Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 45 od 73 PrvaPrva ... 35 41 42 43 44 45 46 47 48 49 55 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1.101 do 1.125 od 1803
    Pravi forumaš
    Datum registracije
    Feb 2009
    Mobitel
    Nokia 5800 XM
    Operater
    tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da, imaš apsolutno pravo. Nisam se ni sjetio Digie jer je pitanje bilo za nokijin browser. Enivej da, slažem se, user interface je odličan - podrška za 4 taba istovremeno je super napravljena. Najveće zamjerke koje ja mogu primijetit su ne baš najbolje baratanje flashom i prilično česta rušenja programa (ali to je ništa u usporedbi s rušenjem Opere Mini - kak me to živcira..). Uglavnom ništa katastrofalno, a ovo je još uvijek rana verzija. Super browser

EMP moderator Postignuća:
    VeteranTagger Second Class25000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    40
    Bodovi
    32.026
    Nivo
    43
    Bodovi: 32.026, Nivo: 43
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Je li se netko zezao s tweakanjem postavki kamere? Vidim da su neki povećavali veličinu datoteke i JPEG kompresiju za fotoaparat, ali mene zanima za video?

0x10007 string "QualitySetLevel=301,VideoFileMimeType=video/mp4,VideoCodecMimeType=video/mp4v-es; profile-level-id=4,VideoWidth=640,VideoHeight=480,VideoFrameRate =30,VideoBitRate=3000000,VideoEncoderUID=0x0000000 0,RandomAccessRate=1.0,VideoPixelAspectRatioNum=1, VideoPixelAspectRatioDenom=1,PreferredSupplier=Nok ia,AudioFourCCType= AAC,AudioBitrate=96000,AudioSamplingRate=48000,Aud ioChannels=1,AudioEncoderUID=0x00000000,AVSyncStar tDelay=-200,AVSyncResumeDelay=-65,CameraDisplayId=2,CamcorderVisible=450" 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
    Što bi se tu dalo promijeniti? Možda povećati VideoBitRate s 3000000 na recimo 4000000 i AudioBitrate s 96000 na 160000?

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    May 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kak si dosao do tih postavka ? kaj si hacknuo mob ?

audio bitrate sumnjam da ces nes pomoci. digni ga na 128kbps, ak hoces. to bi trebala biti zadovoljavajuca kvaliteta, ali gledaj da je to ipak mob, a ne diktafon i sumnjam da ce on snimiti kvalitetan audio zapis. ipak je to mikrofon za razgovor. ako ces puno dizati bitrate, samo ces povecavati velicinu filma, a neces dobivati na kvaliteti.

kaj se tice videa, probaj staviti na 512kbps. to mi je minimum kad kodiram filmove za mob, sve ispod toga ima veliku piksalizaciju. ali opet ce ti to vise ovisiti o cipu kojim snimas, a ne o postavkama. posto cip u mobu nije bas sjajan, sumnjam da ces dobiti cistih 512 kbps za video.

ugl. 96kbps za audio i 512kbps za video bi trebali biti super, ali s obzirom da je to mob, a ne kamera, sumnjam da ces u stvarnosti do i snimiti. sve iznad toga ce ti samo povecavati velicinu filma, a nista neces dobiti time. ovo ti je vise stvar metode pokusaja/pogreske, snimi sa razlicitim postavkama i usporedi da vidis kolka je uopce gornja granica optike u mobu.

inace sam bitrate radi razliku, ali ako nades negdje u postavkama za mjenjanje bjele boje, svjetline, kontrasta, ostrine, to bi jos vise pomoglo.

Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    40
    Bodovi
    32.026
    Nivo
    43
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da, haknuo sam ga, kako bih drugačije otvorio Private folder...

Izbroji ponovo nule kod video bitratea, meni se čini da je u originalu 3 Mb/s ili se varam?

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2009
    Mobitel
    5800 plavi i N8 tamno siv
    Operater
    VIP
    Bodovi
    9.439
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.439, Nivo: 23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao domy_os Pregledaj post
    Što bi se tu dalo promijeniti? Možda povećati VideoBitRate s 3000000 na recimo 4000000 i AudioBitrate s 96000 na 160000?
    Ja sam se igrao ali samo smanjio kompresiju slika sa 85 na 100% i povecao velicinu fajla.
    Video ne mozes mjenjati, jer je odredjen codecom kao i audio. Mjenjanjem toga neces nista postici. Na zalost

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Sep 2008
    Mobitel
    Lenovo K5 Note
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    7.480
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.480, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Prije svega lijep pozdrav svima.

