Pokaži ti njima ovo: http://www.tube5800.com/crash-test-v...hell-survived/
![]()
bemti koje muke oko stylusa LoL.. nije valjda da je stylus od plastike??
zzzzzZ
Pokaži ti njima ovo: http://www.tube5800.com/crash-test-v...hell-survived/
![]()
Zadnji uredio Winamp : 02-11-2009 u 00:38
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
gledam ovaj mob u vipu ima za uzeti po cijeni 1399kn sa dvogodisnjom pretplatom
pitanja:
1. na GSM areni vidim da postoje dvije verzije
-5800 Navigation Edition
-5800 XpressMusic
navigation edition je izasla ova godine, xpressmusic je od 2008
2. dali netko zna koju verziju prodaje Vip?
3. dali netko ima navigation edition verziju i kakvi su dojmovi?
predpostavljam da bi ova navigation edition bila samo poboljsana verzija sa ispravljenim nedostacima koje je imala XpressMusic verzija
kakva je ova nokia po kvaliteti izrade u usporedbi sa HTC p3600(trenutno ga koristim) ili nekim slicnom HTC modelom ?
imao sam prije nokiu N80 i sa njom sam bio zadovoljan ... molio bi jos da mi netko usporedi kvalitetu izrade N80 i 5800
unaprijed zahvaljujem![]()
Mislim da kod nas još nije došla Navigation Edition. Razlika je samo u software-u (doživotna licenca za navođenje) i dodatnoj opremi (stalak za auto i punjač).
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
@Thommy - ne isplati ti se uzimati preko vipa.. jedino ako produzujes preplatu. u oglasniku novog dobijes za 1500kn
vipova verzija je xpressmusic.. btw naviation edition ti je marketinški trik. obe verzije imaju gps..
ovaj nokijin stylus - zbljuv.. na što to sliči..
zzzzzZ
jedina razlika između 5800 XM i 5800 navigation edition je u tom kaj ova navigatio ima instaliran garmin a WM nema, a garmin možeš sam instalirat.
sama plastika na N80 je znatno kvalitetnija od ove na 5800 ali na 5800 se ne guli boja kao na n80. teško je usporediti kvalitetu kada je N80 slide, ali ako ne uzimamo u obzir slide N80 je 5 puta bolje izrađena od 5800...
imao sam N80 pa znam...
Evo, pokušao sam odmah sa perilicom za suđe i evo rezultata:
![]()
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
hvala na odgovorima
Koje folije preporučate za ekran 5800? Kupio sam na ebayu neku no name metaliziranu (dobio sam tri komada) al na tome se poznaje svaki trag koji se napravi sa stylusom, svaka crtica. Jedino što ne ostavlja tragove su prsti al nakon nekog vremena nakupi se masnog sloja
Što preporučate a da nakon tipkanja sa stylusom ne ostavlja tragove?
Novi sam na forumu i od skoro imam 5800 i zanima me koje programe preporuchujete za 'must have' na ovom telefonu... Isto tako bio bih zahvalan ako imate neke vashe sugestije kako da unaprijedim tel i slichno.Hvala. Pozdrav svima.
Edit: Upravo sam instalirao novu verziju firmware-a...
Zadnji uredio 081 : 05-11-2009 u 21:08
Ako su to one koje dolaze tri u pakiranju i imaju metalic odsjaj onda su to te
Pod prstima se niš ne pozna ukoliko nisu zmazani, al pod nokia-inim stylusom ostaju crte, pogotovo kad se piše njime, ostane trag slova
Uglavnom za lagano preseruckanje folija je mrak, al ostalo je 0 bodova.![]()
jel postoji koji ''free'' PDF reader za ovo cudo?
Second place is the first loser!!
20kn za jednu foliju??? previše... ja sam za 5kn dobio 3... jel ima onak metalik odsjaj folija ili je čisto prozirna??
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
imam jedan problem
kad spojim auto punjač na mob, počne mi punit i nakon 2-3 sec mi piše ne puni se, na ostalim nokia mob isti punjač puni bez problema, vjerojatno je neka softverska blokada, jel zna netko o čemu se radi?
![]()
evo rješio sam problem, deinstalirao sam batteray saver i sad puni normalno
vjerojatno je u postavkama programa onemogućeno auto punjenje, iako program nije bio pokrenut
sad ću ga ponovno instalirat, pa malo pročačkat u postavkama
punjač je kupljen preko ebay-a, nije oriđiđi
Da li je normalno da kad prebacujem iz vertikalnog u horizontalni položaj slika se pojavi za 2-3 sekunde? Prvo se ekran zamrači, pa onda upali, to me baš iritira. Jel to tako mora biti ili se može podešavat. Imao sam prije N95 i bilo je puno brže to prebacivanje. Inače imam verziju firmwarea V31.0.101
nisi jedini.... :-)
Yep, tako je i kod mene. S time da me to rotiranje ekrana pocelo smetati nakon nekog vremena (nagnem mob milimetar previse ulijevo i opa!), pa sam ga ugasio. Jest da se svaki puta sjetim toga kad koristim WiFi ili eBuddy...![]()
Einmal ist keinmal.
Bookmarks