Što se tiče na crnjaka, neznam kako oni ruše cijene. A što se tiče Mobisa mislim da skida svakih cca. pola godine (mjesec simo/tamo). Pošto je 5800XM novi model vjerujem da do Uskrsa neći spuštati cijenu.
Moje mišljenje.
pitanje.... u dvoumici sam, planiram kupit 5800 i ona je u mobisu 3099 a na crnjaka je oko 2600-2800, e sad dal da jos pricekam neko vrijeme da padnu cijene (i kolko bi to onda bilo jos vremenski, jer sam poprilicno znatizeljan i nestrpljiv) ili da tih 400 kuna dam vise i kupim u mobisu i siguran sam...
Što se tiče na crnjaka, neznam kako oni ruše cijene. A što se tiče Mobisa mislim da skida svakih cca. pola godine (mjesec simo/tamo). Pošto je 5800XM novi model vjerujem da do Uskrsa neći spuštati cijenu.
Moje mišljenje.
Ma nece ni na Uskrs, ali svaki cas bi trebao u T-mobile doci pa bi trebalo pricekat svercere da spuste cijene na cca. 2000
ma za mobis znam, ali mislim na pad cijene kod svercera... zanima dal ce biti neka razlika u cijeni sad i za nekih 2 tjedna.....
Dominik Molim te odkud ti Informacije da ce Mob doc Uskoro u T-Mobile???
a kaj se tice samog moba kupio sam ga prije nekih 7-8 dana u MOBISU posto mi se neda zajebavati na crno a pogotovo ne sa ovakvim mobom koji je TS jer ovako imam barem garanciju na njega pa me briga ak se kaj i desi. Mmob je odlican i ima vec dosta aplikacija ali se treba traziti po netu. I moram rec da zasad nikakvih problema. Jer sam ga iz znatizelje kupio da vidim kako funkcionira TS na Nokia Mobitelu i moram rec odlicno nisam se nadao da ce TS tako dobro reagirati.
EDIT: uklonjen dio radi oglasa.
Zadnji uredio HCSC : 31-01-2009 u 14:39 Razlog: uklonjen dio radi oglasa.
evo i ja postao vlastnik....![]()
i naravno odma neke piz..rije....
kad hocu uci u teme on meni napise "Teme: znacajka nije podrzana"
zasto to radi i kako da to rijesim???
hvala!
predpostavljam da bi se to promijenilo kad bu updata-o firmware, ali nisam siguran dal bi onda izgubio hr meni, posto nije mob kupljen u mobisu...
moj product code je 0559383....a po ovome pise da je taj code Ukraine...
...e sad dal ce mi se maknut hr menu...???
Zadnji uredio Ico : 05-02-2009 u 22:30 Razlog: spojeni uzastopni postovi. postoji tipka EDIT
a što da ti kažem probaj vidi ili sačekaj od nekog tko je to učinio.
ali koliko vidim postoji i Balkans 0559299 te ako se izgubi hr. promijeni product code u Balkans.
da postoje 2 balkans, red i blue, a neznam sta da radim, mozda ima koje bezbolnije rijesenje, sacekat cu jos dan, dva, tak sam ka nabavio pa mi se nece vec prcakt tako po njemu...
nisam bio u potrebi mijenjati product code, ali što vele ostali useri nebitna boja uređaja, naravnio ako ima tvoji staviš taj product code.
ma ja nisam niti jednu temu stavio....znaci upce ne mogu uci u teme njegove orginal sto su stavljene, slike mijnjat i tako neke opstale stvari
ja udem u Meni -> Osobno -> Teme, i ne da mi da udem u teme nego mi izbaci poruku "Teme: Znacajka nije podrzana"
e a u teme kad se ude postoji jos: Opcenito, Izbornik, Tema pocetnog zaslona, Pozadina i Slika za poziv!
A ja nista od toga ne mogu izabrat jer on meni ne da da udem u nutra nego me vrati na predhodni meni, u ovom slucaju Osobno!
....ja instaliram temu ali je nemogu preomijenit, nemogu uc u meni gdje se tema mijenja.....grrrr
Zadnji uredio the_mish : 06-02-2009 u 15:33
evo samo da javim da sam stavio novi firmwere i da teme sada rade ali normalno nema hr meni-a, kako sam i mislio...pa onda iz doga slijedi i novo pitanje...kak to ide... za ovaj model moba
nisam ti niti probavao previse... nije mi to nesto bez cega ne mogu u zivotu...
da isto sam to i ja radio sa svojom starom n73 i sve je bilo ok, dalo to funkvionira i sa 5800xm nebi znao.... ali sam naso ovo ail ne mogu skinuti 2. i 3. fail tako da nisam se s tim zezo....
a sto se tice ovih cijena u t-shrotu...nemoguce je da bude 2198 u slobodnoj prodaji ako je u mobisu 3099.... po meni to bas i nema nekog smislia....
Znači sad imam se w800 ali ošla kamera pa evo mogu dobiti 5800 za 330 € kod jednog švercera i dobim godinu dana garancije. Sad me zanima dali mi se isplati uzeti i kolka je mogućnost kvareva(ono sa zvučnikom me zabrinjava). Također sam ga našao i ovdje(oprostite moderatori ako se ovo smatra reklama) :http://www.njuskalo.hr/oglas333963
U tu garanciju imam nekako više povjerenja,ali nije li to malo prejeftino?
Daj molim vas pomognite mi dal da uzmem to ili ne...
Pođi u T-mobilea imati za 2191
Zadnji uredio Dominik3333 : 13-02-2009 u 10:13
Ja sam uzeo kod Tene, za 2500 kn. Sve ok za sad, a imam garanciju kod nje. Imam problem sa zvucnikom, al samo kada pojacam tokom razgovora na max., zvučnik mi krči kada sugovornik govori. Al ne smeta jako. Taj problem sa zvucnikom se u krajnjoj liniji moze i doma samostalno popraviti.
e pa zafrko si se
no a ko je ta tena? pa piše da ima garancija u mobisu. pa pošalji onda...
edit: znam da je malo offtopic ali ak vam nije problem odgovoriti![]()
Zadnji uredio Eis : 13-02-2009 u 19:30
Moze li mi tko reci kakva je baterija? Koliko traje? Uz kakvo koristenje?
Hvala. Pozz
Bookmarks