Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 35 od 73 PrvaPrva ... 25 31 32 33 34 35 36 37 38 39 45 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 851 do 875 od 1803
    Svježe registriran
    Datum registracije
    Jun 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Novi sam ode i nemojte mi zamjerit ako je netko već postavia ovo pitanje.

Mislio sam kupit 5800xm samo me zanima koliko košta,ako netko zna,u Splitu i dali su riješene one greške na zvučniku?

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Samsung galaxy S2
    Operater
    Tele 2
    Bodovi
    4.623
    Nivo
    16
    Bodovi: 4.623, Nivo: 16
    Bodovi: 4.623, Nivo: 16
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imaš na vipu na pretplati 2 godine 1500 kn dođe ili sam uređaj 2400 kn,mozes i preko oglasa s garancijom ti se krece cijena od 1500kn,vecinom nemaju gresku ali ako ju i dobijes nije problem odes u mobis i zamjene ti kuciste,ja sam isto odnjeo i za 5 dana mi vratili mob s novim kucistem.

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jun 2007
    Mobitel
    Nokia 5800 XpressMusic
    Operater
    T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kupio sam danas 5800 XM, pa imam nekoliko pitanja.

1. Trenutno mi je firmware v11, naravno update preko Nokia Software Updater ne radi. Mob je kupljen u t-com-u i zanima me da li se to može besplatno nadogradit u Mobis-u? Ako da što je potrebno priložit, samo garanciju ili i račun? I od prilike koliko dana im treba da naprave update?

2. Da li je značajno osjeti razlika između firmware-a v11 i v21?

3. Gdje se može kupiti torbica za 5800 (nešto u stilu one koja se je prije isporučivala u paketu) i zaštite za ekran?

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    Vip
    Godina
    40
    Bodovi
    4.382
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.382, Nivo: 15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1. Može. Priložiš samo garanciju. Ako ga doneseš ujutro, vjerujem da će biti gotov isti dan.

2. Osjeti se ponešto. Bolje ekran reagira, nešto brži, dodane neke nove stvari itd...

3. Zaštitu za ekran sam ja kupio na eBayu( ne znam da li to tko prodaje kod nas), a za torbicu pitaj direktno u Mobisu.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Samsung SIII
    Operater
    Vip
    Godina
    45
    Bodovi
    5.312
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.312, Nivo: 17
    Bodovi: 5.312, Nivo: 17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs up

TO: Prof. Baltazar, ma za te sitnice, torbice, screen protektore je ebay zakon, nikakvi lokalni preprodavaći. Samo direktno.
    +++ Tko je od vas bez grijeha, neka baci kamen prvi. +++

Svježe registriran
    Datum registracije
    May 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao -->Cionn<-- Pregledaj post
    Moras dobit certifikat, najbolji je od OPDA-e. Slijedi prvo ovaj pa ovaj tutorijal za dobivanje certifikata.

Kada ga dobijes sve, slijedi ovaj tutorijal. Sad nisam siguran dali radi na XM 5800, no vrijedi pokusat..

EDIT: Ako ti nesto nije jasno na OPDA stranici, odi na Google translate i samo copy paste rijeci koje ti nisu jasne...To sam ja tak radio i puno mi je pomoglo
    Koliko je vremena u proseku potrebno da se dobije sertifikat? Cekam vec 2 dana?

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jun 2007
    Mobitel
    Nokia 5800 XpressMusic
    Operater
    T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Vedo, @mkrajaci hvala na odgovorima, no imam još pitanja

1. Da li je netko koristio ZAGG zaštitu za ekran i da li se isplati uzimat ZAGG zaštitu za cijeli mobitel (da li to izgleda dobro)? I koji je još dobar proizvođač za te zaštite za ekran?

2. Na koji način se te zaštite ljepe na ekran, tj. da li ih je poslije lako skinut, da ne bi bilo ljepljivih ostataka poslije?

