Pozdrav cijenjenim članovima cafe mobil foruma...
Zanima me gdje mogu naći klasične tonove za poruku i poziv...
Na 5800 sam našao taj nokia tune, ali drugačiji od onog na N73 ili bilo kojem drugom nokijinom uređaju kojeg sam posjedovao...
Ista stvar se odnosi i na ton poruke, nema onog klasičnog bip-bip, bip-bip...
Bio bih zahvalan kad bi mi netko našao te tonove ili me barem uputio gdje ih mogu naći, hvala...![]()
Zadnji uredio Apoljon : 18-09-2009 u 17:38
imam problem sa nokiom 5800xm od kad sam hakovao telefon. naime ne moze da se uloguje vise ni na jedan messinger program, koristio sam mig33, i ebuddy ali nista. cak me vise ne pita na koji nacin zelim da se konektujem(wifi,intrernet ili wap) moze li pomoc???
probaj hard reset
Popzdrav svima! Zna li neko ima li nokia 5800 mogućnost u sms-u smailie da šaljem,ja ih nigdje ne nađoh ? I ima li neko ključ za Advanced Call Manager for S60 acm_s60_3rd_v2.74_build_255_webgate.sis2.sis Ili da mio preporuči nešto slično ?! Unaprijed hvala ! Da još napomenem nisam poznavaoc engleskog jezika tako da se slabo snalazim !
Zadnji uredio micija : 21-09-2009 u 23:32
evo ako koga zanima kako skinit filmove sa youtube-a
provjereno
1.open web browser in your mobile
2.Go to www.onlyhotvideo.com
3.Home page screen
4.Search your video
5.Select your video
6.Choose the format you want to download
7.Download start
8.3gp video will play automatic while downloading ..*in screen shot its showing black
9.72% to go
![]()
ne mogu nikako instalirati facebook for nokia aplikaciju sa ovi-a... ima li drugi način?
Probaj inastalirati fring, ako se ne varam on ima neku aplikaciju za facebook
Tko rano rani, zajebo je pjetla
ma ova od nokie mi se čini bolja
ja koristim nimbuzz sa njim imam mogućnost da čatam sa dostupnim skype, msn, face book i sip korisnicima !! a naj više mi se svidja ovaj sip jer na voipwise imam račun i sa njim imam mogućnost besplatnog pozivanja fiksne telefoniije za cijelu europu potpuno džaba a za amerikiu i fiksna i mobilna tel. potpuno džaba !!! NPR. DA RAZGOVARAM SA NJEMAČKOM NA MOBILNI SKINE MI SA RAČUNA 0,08 CENTI 10 MINUTA ME DOĐE 0,80 CENTI ZNAČI SKORO ZANEMARLJIVO !
PREPORUČUJEM SVIMA NEKA POGLEDAJU O ČEMU SE RADI IMA CJENOVNIK NA STRANICI ILI NEKA NEKO OTVORI NOVU TEMU AKO VAM JE INTERESANTAN TAJ PROGRAM JA NISAM BAŠ NEKAKAV STRRUČNJAK DA VAM VIŠE OBJASNIM !!!
www.voipwise.com ovdje možete pogledati o čemu se radi pozdrav svima.
SVE ŠTO MOŽEŠ DANAS OSTAVI ZA SUTRA !!!
http://www.mobileppl.com/2009/08/04/...okia-5800-n97/
OPET JA !!! LJUDI KAKO OVO ODKLJUČATI EXSTA IZGLEDA KAO APHONE
POZDRAV!
SVE ŠTO MOŽEŠ DANAS OSTAVI ZA SUTRA !!!
ja sam mob uzeo u Vip-u i prvih tjedan dana je bio ok tj.baterija bi izdrzala urednih tri dana dok nije sam od sebe se poceo kvariti i baterija je tada trajala jedan dan ako ga ne koristiš inace je za pola dana prazna.
u mobisu sam nakon cetvrtoga puta dobio novi mob. i za sada je sa ovim sve ok. Inace su mi na starome mjenjali integrirane krugove koji su ima nakon malo intezivnijeg koristenja opet rikavali.
ja sam mobitel uzeo preko oglasnika, prvi vlasnik ga je koristio možda mjesec dana (5h razgovora), isprva je baterija držala po tri dana a sad dan i pol. istina ja dosta razgovaram i koristim mob al odjednom je sa tri dana palo na dan i pol. e da inače mob je plava verzija iz slovenije, naravno nemam garanciju da ga nosim na servis...
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
Dođe li vama da kada svoju nokiu 5800 razbijete od pod?
Meni da, i to često. Prvenstveno zbog touchscreena. heh
I dan danas zalim za svojom N80-kom i pljuljem onog sluzbenika u telekomu kojem je nestalo N96-ica...
vidim svi "pljuju" po tom telefonu ali meni savršeno radi, imam ga mjesec dana i za sad je sve 5, jedino me malo zafrkava ta baterija al navikao sam stavljati svaku noć punit telefon...
kaj se tiče TS on je odlično napravljen, ikonive na mobu i opčenito cijeli izbornik su prilagođeni prstima, nikad ne moram vaditi stylus osim kad sam na netu, za razliki od recimo Omnie ima izbornik odlično prilagođen prstima...
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
slazem se , ja od 4 mjeseca , nemam nikvih problema s njim ...osim da mi malo več stylus shabani pa lagano izlazi van (al ne pada JOŠ) al ima rezerni, al ima se vremena ..nije jos tak kritično, ugl ja zadovoljan, ulozeno, dobiveno ..super
Zanima me, ako netko zna, kako da se makne onaj Nokijin startup zvuk kada upalite mob, ujutro bas zivcira...Radi se o Nokiji 5800.
Hvala.
-zna li netko kako instalirat programe i igrice koje kad se raspakiraju iz rar arhive imaju folder META-INF i još desetke fajlova, nema .sis datoteke
-postoji li mogućnost da se u programima naprave folderi ( npr. igre, programi..) da ne bude sve razbacano?
udjes u aplikacije, onda opcije-organizuj,pa opcije -nova fascikla, pa je kreiras, i onda u tu novu prebacis sve sto hoces, samo prevuces.
a mene zanima , posto hocu da uradim hard reset telefona, kako bi mogao da spasim sve kontakte i poruke, ima li neki program, dok sam imao sony ericsson, imao sam myphoneexplorer i tu sam mogao sve da spasim. Pomocc
jesi probao sa Nokia PC Suite?
Da li netko koristi LivePVR na 5800 i koju točno verziju?
Bookmarks