Imam jedno pitanje pa molim pomoć, kupio sam Nokiu 5800 XM i skroz mi trepće ikona za poruku i kaže da je memorija SIM-a puna. I kako da spremim slike i glazbu na Memorijsku karticu tj. kako doči do te opcije znači kojim redosljedom.
    Nisam ništa postavljao dakle sve je po defaultu namješteno glede izbornika.
    Malo mi je kompliciran uređaj jer se nisam prije susretao sa nikakvim OS-om.

Unaprijed hvala.

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    GALAXY S3
    Operater
    t-mobile
    Bodovi
    7.555
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.555, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Smille Pregledaj post
    Prije svega lijep pozdrav svima.

Imam jedno pitanje pa molim pomoć, kupio sam Nokiu 5800 XM i skroz mi trepće ikona za poruku i kaže da je memorija SIM-a puna. I kako da spremim slike i glazbu na Memorijsku karticu tj. kako doči do te opcije znači kojim redosljedom.
    Nisam ništa postavljao dakle sve je po defaultu namješteno glede izbornika.
    Malo mi je kompliciran uređaj jer se nisam prije susretao sa nikakvim OS-om.

Unaprijed hvala.
    prvi odgovor. idi ovako meni-poruke-opcije-sim poruke-opcije-oznaci sve-opcije- izbrisi. i tada ti nece vise treperiti svjetlo niti ce ti pisati da ti je memorija sim poruka puna. a drugi odgovor. kod simbiana nema razdjeljeno memorija kartice i memorija mobitela. nego kad otvoris galeriju prikaze ti se sve skupa.

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Sep 2008
    Mobitel
    Lenovo K5 Note
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    7.480
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hvala, uspjeo sam netreperi više
    Imam još pokoje pitanje, čitao sam ali stvarno ima jako puno i nisam našao nešto slično.
    1.prebacivao sam sa moba na mob preko blututa i sve mi je spremljeno pod opcijom poruke-moja mapa.Kako to prebaciti dalje pod opciju-Glazba u meniju?
    2.Glede poruka koliko može primiti ili će se opet pojaviti treptajuča poruka da je sim popunjen, kako to rješiti da se sve sprema samo na karticu mobitela 8GB.
    3.Kako podesiti za primanje mail-ova preko Tele 2. gdje i šta upisati.

Hvala na pomoči i strpljenju nije ovo baš lako neke opcije sam skonto ali puno toga "šepa" ali uz malu pomoć valjda će sve sjesti na pravo mjesto.

Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    40
    Bodovi
    32.026
    Nivo
    43
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1. Otvoriš datoteku i odabereš spremi, ali ne znam hoćeš li to imati u mapi Moje poruke ili trebaš vratiti u Inbox, nisam siguran. Ako imaš puno stvari, najlakše ti je instalirati recimo Y-Browser s Mail folders plug-inom i onda sve odjednom prekopirati gdje želiš.

Inače, kod prebacivanja više datoteka, najbolje je koristiti se čitačem kartica ili uzmeš samo onaj mali USB microSD čitač. Ako nemaš ništa, Widcomm bluetooth driveri ti omogućavaju direktno otvaranje sadržaja foldera na mobu, ali moraš prvo provjeriti idu li na tvoj stick.

2. Može koliko hoćeš, samo u opcijama odaberi da sprema na memorijsku karticu.

3. To ne znam jer nisam na Teletu...

Idemo na cugu danas, ja častim, ti platiš...

Svježe registriran
    Datum registracije
    Aug 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao gopacic Pregledaj post
    Ja sam se igrao ali samo smanjio kompresiju slika sa 85 na 100% i povecao velicinu fajla.
    Video ne mozes mjenjati, jer je odredjen codecom kao i audio. Mjenjanjem toga neces nista postici. Na zalost
    Da li se dobija na kvalitetu slike smanjenjem kompresije?

Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    40
    Bodovi
    32.026
    Nivo
    43
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da, manje se vide artefakti... Iako, jučer sam ispucao par komada i ne vidim da je datoteka išta veća nego prije, možda sam premalo scena hvatao, možda tweak ne radi, tko zna...

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    N7610, Motorola V3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dal se uz svaku nokiu 5800 dobije ona mala gumena torbica? jer gleda je moj kolega u jednom paketu 5800 s crvenim rubom bila je torbica, a u paketu sa sivim rubom nije je bilo...

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    U početku su išle s torbicum, sada bez. Sad ih prodaju za 50 kuna dodatno.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    N7610, Motorola V3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a misli mstvarno toliko im je tesko bilo ostavit torbicu onu malu gumenu,

al aj bar znas da je mob nov ako je nema

Svježe registriran
    Datum registracije
    Aug 2009
    Mobitel
    Nokia, Siemens, Sony
    Operater
    Sva tri
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Wink Nokia 5800 XpressMusic

Evo, moj prvijenac od posta, da i ja nesto full napisem.

Prvo, mobitel mi je genijalan - Nokia 5800XM (Nokia 5800d-1)...
    Nakon mojih mobova iz kamenog doba, ovo je u svakom slucaju genijalan mob.
    Necu ga hvaliti, vise cu mu napisati zamjerke.
    Neki ce reci sigurno da vecina Simbiana ima nesto od ovoga vec kao i pravilo za minus, no, ne zamjerite, pocetnik sam u mobovima...

01. Gasenje svjetla na Displayu se nazalost max. moze podesiti da se ne ugasi, samo na 60mizernih sekundi, a ne dulje! Razlog: Stednja baterije koja na ovom modelu nije bas da se brzo ne trosi, makar ima lijeka i za to - gasenje nekih stvari, ala vibra, UMTS...
    A sto se tice famoznih 60 sekundi limitacije za osvjetljenje, pomoci si jedino mozete koliko znam, ako ste programer za Symbian OS-ove, pa da "frizirate" tih 60 sekundi limitacije , ili pribavite potpisanu besplatnu aplikaciju "Dr. Jukka Key Lock Clock v0.75", a koju potpisete preko Symbian Signed Beta - meni jedino dalo OK certifikat, a nisam crecko ovaj mob. jos uvijek sa nicim (npr. sa "HelloOX 2 s60v5").

02. Najveca mana poruka, je sto masa Symbiana ne podrzava Smajlice!
    Doduse, postoji program koji se zove "Talkonaut" - nisam ga testirao, ali sam masu toga citao u svezi "Zensis Animated SMS v1.20" aplikacije za smajlice, no, ovi smajlici ne rade nazalost na Nokia 5800XM. Cak i da nadjete creckanu verziju Zensisa, uspjet cete je instalirati, cak i na nehaknutom Nokia5800XM mobu, no, reci ce da aplikacija nije prikladna za taj mob., ukoliko se oglusite, instalirat ce je, ali nece je prikazati nigdje kao instaliranu aplikaciju, a niti cete je uopce vise moci deinstalirati, ni preko moba, ni preko Nokia PC Suite, doduse, nemam informacija za Nokia OVI Suite ovdje...

03. Ubilo me kreiranje Playlista za "Player", a imam "samo" oko 2000 MP3 pjesama...
    - Sto ne pustaju mjuzu folder po folder kao i svaki player jeftinjaker za 200,00KN!?
    Da ja sad moram sebi kreirati .m3u playliste koje nikad nisam rabio, mada sam seljak u tome...
    ... Ako vam ne vidi naknadno kreirane playliste ili pjesme, osvjezite library (Refresh library u postavkama Playera)...

