pretpostavljam da ti je to prvi symbian?
samo ti instaliraj![]()
Prvi prvi mob je star par dana
I jos jedan problem vidim
u roku od par minuta skinem tri videa u istom formatu sa istoga sajta i prvi radi druga dva ne...u druga dva cuje se zvuk ali nema slike dok kod prvog sve radi super i probao sam obrisat stavit opet iste klipove i par drugih ali nece samo je tog prvog uhvatio da radi kako treba nadalje nece nijedan...
Zadnji uredio zerosystem : 27-05-2009 u 22:54
imam jedan glupi problem. prijatelj mi je poslo rar arhivu preko bluetootha i to kao obicno stigne kao poruka. sad idem ja otvorit "poruku" i mob kaze da ne podrzava tu vrstu datoteke, tako da sad nikako ne mogu doc do te arhive. moze mi netko rec kako da nadjem taj rar arhiv, ili preko pc-a ili recimo x-plore-a.
nemam blage koji je progaram u igri ali to ti kaže a svaki kad instaliraš
pozdrav svima! ne znam jeli ovo pitanje već netko postavio...
dal netko zna kak maknuti one glupe krugove koji se vide prilikom poziva... isprva sam mislil da je to dio teme, ali vidi se na svakoj. npr zovem osobu x i pojavi se kao neki mali screen (dio teme) i prek tog screena vidim polu-prozirnu sliku i ljubičastim krugovima ???
evo da se pohvalim i ja sam postao ponosni vlasnik 5800....eh sad me zanima....ako ja skinem i update-ajm njoku preko nokia software updater jel ja gubim garanciju?????????
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
Naravno da ne... kako bi drugacije skido update ?
Danas sam pokušao jednu glupost na mobitelu... i nije mi uspjelo.Htio sam se povezati na chat.net.hr (java aplikacija!) i nakon slažem se i što sam odabrao jedan od ona tri kruga, nije se nikako izloadala java aplikacija u kojoj unesem svoj username i password, zašto to ne radi?
I još jedne gluposti sam se sjetio, nekakav peer2peer download programčić tipa LimeWire ili tako nešto. Postoji to i za s60rev5? Mogu na mobitel i instalirat .exe aplikacije?
Exe aplikacije ne mozes instalirati na symbian. Nije to komp.
Sto se tice java chata, mislim da ti to nece bas raditi.
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Pozz da vas pitam koliko vama traje baterija na 5800?Meni 2 dana uz gasenje preko noci,samo pricanje oko 3.5h i neta 15 min wlan i 15 min 3g,osim toga nisam nista koristio,kako da tako malo traje?jel se moze u mobisu zamjent preko garancije
Ja neznam kako to...
Ja je punim svakih 4 dana...
Ugasio sam vibriranje ekrana, smanjio osvjetljenje itd.
Cijeli dan slusanje muzike, surfanje po netu u danu oko 1h najmanje, igranje igrica i bzvzeznog ceprkanja, a da ne pricam o pisanju sms-a...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Opet cuo sam dosta prica da traje 4 dana uz dosta koristenja a nekom 2 dana kao meni,ajmo jos odgovora
Kod mene baterija traje 3-4 dana, svaki dan oko 30-tak minuta poziva, malo gledanja videa, pokazivanja mobitela, ne gasim preko noci, inace baterija mi traje jedno 30% duze nego na N95 8GB
meni je prije serivsa trajala dva dan... vibracije su mi različito podešene, za general mi je na 1, za outdore na 3, osvjetljenje sam stavio na 50 posto jer inaće ništa ne vidim kad smanjim skroz, mreža je samo gsm, a mobitel mi je svako malo u ruci... ili stvaljam neki program, ili tipkam sms ili zovem (imam flex, pa mogu pričati i satima) ili mi samo bude dosadno pa prčkam po njemu... i traje dva dana
![]()
Hej ljudi, ako vas zanima sve o vasem mobitelu dailymobile.se/forum, najbolji, tamo ja postam, imate kako produziti bateriju, napisao sam tamo u hacking/max battery.
Mogao si link stavit...
Kupio sam jučer XM5800 BLUE, u t-mobile-u. Smotala mi se odmah 1min korištenja nožica/pipak koja drži stilus u poklopcu prema dolje i stilus nije mogao normalno ući u poklopac nego je išao prema dolje i time razdvajao poklopac od mobitela. Tu sam nožicu izravnao i sad sve super.
Onog famoznog lufta u desnom kutu ima ,ali je promjera oko 0.3-0.5mm , dali onda trebam ići na servis?
To mi je prvi symbian mobitel, pa se još navikavam. Zasada mi se veoma sviđa cijeli koncept, čudno mi je što nema nikakvih opcija za zvuk?
Dobio sam brandiranu verziju pa nisam mogao instalirat novi firmware.
Na ovom forumu sam našao kako promjenit product code i u koji product code, također pročitao na forumu od nekog člana. To je prošlo sve dobro, onda sam update-ao sa nokia-inim updaterom odmah sa v11*** na v21.***.
Mob je bio čudan nakon update-a nije pola stvari radilo, onda sam ga restartao i onda se popravilo.
Instalirao sam i garmin (baš je jednostavno), ali trenutačno nemože naći satelit da se poveže(vjerovatno zbog lokacije).
Sve u svemu vrlo sam zadovoljan mobitelom.
Na kakve opcije za zvuk misliš?
Stavio je link- dailymobile.se/forum
Tj. http://www.dailymobile.se/forum/, ali i prvi radi.![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Imaš u profilima, stisneš opcije> podešavanje profila (ili personijalizacija ili tako nešto).
I tamo onda namještaš opcije profila- isključiš tu vibraciju i namještaš što već hoćeš.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ma kakvo isključenje bilo čega...
Meni baterija traje od 3.5-4 dana konstantno zadnjih 4-5 punjenja, a pogotovo otkad sam ga updateao sa v20 na v21.
I NEMAM ništa isključeno, ni 3g, ni smanjeno osvjetljenje ekrana, ništa, a koristim ga pol sata, sat za igre i slušanje glazbe, pol sata, sat surfanja (uglavnom normalnog, a samo ak sam kući onda preko wlan-a), pol sata navigacije svaki dan, do pol sata razgovora dnevno i do 10 sms-a dnevno + eventualna čeprkanja po nečem drugom. I nikakvih problema sa trajanjem baterije nemam...
Bookmarks