Zadnji firm je 31.0.101 i dostupan je za product codove na našem tržištu, pa tako i za T-mobile. Ne treba ništa mijenjati.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Navodno je izašao firmware 31.2.008. Ništa od widgeta ni scroll-a za sad.
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
hmm, koliko vidim nista od tog firmwarea. Tj. nisam ga nasao.
ja bi podrsku za widgete !!
Svi pričaju o widgetima i kinetičkom skrolanju koji trebaju doć u nekom slijedećem firmware-u. Jel to Nokia obećala napravit ili to kruži po netu onako neprovjereno?
Neprovjereno, ali sudeći po Nokia bugreport forumu izgleda da se nešto radi po tom pitanju. Živi bili pa vidili.
Pozz, evo nakon godina 6230i stigla kući 5800xm. Nego me zanima, ovako na prvu ruku, ovi pusti fileovi šta su došli na memorijskoj kartici, je li to potrebno ili se može sve pobrisati? I jel se vama događa da senzor ne okreće odmah meni nego ga treba malo počekati?
formatiraj si prek moba karticu za prvi put, da se rijesis mogucih bugova. ali ti fileovi ostaju kaj god ti radila. ti fileovi su defaultni za mob i mora biti takva hijerarhija na memorijskoj.
da, uvijek se malo ceka da se slika okrene. ali updeataj mob na najnoviji firmware. sa najnovijim firmwareom ide nesto brze i puno ugladenije.
OK, dakle, defaultan izgled SMS inboxa je nesto poput ovoga:
http://media.share.ovi.com/m1/large/...ec004d2a63.jpg
Zanima me je li moguce to promijeniti? Recimo, kao na Sony Ericssonima, da ispod imena osobe koja je poslala poruku pise samo datum, a ne i dio poruke?
Einmal ist keinmal.
Ok, malo ću još proučit pa ide novi firmware, garmin i to...Al ovo sa senzorom, prvi put kad ga upalim i okrenem, baš mu ono dosta treba da skuži. Onda iduće pute ide normalno, bez većeg zastoja.
e da, zašto nema unaprijed napravljenih smajlija za smsove?kao na drugim modelima? ili ih ja ne pronađoh
Updateano na 31.0.101...al isto sporo okreće...čak mi zadnjih dana odmah ponekad stavi na "landscape" iako je mobitel čitavo vrijeme uspravno (portrait)...i zna mi kad iden sa srednjom tipkom u izbornik zacrnit ekran na 2-3 sekunde i tek onda se pojavi izbornikima li još netko tih problema?
ej ljudi, evo neki dan updejto na v40 i mob leti ko zmaj!!!! ali imam pitanje, dali se može označivat jedno po jedno a ne da ja moram na svaku stavku opcije pa označiti i tako stalno, mislim dal se može ono označit i onda birat samo?
Imam problem ne radi mi na homescreenu tipka za birac i za kontakte, jel zna neko u cem je problem?
Problem je u bugu koji proganja 5800 od pocetka.
Postoji nacin da se izbjegne hard reset - treba obrisati jedan "korumpirani" file i restartati mobitel da se isti regenerira - prosurfaj malo pa ces pronaci. Da bi mogao pristupiti tom fileu preko file managera, moras imati hackan mobitel.
Ukoliko nije hackan i neda ti se hackati (sto je minuta posla), onda je jedini nacin hard reset.
Hvala na pomoci hard reset je rijesio stvar!!!!
i meni se to dogodilo...pa sam radio hard reset...jel zna koji je to file,da ne radim ponovo hard ak me zezne???
Bookmarks