04. Opasan bug: Nemojte nikada odluciti svoje SMS poruke prebaciti na memorijsku karticu, a sa memorije moba.
    - Tada ce vas pitati: "Zelite li prebaciti sve SMS poruke sa mem. moba na mem. karticu?"
    - Ukoliko pritisnete "YES", sve vase SMS poruke ce biti prebacene uredno sa "C" na "D".
    No, nakon prvog gasenja moba, vise nemate niti jednu SMS poruku u mobu!
    Morate nazalost i zauvijek od tada, svaki puta po gasenju moba, bas ici natrag u postavke poruka i prebaciti i opet, da zelite citati svoje SMS poruke sa "D" (mem. kartice)...
    Naime, kada se jednom predomislite i zelite natrag poruke prebaciti sa "D", na "C", nece vas vise mob. uopce pitati nikada za transfer svih poruka natrag, vec ce poruke ostati na "C" na nuli zauvijek!
    Ovaj bug nije rjesen i dalje... A vec sam kontaktirao i NOKIA-u osobno...
    Ne mozete to napraviti niti Nokia PC Suite-om, mozete jedino dok imate prikljucen mob preko USB kabla na Nokia PC Suite, u toku dok je spojen postavke za poruke natrag vratiti, da ih cita sa "C" na "E", pa osvjeziti Nokia PC Suite podprogram za poruke, a tada ce uistinu isti procitati i sve poruke koje imate na "D" (mem. kartici), no, puno sporije nego inace...
    Pa kako sada spremiti poruke odavde vise? - Mozete ih odvuci natrag na mob. sliku unutar podprograma za poruke Nokia PC Suite-a, ali se prije toga morate opet vratiti na mob., i tamo postaviti da poruke zelite da se sada zaprimaju na "C". Tada cete jedino vidjeti poruke u Draftsima, ali s jednim velikim minusom u imenu i datumu zaprimanja koji ce biti trenutan, a ne originalan...
    Isto tako, poruke si mozete poslati na neki drugi Nokia mob., pa od tamo na ovaj prvi, ali to je sve Sizisof posao...
    - Shame for NOKIA!
    Ovdje vam nece pomoci ni ukoliko u ovoj bas operaciji zelite kreirati "Backup" poruka a putem Nokia PC Suite-a, jer ih nece uspjesno bakupirati, pa da da ih vi sa "D" (mem. kartice), ipak dobijete natrag na "C" u izvornom i autenticnom obliku...
    Nece vam ovdje puno pomoci ni "Mobile Master v7.4.2 Corporate" i slicni programi poznati javnosti... A za one napredne haknute programe za mobove..., ne znam...

05. Nadalje, tipka za blic je po meni nespretno postavljenja malo prenisko, jer ti premalo prostora ostavlja ponekad za manevriranje prstima, pa pocnes tresti mob. kod fotkanja, a o dvostrukoj stabilizaciji slike sa giroskopom, dok fotkate, jos uvijek na mobovima mozemo samo sanjati...
    Zadnji uredio Brunos : 26-08-2009 u 13:23

16. 'Hvala' kaže:

Svježe registriran
    Datum registracije
    Aug 2009
    Mobitel
    Nokia, Siemens, Sony
    Operater
    Sva tri
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Wink

06. Nadalje, software kojeg sam na njega uspio instalirati bez ikakvog dodatnog hakiranja samog OS moba, jer mi je pod garancijom, i ne zeza mi se s time bas ovog trena jos, pa mozda ce nekome ovaj doljnji info takodjer trebati, ako nema zelju odmah hakirat mob. kao ja, vec pricekat barem sa tim par prvih mjeseci uvodne garancije, pa da barem iole vidim, da li fakat imam OK mob., ili ce stalno visiti kod striceka doktora, dr. Mobis-u... ... :

a) Accu Weather
    b) Adobe Reader LE v2.5 (dobiven original Software na poklon, inace oko 70Kn via on-line kupnja...)
    c) ALON MP3 Dictionary v2.93 (haknut prosao i radi)
    d) Best Jotter S60 5th edition v1.0 (haknut prosao i radi)
    e) Best ScreenSnap v1.0
    f) Blackboard v1.0 (OVI Store)
    g) BrightLight v1.0 (OVI Store)
    h) Flashlight v1.10 (OVI Store)
    i) Dr. Jukka Key Lock Clock v0.75 (potpisan sa strane Symbian Signed Beta)
    j) N97Compass v1.0 (haknut prosao i radi)
    k) PhoneTorch v1.00(3) (OVI Store)
    l) Psiloc World Traveler v1.02(0) i Psiloc World Traveler Watchdog v2.00(0) (haknut prosao i radi)
    m) QuickOffice LM v2.01(29) (dobiven original Software na poklon, inace oko 99Kn via on-line kupnja, mada mi nije sjajan kao gornje navedeni "Adobe Reader LE v2.5"... - je da je spor kada mi otvara PCchip casopis PDF sken na 65Mb, i postoji, naravno, prirodno mala limitacija velicine samog zaslona moba, ali ako nista drugo nemas pri ruci, posluzit ce i to super, a ja jako puno radim sa PDF-ovima, kako osobno, tako i na poslu...)
    n) Seismograph v1.00(0) (OVi Store)
    o) WinRAR v2.00(0) (haknut prosao i radi)
    p) sve ostalo od programa, a sto dolazi po defaultu vec bundlirano kod same kupnje ovog mobitela...

