Za homescreen odeš na postavke, osobno, početni zaslon, tema početnog zaslona i odabereš Traka kontakata.
Zanimljivo kod mene nema kinetic scrola nakon updatea niti mi je home screen drugačiji samo mi je pisanje poruka promjenjeno tj. mjenja qwerity i alfanumeričku ovisi kako se zakrene i da sat više ne kasni ali ostalih promjena nema ??
Postoji li negdje opcija gdje bi to upalio ili ??
EDIT
Kinetičko scrolanje ipak radi ali home screen i dalje isto
Zadnji uredio Mirage : 21-01-2010 u 23:37 Razlog: rješio problem
Za homescreen odeš na postavke, osobno, početni zaslon, tema početnog zaslona i odabereš Traka kontakata.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Problem:
Kada uđem u WLAN, vidim 10- ak istih mreža (svoju mrežu).
Normalno se poveže, ali mi nije jasno zašto ih tako vidim više...
To je neki poznati bug ili?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
imam problem. update sam uradio na verziju 40. i sve je bilo ok, bar sam mislio. ali sad se pojavio problem. bilo sta da zelim instalirati na mob javlja mi gresku. tocnije na ekranu pise NIJE MOGUCE POKRENUTI RADNJU, INSTALACIJSKI PROGRAM VEC JE POKRENUT. ako netko zna nesto o ovome molim pomoc!
Nakon sto mi je poslije updatea jbaktaskman prestao raditi (kad ga pokrenem u meniju dobijem samo opciju "Say hello" i exit, uninstall i instalacija druge verzije s neta - opet isto), probao sam swiss manager (il kako vec) i handy taskman, no ni jedan mi se ne sviđa i nije praktičan poput jbaka, pa me zanima koristi li tko uspješno jbak na v40 firmu i koju točno verziju, pa da i ja sebi skinem.
koristim ja, verzija 1.16
radi bezprijekorno
Da, čini se da sam ja pokušavao sa zastarjelom verzijom. Hvala
Može li se namjestiti da se upali ekran kada dođe poruka?
Ovako dođe poruka, i samo zasvijetli ona menu tipka.
A, kada mi dođe izvješće- normalno se upali ekran.
Bezveze...
Je li to normalno ili?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ja imam Lock 1.0 program koji mi pokaze sms a da ni ne otkljucam mob, jer ispise u svom sucelju sadrzaj sms-a.
Updateano na 31.0.101...al isto sporo okreće...čak mi zadnjih dana odmah ponekad stavi na "landscape" iako je mobitel čitavo vrijeme uspravno (portrait)...i zna mi kad iden sa srednjom tipkom u izbornik zacrnit ekran na 2-3 sekunde i tek onda se pojavi izbornikima li još netko tih problema?
ej ljudi, evo neki dan updejto na v40 i mob leti ko zmaj!!!! ali imam pitanje, dali se može označivat jedno po jedno a ne da ja moram na svaku stavku opcije pa označiti i tako stalno, mislim dal se može ono označit i onda birat samo?
Lock 1.0 program skinite OVDJE tko hoce.
Hvala, ali mislim da se nismo sporazumijeli...
Ja bih htio da mi cijeli ekran zasvijetli kada dođe SMS poruka.
S ovim programom se (kao i bez njega) upali samo ona menu tipka, a ekran je ugašen.
Da, piše poruka kada otključam, ali svrha paljenja ekrana pri dolaznoj poruci bi mi bila čisto signalizacijska.
Imao sam neki program kojem zasvjetli ekran davno, moram se sjetiti. Prestao sam ga koristiti jer mi time trosi bateriju vise. Ako se sjetim napisem.
poz ljudi imam ovaj problem kad ubacim slusalice u moju nokiu slabo se cuju tj. mislim da bi trebalo da se puno bolje cuju i puno jace moze li se kako rijesit taj problem jeli to do playera ili do neceg drugog btw sluske su senhejzer
Imam problemčić sa nokia maps. Instalirao sam OVI suite i hoću si staviti Nokia Maps koje su po novom free for ever. Problem je u tome da mi izbaci upozorenje da je instalacija aplikacije pokrenuta i da se nova nemože instalirati. Nokia maps na mobu su zatvoreni. S čim i što bi mogao ručno pobrisati? Hard reset mi baš i nije prva opcija.
Probaj s ovim programom. Kada ti dode poruka ti se automatski pokaze kada otključaš mob od koga je, broj i sadržaj poruke. Meni je super.
LINK
![]()
mene zanima jel kad hakiraš mobitel onda te ni za jedan program ne traži licenc code???? ja sam ga neki dan hakirao i sad mi kad instaliram npr. Quick Office i dalje traži licenc code pa me zanima jel sam nešto krivo uradio pa mi se mob nije hakirao ili što???
Bookmarks