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    May 2007
    Mobitel
    n73, 5800xm
    Operater
    T-com, tele2
    Godina
    45
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

{5800} instaliranje deinstaliranje tema

Da li 5800 ima kao i n73 ograničenje u broju instaliranih tema??

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    Vip
    Godina
    40
    Bodovi
    4.382
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Prof. Baltazar Pregledaj post

1. Da li je netko koristio ZAGG zaštitu za ekran i da li se isplati uzimat ZAGG zaštitu za cijeli mobitel (da li to izgleda dobro)? I koji je još dobar proizvođač za te zaštite za ekran?

2. Na koji način se te zaštite ljepe na ekran, tj. da li ih je poslije lako skinut, da ne bi bilo ljepljivih ostataka poslije?
    1. Kupio sam Zagg InvisibleSHIELD za cijeli mob što uključuje zaštitu za ekran i za poklopac baterije. Sve sam uspio zalijepit mob, ali zaštitu za ekran i za poklopac baterije nisam uspio. Dosta je nezgodno to zalijepit na prednji i zadnji dio moba tako da sam od toga odustao. Na ekran sam zalijepio screen protector koji sam isto kupio na eBayu, taj je nešto deblji i lakše se zalijepi na ekran, a poklopac sam ostavio nezaštićen(nosim ga u torbici pa nije problem). Ovo što sam uspio zalijepiz izgleda dobro, ne vidi se previše.

2. Sa Zaggom dobiješ neku tekućinu pomoću koje to lijepiš gore, nije to baš ljepilo jer je na Zaggu, kao i na bilo kojem screen protecoru, već naneseno ljepilo pa ga samo prisloniš. Samo prije lijepljenja moraš površinu pošpricat sa tom tekućinom, u tome je razlika. Nema nikakvih ostataka poslije, barem ne onih koji se ne bi mogli uklonit. Ne moraš se brinut oko toga.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    BonBon
    Godina
    41
    Bodovi
    6.152
    Nivo
    18
    Bodovi: 6.152, Nivo: 18
    Bodovi: 6.152, Nivo: 18
    Ukupna aktivnost: 1,0%
    Ukupna aktivnost: 1,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Prof. Baltazar Pregledaj post

1. ja sam kupio zagg za cijeli mob ali nosim samo na ekranu i poklopcu baterije, sve 5, ekran je nemoguce ogrebat pod tim a cini mi se da i lakse radi TS...

jedino je bed sto se izmedju te folije i kucista mobitela, na samom rubu skuplja prasina, to je razlog sto sam skinuo te folije sa ruba mobitela, jednostavno je nakon par dana izgledao staro i ofucano zbog te prasine..

2. dobijes bocicu sa obicnom vodom) koju pospricas po uredjaju prije nego postavljas da bi lakse klizalo, onda imas gumu kojom istjeras mjehurice koji su ostali ispod folije i to je to..

nikakvih ostataka nema kad skines shield jer se on ne lijepi nego se samo postavlja, hocu rec da nema ljepila
    Batman: "Planting a timebomb in a local library is a felony."

Datum registracije
    Apr 2009
    Mobitel
    Samsung s8
    Operater
    T mobile
    Bodovi
    6.813
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.813, Nivo: 19
    Ukupna aktivnost: 17,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zna li netko gdje mogu naći neki alternativni player? ovaj u 5800 ne radi baš dobro sa sport trackerom

Forumaš
    Datum registracije
    May 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Loki85 Pregledaj post
    zna li netko gdje mogu naći neki alternativni player? ovaj u 5800 ne radi baš dobro sa sport trackerom
    POWER MP3

Jeste probali Lightsaber?

Datum registracije
    Apr 2009
    Mobitel
    Samsung s8
    Operater
    T mobile
    Bodovi
    6.813
    Nivo
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Xpress Pregledaj post
    POWER MP3

Jeste probali Lightsaber?
    imam ga ali nije praktičan, nema nikakvih funkcija poput sljedeće, prethodno, pausa, stop... ne može se smanjiti volume

Forumaš
    Datum registracije
    May 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Loki85 Pregledaj post
    imam ga ali nije praktičan, nema nikakvih funkcija poput sljedeće, prethodno, pausa, stop... ne može se smanjiti volume

Nekužim te?

