Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 36 od 73 PrvaPrva ... 26 32 33 34 35 36 37 38 39 40 46 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 876 do 900 od 1803
    Pravi forumaš
    Datum registracije
    Feb 2009
    Mobitel
    Nokia 5800 XM
    Operater
    tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    wow! razlika je ogromna na nižim stupnjevima volumea, al nekak mi se čini da je na max glasnoći nekak isto... možda mi se samo čini, al uglavnom, thanks!

Forumaš
    Datum registracije
    Jun 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kvaliteta touchscreena

Ja mislim kupiti nokiu 5800 xm i zanima me kakva je kvaliteta touchscreena tj. da li je touchscreen lošiji nakon nekog vremena, recimo 4 mjeseca. Da li nakon tog vremena ili više, touchscreen ima lošiji odaziv ili uopće nema odaziv ili ako ima neki slični problem koji se pojavi nakon nekog vremena korištenja. Pitam jer vjerojatno ne bi uzimao novu nego preko oglasnika sa garancijom.
    Hvala

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2009
    Mobitel
    Samsung s8
    Operater
    T mobile
    Bodovi
    6.813
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.813, Nivo: 19
    Ukupna aktivnost: 17,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo sad skinuo verziju 1.16. i radi super, osim što mi se program gasi kad uđem u preset i želi odabrati jedan???

Nokia 5800 tiha??? Meni je to najglasniji mob do sada...

Zna li netko kako da namjestim da mi sprema kontakte na sim i phone? jer isljučio sam opciju di mi mob koristi memoriju sima i moba zbog onih duplih kontakata... postoji li neki alat za spremanje kontakata na komp i kasnije kopiranje sa kompa na sim? kao napr onaj super program kao što je bio za SE my phone explorer

Svježe registriran
    Datum registracije
    Jun 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bok,ekipo! zanima me vase iskustvo,jel bolja nokia N95 ili 5800xm?? sveukupni dojam!

Forumaš
    Datum registracije
    May 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Loki85 Pregledaj post
    evo sad skinuo verziju 1.16. i radi super, osim što mi se program gasi kad uđem u preset i želi odabrati jedan???

Nokia 5800 tiha??? Meni je to najglasniji mob do sada...

Zna li netko kako da namjestim da mi sprema kontakte na sim i phone? jer isljučio sam opciju di mi mob koristi memoriju sima i moba zbog onih duplih kontakata... postoji li neki alat za spremanje kontakata na komp i kasnije kopiranje sa kompa na sim? kao napr onaj super program kao što je bio za SE my phone explorer

Skini ovu verziju 1.16 i nebi se trebalo ništa rušit.

http://gallery.mobile9.com/f/796655/

Datum registracije
    Apr 2009
    Mobitel
    Samsung s8
    Operater
    T mobile
    Bodovi
    6.813
    Nivo
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ista stvar

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    May 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Loki85 Pregledaj post
    na mobu se to radi da oznacis sve zeljene kontakte i kliknes na opcije i kopiranje. ako ti mob prikazuje samo kontakte na mobu onda ti daje na odabira da kopiras na sim memoriju, a radi i obratno (kad je postavljena sim, onda imas za izbor telefon).

kaj se tice programa za komp, imas nokia pc suite. u njemu imas potprogram communication centar. on se bavi i kontaktima. ne znam je se moze u njemu mijenjati izmedu sim i telefona jer nisam radio s njim, ali probaj.

sve mozes napraviti na samom mobu, sto je i namjera posto je smartphone (i bilo bi jako glupo da moras koristiti komp za koristenje punog potencijala moba), tak da ti je najjednostavnije sa onim kopiraj pod opcijama..

