo, otisao u servis.. mob pod garancijom.. promjenili ekran.. sada radi i na minus 25 normalno..testirano)
no comment..
Dobio sam ovu Nokiu vrlo povoljno![]()
Ali imam jedan problem...
Na mobitelu sve funkcionira,preko precica i toga,ali mi ne radi one 3 tipke(za pozive i meni)
Posto sam mob tek dobio,napravio sam hard reset ali to nije pomoglo. Vjerovatno je nesto pokvareno. Jel imao neko slicnih problema,da zna u cemu bi mozda mogao biti problem? i ako se ne moze rijesiti rucno koliko bi otprilike kostalo to..
Znam da je malo glupo pitanje,ali mozda je neko stvarno rijesio ovaj problem
Hvala
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
imam pitanje u vezi video playera... trenutačno sam na winmo 6.5 i nokiji 5630. u oba moba imam instaliran core player i skoro svi filmići koje sam pokrenuo rade bez problema bez ikakve potrebe za konverzijom. planirao sam 5630 zamijenit za 5800, ali nigdje na internetu nemogu pronać core player u verziji za s60v5. da li postoji neka alternative za 60v5?
Ja sam imao sličan problem meni nije radila samo crvena tipka, zelena i bijela ok... Ja sam na ebayu kupio ovo http://cgi.ebay.com/USA-Flex-Cable-R...item3a617b74a7 i rastavio mob zamjeni vratio tipke nazad i sve radi normalno sada...![]()
Postoje alternative, ali rade lošije nego ugrađeni player pa ih nema svrhe stavljati. Core Player također postoji, isprobao sam ga prije godinu-dvije kad sam kupio mob.
Kako da postavim neki screen saver,npr.da vidim vrijemeOvako stalno moram ulaziti u meni da bi vidio vrijeme posto ne mogu da ga stavim na prvu stranicu,onda bi mi najbolje bilo neki screen saver
Hvala
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
Bookmarks