ja mislim da gubiš garanciju tako...
a guglaj malo za taj hack... ja ga ne bi radio
ja mislim da gubiš garanciju tako...
a guglaj malo za taj hack... ja ga ne bi radio
da gubis , al pital si za alternativupa ono il ovce il novce
![]()
za potpisivanje znam da ne, al velim za hakiranje moba ....to pa sam mislil da se gubi garancija ak se ono bas hakira a ne ono dok je privremeno do sljedećeg restarta... znaci ne??
Gubi se svakim mijenjanjem software- a mobitela.
To ti piše na garancijskom listiću.
Sad, kako tko shvaća "mijenjanje software- a"...
Ali, nemaš straha, em se "hakiranost" može maknuti, em u servisu prvo što naprave je formatiranje (čime nestaju dokazi hakiranja)- neće oni pokušavati instalirati Marble Maze da vide je li ti hakiran mobitel
Nosio sam 3 puta hakirani mobitel u Mobis- i nikad mi nije nitko ništa prigovorio.![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
A dali si ikada nosio mobitels sa drugačijem PC nego što piše na jamstvenom listiću?? Mene je frka pošto sam promjenio na mojoj XM 5800 PC i updato soft na v21, no fora je u tom da sam vratio stari PC, no na Nokijinoj stranici nema taj update v21 za moj PC. Sad me frka predat mobitel na servis, a trebao bi zato da mi neš tam poprave...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
nikad nisam probavao uopce mijenjat product code, ali koliko znam on se moze i vratit na staro.
opet kazem, koliko ja znam, mijenjanjem product codea se teoretski gubi garancija ali ako ga vratis na stari ili naletis tamo na normalne ljude u mobisu nikom nista.
uglavnom ako je na fonu originalni PC i njegov soft nitko ti nece nista, a uostalom nitko tamo ne grize, odes pa pitas, ja imam samo pozitivna iskustva![]()
Zadnji uredio gotham_child : 19-05-2009 u 10:19
Batman: "Planting a timebomb in a local library is a felony."
evo, ja sam furao u mobis mob sa promjenjenim product codom. i to jos dok je samo v11 bio dostupan za nasu regiju. promjenio sam pc, updateao na v20 i vratio stari pc. odnio u mobis i bez problema su sve popravili sto su trebali, i jos su ga updeatali na v21. dok su ga updeatali promjenili su mi product code i cak se nisu zamarali vracati orginalni, nego su ostavili ''krivi'' pc.
samo ga furaj u mobis, nemas frke.
Evo dobio sam i svoj primjerak i jako ma zadovoljan mobom a pošto dugo nisam imao mobitel imam par pitanja
Dali se mogu izbrisati app koje sam instal i kako?
Kako na net preko wifia da neplačam?
Spojim ga na komp i dok si ja stavim kaj hoću trba sada isključiti mob i komp.
Odem ja ne remuve nokia 5800 i ništa ,kako to treba (imama win 7 )?
1. da. odeš na setinggs, aplication mgr. installed apps.
ili samo uđeš u meni gje ti je aplikacija, options, orginise, options (kad se napravi mreža), označi app i remove
2. A gle, ako imaš u blizini otvoreni router spoji se na njega: settings, conectivity, wlan (ili klikni skroz gore kod baterije otvara ti se mali prozorčić sa satom i ikonom connectivty) to ti je jedini besplatni način![]()
3. ne znam, ja kad ga spojim u pc mode, samo otkopčam kabel, kad je u memorijskoj onda idem na safe remove
A kako da isključim ono drmanje(valjda vibracija) dok tiščem po ekranu i kakoda isključim pištenej tipki(kad upicujem broj)?
Odeš u profile i tamo odabereš koji koristiš i stisneš podešavanje.
I ugasiš tu vibraciju i tonove "tipkovnice".
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Izbornik - Postavke - Osobno - Profili - Opcenito - Podesavanje - Vibracija dodir. zaslona
Ne znam baš...
Meni je bilo normalno- uvijek mi je vibriralo tamo gdje i inače vibrira (kada dobijem poruku ili tako nešto).
Ali ti troši dosta bateriju.
A meni je bilo fora prvih par dana, poslije sam se naviknuo na tipkanje- pa mi nije imalo svrhu.![]()
Evo da podjelim jos jedan dojam o ovom mobu... Nakon sta sam se smirio.
Maloprije dam jednom malom djecaku (poslije ce se ispostavit nenormalno smotanom) da telefonira jer mu je trebalo za poziv roditeljima i nevjerojatno, ispadne mu moj mob iz ruke! S jedno 1,5m na kamenjar. Samo se odvojio onaj poklopac od baterije, cak se nije ni ugasio.
Uglavnom, u stanju je i to prezivit. A sta je najgore nakon K800 kojeg sam izgrebao i izudarao totalno, ovaj odlucim cuvat koliko mogu i eto, 3 tjedna i vec ostecen... Nista, samar sebi jer se glupan ponudim, a mali vec nabavio za poziv. I jos mi prokomentira "Ah, ovaj touchscreen, ne volim ga"! Aaaaaaa...
Znali netko zašto dok hoću provjeriti račun (zvjezdica101ljestve)
piše da je "zahtjev neispunjen"?
Sada nznam koliko će mi naplatiti odnosno koliko sam potrošio !
Da nisi možda neka druga mreža nego vip
Probaj ugasiti pa upaliti, i meni su prije mobiteli znali zaštekati koji put s provjerom stanja na računu (a moguće da je to do operatera).
lol.. možeš, ali se tako ne gledaako si vip (pretpostavljam da jesi jer si napisao 101) onda pošalji TPO na broj 777..
ali meni se to baš i ne čini točno, s obzirom da mi kaže 50-60 kuna, a račun nekad bude 70, a nekad 170kn.. nisu mi jasni stvarno, a i preskupi su..
btw. bolje da nisi uzimao vip
bar sam ja požalio, sada čekam 1.6. da mi istekne ugovor i isti dan sam tele2..
Bookmarks