8. 'Hvala' kaže:

Registered User Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Realme GT 5G 12/256 GB
    Operater
    Svi
    Bodovi
    20.013
    Nivo
    34
    Bodovi: 20.013, Nivo: 34
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Xpress Pregledaj post
    Molim te daj link od 1.17 verzije, ove sve koje sam ja jučer našao sve su unsigned, onda odem na ovu stranicu da ih pretvorim u signed, ali tamo nešto piše UUIx13512521 i tak neke stvari i izbaci da nemože pretvorit u signed datoteku?
    Moolan i nAlarm sam uspješno pretvorio u signed i rade na mobitelu.
    Ne mozes potpisati na toj stranici jer ne dozovoljava potpisivanje cracknutih aplikacija i slicnih. Treba ti certifikat... Ili hackiranje Njoke.
    Uglavnom, samo zbog 1.17 ti se to ne isplati raditi, nema prakticki niceg novog (trazio sam ).

= Citat = Izvorno postao zayl Pregledaj post
    mob kao za mjuzu je odlican, zar stvarno mislite da bi nokia zeznula glazbu na glazbenom mobitelu ?

kad spajate slusalice nemojte izabrati ''slusalice'' jer unutar te opcije dolazi i ogranicavanje glasnoce (ko oni americki ipodi koji su bili duplo tisi od europskih). odaberite ''izlaz za pojacalo'' i mob automatski pojacava glasnocu za nekoliko puta (tj. koristi punu snagu pojacala koji dolazi s mobom).
    Da, medjutim, maksimalna glasnoca je, koliko sam skuzio, identicna.
    Uvijek slusam na maksimalnoj glasnoci (kada je u pitanju 5800) i ne bih rekao da sam nagluh ili tako nesto (iako, nakon godina isprobavanja mp3 playera... ), ali 5800 jednostavno nema tu izlaznu snagu (tj., rekao bih da su ju svjesno softverski limitirali) kakvu ima, recimo (banalan primjer), moj BlackBerry 8110. Ili N96 kojega sam kratko isprobao u T-Centru.
    Kvaliteta zvuka je jedna od - ako ne i najbolja koju sam cuo na mobitelu, ali glasnoca ne ide s njom pod ruku. Nisam nikada cuo, ali vele da je u tom smislu stara N91 neprevazidjena...
    Zadnji uredio HCSC : 25-06-2009 u 13:34 Razlog: spojeni uzastopno napisani postovi, postoji tipka EDIT

Forumaš
    Datum registracije
    Jun 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Može li tko odgovoriti na moje pitanje, hitno trebam odgovor? Pitanje je malo gore na stranici da ga sad ne kopiram.

31 days registered

Datum registracije
    May 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao FlowBlow Pregledaj post
    Da, medjutim, maksimalna glasnoca je, koliko sam skuzio, identicna.
    Uvijek slusam na maksimalnoj glasnoci (kada je u pitanju 5800) i ne bih rekao da sam nagluh ili tako nesto (iako, nakon godina isprobavanja mp3 playera... ), ali 5800 jednostavno nema tu izlaznu snagu (tj., rekao bih da su ju svjesno softverski limitirali) kakvu ima, recimo (banalan primjer), moj BlackBerry 8110. Ili N96 kojega sam kratko isprobao u T-Centru.
    Kvaliteta zvuka je jedna od - ako ne i najbolja koju sam cuo na mobitelu, ali glasnoca ne ide s njom pod ruku. Nisam nikada cuo, ali vele da je u tom smislu stara N91 neprevazidjena...
    je, imas pravo, ja osjetim malu razliku, ali kao da je i nema kad se usporeduju max glasnoce na oba nacina. al opet to je stvar navike (i stvar mp3-ca koje stavljas, moguce da su tihe, ja sam jedan album morao kodirati na visu glasnocu, da bi mogao slusati), ja nikad ne stavljam na max glasnocu. cak i u busu i tram. mi je postavljeno na predzadnjoj postavki, a kad nema buke oko mene, obicno drzim na nekih 60-70% glasnoce. meni osobno, je posve dovoljno.

a moguce da je tak namjerno postavljeno, da je limitator radi vanjskih zvucnika. to su ipak mini zvucnici (koliko god odlicno zvucali), a ne linija, pa da ne otkazu pod velikim opterecenjem. n96 (i n91) su bile puno glasnije, ali to je pomagalo samo kod slusalica, jer vanjski zvucnici su pucali od jada i muke kad se priblizavalo max glasnoci.