07. I posljednje, ako nekoga zanima o modelu OS-a, a o kojem sam do sada pricao ovdje konkretno, pa da se zna ravnati koji OS vers., firmware, bla, bla, bla...:

Software vers.:
    v21.0.025

Software vers. date:
    02-04-09

Custom vers.:
    21.0.025.253.04

Custom vers. date:
    08-05-2009

Model:
    5800 XpressMusic (ispod bat. pise: 5800d-1)

Type:
    RM-356

P.S.: Igrice bas ne igram da mi trebaju previse, a pogotovo ne na bas ovom modelu moba, gdje s igricom cak ni ne manevriras s pravim tipkama, vec via TouchScreen...
    A od aplikacija jedino bi volio jos staviti onaj cool, "fensi-smensi" "ThinkChange FingerPrint" programcic, no, on se ne moze potpisati sa Symbian Sgined Beta, jer oni warez ne potpisuju koliko znam...
    Za sada cu se s ovim strpiti, kao sto rekoh dok malo garancija ne prodje jer je tek kupljen, a onda ga mozda i haknem...

A i "Garmin Mobile XT 5.00.30 (>)" cu ovih dana probati staviti, mada vec znam da mogu, samo treba naci vremena...

Eto, nadam se da sam doprinjeo malo Forumu ovim svojim velikim postom, prvijencem u startu, i..., nemojte biti bas previse kriticni, ipak mi je prvi i ne znam puno o mobovima, pa sam mozda nesto napisao sto je odavno uobicajeno u Symbiana i sl...
    Vjerovali vi ili ne, do prije 2 tjedna nista od ovoga nisam znao, a radio sam na prastaroj "Nokia 1600 RH-64" vec godinama, a imao sam i nekog starog Siemensa, te neki ofucani stari Blackberry...
    Tako da mi je "Nokia 5800XM" pravi mali United Star Ship, USS Voyager
    I to bi bilo to za sada, i bas u pravo vrijeme, naime, uskoro mi Janewayica pocinje na TV-u...

~ Hvala svima unaprijed na dobrodoslici na Forum!
    Zadnji uredio Brunos : 26-08-2009 u 13:27

18. 'Hvala' kaže:

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Mar 2008
    Mobitel
    C 7
    Godina
    51
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zivio ti brunej 100... godina za ovaj iscrpan i nesebican post, opet se vraca nada da bi se obde moglo procitati nesto korisno
    sony cm dx 1000>siemens c 25>c 35>ericsson t 29>r 600>nokia 6100>siemens st 55>nokia 6820>6230 i>6151>n95>5800XM>C7>samsung GT-B7722

20. 'Hvala' kaže:

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    N7610, Motorola V3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jel u tele 2 ponudi mobitel samo s crvenom crtom ? ili imaju i verziju sa sivom crtom..

i dal se ona orginalna torbica koja se prije dobivasla moze kupit u kojem ducanu ili samo preko interneta negdje..
    Zadnji uredio saban : 26-08-2009 u 12:26

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Desire
    Operater
    092
    Bodovi
    13.983
    Nivo
    28
    Bodovi: 13.983, Nivo: 28
    Bodovi: 13.983, Nivo: 28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Za zabranu nepoželjnih dolaznih poziva imam programčić Black List, koji je stvarno zakon.

Ali postoji jedan mali minusić, a to je da taj program i nema opciju zabrane dolaznih nepoželjnih SMS poruka, pa me eto zanima, ako tko možda zna za jedan ili više takvih dobrih programa? Hvala.