Ja imam verziju 1.6(mislim) i ima sve to što si ti nabrojio da nema, a i još je bolji praktičniji, i ima finiju regulaciju zvuka i ne malo nego veoma finiju regulaciju.

Na onom stisneš 5puta +(povećavanje zvuka) i već si na maximumu, a ovdje si se mrvicu pomakao.

Jedini minus je što nepodržava vodoravno okrenuti ekran, samo se zacrni slika.

I ima opciju hide, dok kod onog ugrađenog to nema i mora se stisnuti crvena tipka.

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    May 2009
    Bodovi
    3.531
    Nivo
    13
    Bodovi: 3.531, Nivo: 13
    Bodovi: 3.531, Nivo: 13
    Ukupna aktivnost: 22,0%
    Ukupna aktivnost: 22,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

[5800]problem

Na početnom zaslno kad stisnem za upisati nečiji broj ili imenik jednostavno neće da se otvori tema je original a osim toga neće ni one gore ikone što su od Nova poruka, itd!! Ugasio sam mob i ponovo upalio ali opet isto???

POMAGAJTE

Datum registracije
    Feb 2009
    Mobitel
    5800 plavi i N8 tamno siv
    Operater
    VIP
    Bodovi
    9.439
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.439, Nivo: 23
    Bodovi: 9.439, Nivo: 23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Robi959 Pregledaj post
    Na početnom zaslno kad stisnem za upisati nečiji broj ili imenik jednostavno neće da se otvori tema je original a osim toga neće ni one gore ikone što su od Nova poruka, itd!! Ugasio sam mob i ponovo upalio ali opet isto???

POMAGAJTE
    hard reset

Datum registracije
    Apr 2009
    Mobitel
    Samsung s8
    Operater
    T mobile
    Bodovi
    6.813
    Nivo
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Xpress Pregledaj post
    Nekužim te?

Ja imam verziju 1.6(mislim) i ima sve to što si ti nabrojio da nema, a i još je bolji praktičniji, i ima finiju regulaciju zvuka i ne malo nego veoma finiju regulaciju.

Na onom stisneš 5puta +(povećavanje zvuka) i već si na maximumu, a ovdje si se mrvicu pomakao.

Jedini minus je što nepodržava vodoravno okrenuti ekran, samo se zacrni slika.

I ima opciju hide, dok kod onog ugrađenog to nema i mora se stisnuti crvena tipka.
    meni je 1.11. možda zato
    imaš link odakle si skinio 1.6?

Forumaš
    Datum registracije
    May 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vidio sam da već ima 1.17. U google upišeš "POWER MP3 SYMBIAN 5th" i od ponuđenih linkova sigurno jedan ima download te datoteke.

Probao sam spojiti na TV mobitel i radi sve iz prve, jedino video šteka...

Da imam HD LCD telku vjerujem da bi za pokazivanje slika bilo puno bolje, na katodnom 4:3 to loše izgleda.

Registered User Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Realme GT 5G 12/256 GB
    Operater
    Svi
    Bodovi
    20.013
    Nivo
    34
    Bodovi: 20.013, Nivo: 34
    Bodovi: 20.013, Nivo: 34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    PowerMP3 v1.17 --> Koliko sam ja uspio skuziti razliku od prethodne (beta) verzije, nedostaje veliki broj equalizer preseta, a ostalo je isto.

Uglavnom, jedini razlog zbog cega ga koristim je taj sto ima preamp opciju kojom je moguce poglasniti zvuk mp3 filea u slusalicama (inace, to mi je jedini ozbiljniji nedostatak 5800 kao mobitela iz XpressMusic serije - pretih je!).

Zna li netko moze li se i kako omoguciti da PowerMP3 prepoznaje/cita windows media audio (wma) fileove?