= Citat = Izvorno postao mihael091
    Ja mislim kupiti nokiu 5800 xm i zanima me kakva je kvaliteta touchscreena tj. da li je touchscreen lošiji nakon nekog vremena, recimo 4 mjeseca. Da li nakon tog vremena ili više, touchscreen ima lošiji odaziv ili uopće nema odaziv ili ako ima neki slični problem koji se pojavi nakon nekog vremena korištenja. Pitam jer vjerojatno ne bi uzimao novu nego preko oglasnika sa garancijom.
    Hvala
    a gle, to je sve elektronicko i digitalno i to se ne trosi s vremenom. dok god radi, ono radi kao i prvi dan kak je izradeno (osjetljivost se moze programski poboljsati, ali to nije nikakva tehnicka stvar, nego se poboljsava prilagodljivost os-u koji se nalazi na mobu).

jedino se moze dogoditi da se ekran osteti, pa na tom mjestu ne radi jer nema kontakta, ili da je toliko ostecen pa je otkazao cijeli ekran. ili da postoji tvornicka greska pa nesto steka (frend mi ima mrtvi piksel na svom, ali rekli u mobisu da i jedan piksel ulazi u garanciju, pa bi trebao dobiti novi).

ali moras znati da je u hrv 5800 od nedavno, i nitko ga nema vise od 3-4 mjeseca, pa se jos ne zna. ali vani, di je mob od prosle godine, je sve u redu. stalno pratim forume od kad je mob najavljen i nitko ne govori o problemima s touchscreenom.

ak ces kupiti prek oglasnika, dobro pregledaj mob. ako ima ostecenja, ogrebotine na ekranu ili mrtvi piksel, odmah odustani. ako je sve u redu, onda ne bi trebalo biti razloga da ga ne uzmes.
    Zadnji uredio zayl : 25-06-2009 u 14:27

12. 'Hvala' kaže:

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Realme GT 5G 12/256 GB
    Operater
    Svi
    Bodovi
    20.013
    Nivo
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mihael091 Pregledaj post
    Hvala
    Ja ga imam tocno 4 mjeseca i cini mi se da je osjetljivost touchscreena ista kao i prvi dan (odnosno, nikad nije bila u rangu, recimo, HTC Touch HD-a, ali dovoljna za bezbrizno koristenje, a tako je i nakon 4 mjeseca). Katkad ne "uhvati" iz prve, ali to je boljka svih resistive TS ekrana, a katkada je i zbog softvera. Jedino definitivno bolje reagira na ostre i precizne pritiske (stylus), nego na "cevape" pritiske s palcem.
    Ne znam zasto mislis da bi se u tom smislu nesto mijenjalo s vremenom?
    Inace, od svih mogucih problema koji se mogu pojaviti s ovom Nokiom (od crkavanja zvucnika za razgovor pa nadalje), ja nisam imao niti jedan, osim sto mi je, kao i vecini, u gornjem desnom kutu kuciste malo "rascijepljeno".
    Sto se problema s tim zvucnikom tice, oni su, navodno, rijeseni na svim uredjajima proizvedenim nakon 2./3. mjeseca, tako da ako je "mladji", ne bi trebao imati problema.
    Dakle, svakako provjeri (uz TS) kakav je zvucnik u slusalici, a mozes i ukupno trajanje poziva s *#92702689# ako sumnjas u starost mobitela...

Forumaš
    Datum registracije
    Jun 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jel se može staviti na nju Symbian OS v9.5? Ona inače ima verziju 9.4. Sad sam malo tražio po netu i našao tu novu verziju ( http://www.66mobile.com/news/latest/...n-OS-v9_5.html )

Najčlan 2009. Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger Second Class250 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    S10e
    Operater
    A1
    Godina
    33
    Bodovi
    50.075
    Nivo
    54
    Bodovi: 50.075, Nivo: 54
    Bodovi: 50.075, Nivo: 54
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mislim da će se to davati s novim mobitelima.
    Da se neće moći "upgradeati".
    ˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran31 days registered10000 Experience PointsTagger Second Class

Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    6P | Pixel3
    Operater
    Tele2
    Godina
    33
    Bodovi
    23.828
    Nivo
    37
    Bodovi: 23.828, Nivo: 37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ovako piše na stranici:
    Symbian OS 9.5 is fully backwardly compatible with the previous versions bearing 9.x indexes.

