da nažalost ne...
a da ti možda memorija nije SIM?
Vidiš meni u list "add people" piše (nema podataka) i nijedan broj nije izlistan, jedino mogu samo ubacivati broj po broj ručno...
Usput, probao sam preko "add phone number" ubaciti telefonske brojeve samo toliko za probu i stvarno radi, odmah ih izbaci i napiše u logu programa. Ali, pokušao sam sa jednog broja na blacklisti poslati SMS, nažalost došao je. Tako da taj program koliko se čini ne odbija i sms poruke![]()
Zadnji uredio dijan : 07-06-2009 u 13:42
da nažalost ne...
a da ti možda memorija nije SIM?
Ljudi, da sada ne čitam 33 stranice o 5800XM. Kakav je zvuk na njoj, jel usporediv s N73 koja je još pojam za glasnoću zvuka?
U Simpa Mix-u je mogu uzeti za 1500kn, ali bih je koristio na VIP pa ne znam jel zaključana.
Može li neka usporedba zvuka preko zvučnika kod 5800XM i nekog dummy mobitela od Nokije (5310, 5130...).
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Zvucnika su dva i daju stereo zvuk dobre kvalitete i jakosti.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
odlicni su zvucnici, jedni od boljih sto sam imao prilike cuti.
Ma, dobri su zvučnici i na N85, ali nisu glasni. Zanima me jesu li usporedivi s već spomenutim modelom N73 koja je rasturala po pitanju jačine zvuka?
Ima li netko shemu kako namjestiti equaliser da daje maximum od muzike? Na jednome forumu mi ne želi otvoriti jedan screenshot kako bi trebalo podesiti.
Valjda je svima sada više jasno da kod Symbiana pojačavanje na max svih postavki ne daje najjači zvuk nego dolazi do gušenja pojedinih komponenti (jedna smeta drugoj što rezultira umanjenjem npr. basova ili viših tonova).
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
imao sam n73 prije nego sam uzeo 5800 i mogu ti najbolje usporedit..
N73 ima jaci zvucnik, ali ovaj ima puno kvalitetniji, sto je meni puno draze.. Mislim da se nebi razocarao, ja nisam iako je i meni vazan zvucnik..
I da, naravno da ima equaliser, ali ja ne stavljam sve onako na najvise nego sam stavio rock.. To je najblize muzici koju slusam..
Evo da i ja kazem,isto sam imao N73 prije 5800,mozda je za nijansu jaci zvucnik ali je na 5800 kvalitetniji,preporuka da uzmes![]()
Dosta vibrira zvučnik kada ga se stavi na max., ali na 50% se dosta čuje ionako,a tada nevibrira/netrese...
Da zvučnici su dosta kvalitetni, na najjačem ništa nekrči i neprekida što me veoma iznenadilo u odnosu na k750i.
Cini mi se da sam skontao zasto mi baterija traje 2 do 2 i pol dana,nosio sam ga u mobis i kazu da je baterija uredu,zivim pokraj Osijeka i tamo mi signal varira od 3-5 crtice dok u Osijeku bude stalno full bez variranja,mislim da je zato problem i da mi vise guta kada sam kuci.
pojacajte pjesmu najjace i stavite ekvilajzer na max u svim Hz, pa mjenjaj sa definiranim ekvilajzerom i cut ces isti zvuk. Zasto? Jer su onemogucili ostecenje zvucnika, pojacavanjem jedne frekvencije zapravo stisavate druge a ne povisujete ju![]()
Zadnji uredio gopacic : 27-06-2009 u 09:11
moguce da je do toga, ali situacija je obratna. kad je na full na mrezi, onda sve radnje prek mreze radi bez problema i brze, dok god varira signal, onda se neke radnje ponavljaju (makar ti ne skuzio), samo slanje, npr. poruke je duze, a i mob stalno trazi bolji signal, a sve ukombinirano tjera mob da vise radi i time vise trosi bateriju.
A sto je najbolji slucaj,gledam kad izadjem iz svoje ulice imam full crtice i cim udjem u svoju ulicu pocne varirati,bas imam srece,iako mi danas izdrzao 3 dana,kao da novi 2.0.25 softwer malo poboljsava stvari,imao sam 2.0.12 soft(trajao je 2 dana) i odnjeo u mobis da pogledaju bateriju i rekli su mi da ce duze trajati sa novim softwerom,znaci vjerojatno bi i mogao jos jedan dan da je signal full.
evo meni traje baterija puna dva, i malo trećeg dana otkada sam prominio temu, i isključio one vibracije prilikom unosa teksta, smanjio svjetlo... Koristim ga dosta... Muzika i gps (nokia sport tracker dok trčem) razgvori (možda tri sata u dva dana), poruke i takoc...
Dali postoji kakav program za download sa Youtube ili da nakon odgledanog videa on ostane negdje spremljen!?!?
jel se mozda moze bilo kako kodirat natrag mob,u ovom slucaju 5800?? npr. kodiran na t mobile ,trebao bih ga otkljucat da prima vip.. a sad ako slucajno kaj se zezne(softver,zvuk...) jel ga mogu natrag zakodirrat pa da imam garanciju? gdje se to vidi daj je mob otkljucavan ili ne? ili da ga posaljem samo odkodiranog nadajuci se da nece skuzit??
covjek ti je bio odgovorio na to pitanje, a opet postavljas pitanje, bzvz.
ta pitanja nisu bitna za tebe, samo stisni ok i instaliraj. svi programi trece strane za symbian ce imati takva upozorenja, jer nisu provjerena od nokie za kompatibilnost i sigurnost. ista stvar je i npr. kod windowsa xp. imas neki program za koji ti win javlja da nema win xp certifikat, ali it svejedmno instaliras i sve radi bez problema.
to samo znaci da programi nisu sluzbeno istestirani i odobreni od strane nokie i oni tim upozoravnjem se oslobadaju odgovornosti glede nekih mozebitnih problema.
Vidiš jako zanimljiva stvar. Moram priznat da sam isto primjetio. Onoliko malo koliko me to zanima/lo, malo sam mrdao gore - dolje po ekvilajzeru frekvencije, ali stvarno u biti nisam primjećivao nikakve razlike između niskih, srednjih i visokih tonova već sam sam krivio dosta glasnu okolinu, ali znači da nisam puno pogriješio.
ima li tko iskustva s ovako necim? LINK
Ja imam istu takvu plave boje.Ja sve tamo kupujem i jako sam zadovoljan mislim da je ovo malo skupo, imaš ih istih takvi i za niže cjene, ja takve stvari obično plaćam par dolara. Malo bolje potraži na ebayu
.
+++ Tko je od vas bez grijeha, neka baci kamen prvi. +++
Kako upaliti prednju kameru ?
Bookmarks