23. 'Hvala' kaže:

Forumaš
    Datum registracije
    May 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao saban Pregledaj post
    jel u tele 2 ponudi mobitel samo s crvenom crtom ? ili imaju i verziju sa sivom crtom..

i dal se ona orginalna torbica koja se prije dobivasla moze kupit u kojem ducanu ili samo preko interneta negdje..

Siva crta znači da je to navigator verzija koliko vidim na internetu. Ima neke dodatne programe i jači procesor ARM 11 434MHz naprema starom modelu ARM 11 369MHz.

Torbica se nedobiva od 6mj. Također nema ni dodatnog stilusa i mislim još par stvari.

Naveo bih za Garmin XT 5.50 da mi se nakon nekog vremena prčkanja po karti freeza i jedini način da izađem je da držim crvenu tipku i onda ga ugasim kada držim bijelu tipku, pokažu se otvoreni programi i onda držim prst kod garmin ikonice i pokažu se 2 opcije otvori/ izlaz. Nekad moram i ugasit mob.

Datum registracije
    Feb 2009
    Mobitel
    5800 plavi i N8 tamno siv
    Operater
    VIP
    Bodovi
    9.439
    Nivo
    23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Xpress Pregledaj post
    Siva crta znači da je to navigator verzija koliko vidim na internetu. Ima neke dodatne programe i jači procesor ARM 11 434MHz naprema starom modelu ARM 11 369MHz.

Torbica se nedobiva od 6mj. Također nema ni dodatnog stilusa i mislim još par stvari.

Naveo bih za Garmin XT 5.50 da mi se nakon nekog vremena prčkanja po karti freeza i jedini način da izađem je da držim crvenu tipku i onda ga ugasim kada držim bijelu tipku, pokažu se otvoreni programi i onda držim prst kod garmin ikonice i pokažu se 2 opcije otvori/ izlaz. Nekad moram i ugasit mob.
    Greska do greske. Sve 5800 od firmwarea v20 imaju overclockiran ARM na 434MHz. Siva crta sa strane nije navigator verzija vac siva 5800. Navigator verzija ima prednji okvir sivi. I nece jos kod nas 15dana doci sigurno.

Freeza se jer se ne moze sam iskljuciti kad popuni sav RAM. Ako gledas karte sa puno detalja brzo.

26. 'Hvala' kaže:

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    GALAXY S3
    Operater
    t-mobile
    Bodovi
    7.555
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    postoji li kakva mogucnost da provjerimo koji nam je procesor u aparatu?

Forumaš
    Datum registracije
    May 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao z1010 Pregledaj post
    postoji li kakva mogucnost da provjerimo koji nam je procesor u aparatu?
    sad sam ti napisao. ARM 11 369MHz , prema postu iznad sa firmware-om v20 ti se clocka sam na 434MHz.

29. 'Hvala' kaže:

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    N7610, Motorola V3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ee

pa sa sivom crtom ima normalna verzija 5800 nije navigator, ne mislim na onu prednju sttranu, nego bocnu, daj e umjesto crvenog sivo, jer ima s plavom, crvenom i sivom , samo jos nisan dobija odgovor dal zna ko jel ima verzija s tom sivom crtom u tele2 paketu, ili sve imaju crvenu bocnu crtu?

Datum registracije
    May 2007
    Mobitel
    Nokia/ iPhone White
    Operater
    T-mobile/ Vip
    Godina
    41
    Bodovi
    9.817
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.817, Nivo: 23
    Bodovi: 9.817, Nivo: 23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    plave su u t-comu,sive u vipu a za crvene niti neznam dali ima itko u ponudi

32. 'Hvala' kaže:

+ Odgovori na temu
Stranica 45 od 73 PrvaPrva ... 35 41 42 43 44 45 46 47 48 49 55 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. [E71] korisnički dojmovi i slike
    By rospaya in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 578
    Posljednji post: 30-11-2011, 23:53
  2. [N82] korisnički review, pitanja u vezi mobitela
    By viperpitbull in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 338
    Posljednji post: 22-04-2010, 21:39
  3. [E66] korisnički dojmovi i slike
    By beetleman in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 11