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger First Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao .andro. Pregledaj post
    ovako piše na stranici:
    Pa dakle to bi se moglo stavit i recimo na N96, 6220, N82??
    "Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs

Datum registracije
    Apr 2009
    Mobitel
    Samsung s8
    Operater
    T mobile
    Bodovi
    6.813
    Nivo
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jel se može staviti na nju Symbian OS v9.5? Ona inače ima verziju 9.4. Sad sam malo tražio po netu i našao tu novu verziju ( http://www.66mobile.com/news/latest/...n-OS-v9_5.html )
    a što nije na 5800 os s60v5?

31 days registered

Datum registracije
    May 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ovako piše na stranici:
    Symbian OS 9.5 is fully backwardly compatible with the previous versions bearing 9.x indexes.
    to prije znaci da sve kaj je radilo na (tipa programi i to) starim symbianima 9.x ce raditi i na novim. da se nece morati pisati novi programi za novi os. a to hoce li se moci instalirati na mobove sa starim symbianima cemo vidjeti, ako ce nokia biti voljna pruziti podrsku za to ili nekako uklopiti. nije to bas kao stavljanje novog firmwarea.

= Citat = Izvorno postao Loki85
    a što nije na 5800 os s60v5?
    symbian ima vise oznaka. s60v5 = 9.4, tj. ugrubo.
    9.4 je oznaka os-a, sam operacijski sustav (11-to izdanje symbiana), a s60v5 (5-to izdanje s60 platforme) je platforma s60 bazirana na symbian 9.4 operacijskom sustavu.

20. 'Hvala' kaže:

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Desire
    Operater
    092
    Bodovi
    13.983
    Nivo
    28
    Bodovi: 13.983, Nivo: 28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Par brzinskih pitanja. Ovako, dobio sam neku blesavu ideju, a to je dali se ja nekako pomoću nećeg, nekog programa wirelessom povezati na svoj upaljen kompjuter koji mi je doma sa mobitelom ako sam spojen preko wifija negdje? Ikako moguće ostvariti jednu takvu vezu? Sumnjam, možda i je, to bi bilo savršeno.

Osim toga, malo "pri zemlji" pitanje je - poludio sam uz Nokijin web brouser . I mučim se sa svih strana skinuti jednu Operu mini, koja valja kako spada, ali nema šanse, ili ne radi potpuno, ili se pojavi ona konzola sa strijelicama na pola ekrana (tipa ko kad program nije predviđen za touch, pa oni virtual keyevi)... pa bih molio nekog ako može link za najnoviju verziju opere mini ili ako ima bolji koji browser da radi 100% kak spada? Zahvaljujem.

31 days registered

Datum registracije
    May 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ovo prvo pitanje ne kuzim. ak ga pojasnis, mozda cu znat odgovoriti.

a za browser mozes uzeti operu mini 4.2. samo ukucaj u google i naci ces milijun sajtova za skidanje. ako ne nades daj mi mail na pp pa cu ti poslati. to je zadnja verzija opere i meni radi.
    btw. ak ti se pojavljuju touch tipke na pol ekrana, one se mogu izgasiti u upravljacu programa i onda sve radi preko cijelog ekrana.

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran31 days registered10000 Experience PointsTagger Second Class

Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    6P | Pixel3
    Operater
    Tele2
    Godina
    33
    Bodovi
    23.828
    Nivo
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jeli ima još koji browser osim opere?
    Ona mi se gasi svako malo, a onaj običan je pre spor i slabo reagira.. Mislim na to da kad kliknem link ništa se ne događa, pa moram više puta pritiskati ''Stani'' i opet kliknuti na link..
    I zašto taj browser ne koristi niti pola brzine interneta? Imam doma 10Mbp/s a ono koristi možda 1...