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    Vip
    Godina
    40
    Bodovi
    4.382
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao FlowBlow Pregledaj post
    PowerMP3 v1.17 --> Koliko sam ja uspio skuziti razliku od prethodne (beta) verzije, nedostaje veliki broj equalizer preseta, a ostalo je isto.

Uglavnom, jedini razlog zbog cega ga koristim je taj sto ima preamp opciju kojom je moguce poglasniti zvuk mp3 filea u slusalicama (inace, to mi je jedini ozbiljniji nedostatak 5800 kao mobitela iz XpressMusic serije - pretih je!).

Zna li netko moze li se i kako omoguciti da PowerMP3 prepoznaje/cita windows media audio (wma) fileove?
    Ovo je istina, pogotovo sa Nokia slušalicama koje su došle sa mobom. Ja sam tome doskočio koristeći AKG slušalice veće osjetljivosti. Zvuk je dobio na snazi, a i na kvaliteti.

Forumaš
    Datum registracije
    May 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao FlowBlow Pregledaj post

Molim te daj link od 1.17 verzije, ove sve koje sam ja jučer našao sve su unsigned, onda odem na ovu stranicu da ih pretvorim u signed, ali tamo nešto piše UUIx13512521 i tak neke stvari i izbaci da nemože pretvorit u signed datoteku?
    Moolan i nAlarm sam uspješno pretvorio u signed i rade na mobitelu.

31 days registered

Datum registracije
    May 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mob kao za mjuzu je odlican, zar stvarno mislite da bi nokia zeznula glazbu na glazbenom mobitelu ?

kad spajate slusalice nemojte izabrati ''slusalice'' jer unutar te opcije dolazi i ogranicavanje glasnoce (ko oni americki ipodi koji su bili duplo tisi od europskih). odaberite ''izlaz za pojacalo'' i mob automatski pojacava glasnocu za nekoliko puta (tj. koristi punu snagu pojacala koji dolazi s mobom).

Forumaš
    Datum registracije
    May 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zayl Pregledaj post
    mob kao za mjuzu je odlican, zar stvarno mislite da bi nokia zeznula glazbu na glazbenom mobitelu ?

kad spajate slusalice nemojte izabrati ''slusalice'' jer unutar te opcije dolazi i ogranicavanje glasnoce (ko oni americki ipodi koji su bili duplo tisi od europskih). odaberite ''izlaz za pojacalo'' i mob automatski pojacava glasnocu za nekoliko puta (tj. koristi punu snagu pojacala koji dolazi s mobom).
    Ja kad spojim slušalice ništa mi neizbacuje pod opcijama! Zvuk na njima uopće nije slab/tih nego suprotno!

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Feb 2009
    Mobitel
    Nokia 5800 XM
    Operater
    tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zayl Pregledaj post

gdje si to pronašao? ja nemam izlaz za pojačalo u postavkama za accessories..

31 days registered

Datum registracije
    May 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kad spojim slusalice na mob, izbaci mi se prozor za odabir pribora. mogu odabrati: slusalice, izlaz za pojacalo, kabel za tv izlaz i glazbeni stalak.

jedino ne radi kad se spajaju nokijine sluske koje dolaze u paketu, onda mi ne izbacuje ovaj izbor, nego mob sam postavi da je spojen headset. mislim da je to zato jer je na tim sluskama i mikrofon, pa onda ima samo jedna opcija za te sluske.

+ Odgovori na temu
Stranica 35 od 73 PrvaPrva ... 25 31 32 33 34 35 36 37 38 39 45 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. [E71] korisnički dojmovi i slike
    By rospaya in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 578
    Posljednji post: 30-11-2011, 23:53
  2. [N82] korisnički review, pitanja u vezi mobitela
    By viperpitbull in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 338
    Posljednji post: 22-04-2010, 21:39
  3. [E66] korisnički dojmovi i slike
    By beetleman in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 11