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Realme GT 5G 12/256 GB
    Operater
    Svi
    Bodovi
    20.013
    Nivo
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ta "vijest" ima datum: Tuesday, 27 March 2007.
    Mislim da se u tom tekstu govori o ovom Symbianu kojeg imamo na 5800, a koji je i sluzbeno zadnja verzija (a na istoj ce raditi i, recimo, SE Satio, a on je jos mjesecima od izlaska...).
    A broj 4... Cesto ga "preskacu" u azijskim zemljama pa je moguce da su zato malo "ubrzali" na 5.

Forumaš Postignuća:
    VeteranVeteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2006
    Bodovi
    5.143
    Nivo
    16
    Bodovi: 5.143, Nivo: 16
    Bodovi: 5.143, Nivo: 16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zna li netko kako postići da se opcija "dojavi" (u kojoj se odaberu grupe kontakata) odnosi i na SMS/MMS? Npr. za pozive radi ok, odabrane grupe idu na zvučnu dojavu ostali su tihi... Ali zato SMS-ovi svih korisnika, čak i ako nisu u grupi koja je odabrana pod "dojavi", idu također na zvučnu doajavu... Ovo je stvarno glupo...

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Desire
    Operater
    092
    Bodovi
    13.983
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zayl Pregledaj post
    ovo prvo pitanje ne kuzim. ak ga pojasnis, mozda cu znat odgovoriti.

a za browser mozes uzeti operu mini 4.2. samo ukucaj u google i naci ces milijun sajtova za skidanje. ako ne nades daj mi mail na pp pa cu ti poslati. to je zadnja verzija opere i meni radi.
    btw. ak ti se pojavljuju touch tipke na pol ekrana, one se mogu izgasiti u upravljacu programa i onda sve radi preko cijelog ekrana.
    Evo sranja. Skinuo sam Operu Mini 4.2 i kada je pokrenem, pita me dopustiti uvijek za ovu sesiju (ili kako već, nevažno) ili dopustiti jednom pa opcije DA ili NE, stavio sam dopustiti uvijek i stisnuo da, tada mi počne ono instaliranje u samom prozoru opere mini (ne ona početna instalacija!) i nakon nekog vremena loadanja, izbaci mi poruku da se nije uspio povezati na net i da idem na help page. To je valjda jer se spajam isključivo preko wifija a tomato nema uslugu neta, kako da to sada riješim?

27. 'Hvala' kaže:

Datum registracije
    Feb 2009
    Mobitel
    5800 plavi i N8 tamno siv
    Operater
    VIP
    Bodovi
    9.439
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.439, Nivo: 23
    Bodovi: 9.439, Nivo: 23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao dijan Pregledaj post
    pita me dopustiti uvijek za ovu sesiju
    Ja ti znam ovo riješiti ako imas hakiran 5800 skini ovo i slijedi uputstva.
    skini
    Zadnji uredio gopacic : 28-06-2009 u 17:20

Tek rođen Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Activity Award

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    iPhone 16 Pro
    Operater
    HT
    Bodovi
    63.496
    Nivo
    61
    Bodovi: 63.496, Nivo: 61
    Bodovi: 63.496, Nivo: 61
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jeli ima još koji browser osim opere?
    Ona mi se gasi svako malo, a onaj običan je pre spor i slabo reagira.. Mislim na to da kad kliknem link ništa se ne događa, pa moram više puta pritiskati ''Stani'' i opet kliknuti na link..
    I zašto taj browser ne koristi niti pola brzine interneta? Imam doma 10Mbp/s a ono koristi možda 1...
    baci pogled na: [5800] alternativni browser i sve u vezi Interneta (WLAN, surfanje, postavke)
    HC4L

+ Odgovori na temu
Stranica 36 od 73 PrvaPrva ... 26 32 33 34 35 36 37 38 39 40 46 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. [E71] korisnički dojmovi i slike
    By rospaya in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 578
    Posljednji post: 30-11-2011, 23:53
  2. [N82] korisnički review, pitanja u vezi mobitela
    By viperpitbull in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 338
    Posljednji post: 22-04-2010, 21:39
  3. [E66] korisnički dojmovi i slike
    By beetleman in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 11