Dali radi JbakTaskman na Nokia 5800 ?
Naime instalirao sam Garmina pa bi zelio provjerit dali mi je ostao onaj proces u pozadini, a jedino znam da to moze provjerit JbakTaskMan...
Takve zaštitne folije imaš puno po raznim oglasnicima. Ja sam danas gledao na njuškalu, piše da se radi o pravilno dimenzioniranoj foliji, tako da je ready to go, jedino je bed šta košta 40 kuna + poštarina, i nisam siguran ali mislim da se radi o jednom komadu.
Dali radi JbakTaskman na Nokia 5800 ?
Naime instalirao sam Garmina pa bi zelio provjerit dali mi je ostao onaj proces u pozadini, a jedino znam da to moze provjerit JbakTaskMan...
Imate HandyTaskman koji radi provjereno na 5800.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ja nisam na njemu nigdje uspio naci da se moze vidit aktivan proces, naprijem TSRAutostart
Kada instaliraš HandyTaskman, namješteno je da ti pri ulazu prikaže aktivne procese i favorite.
Znači, samo namjestiš da ti pokazuje aktivne procese.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Pa, nema baš nepotrebnih procesa...
Jedini koji su uvijek upaljeni su: home screen, contacts, calendar, clock.
A, oni su upaljeni jer su povezani sa standby- em.
Ovo ne pokušavajte doma, ali ipak nešto dokazuje.Zaključite sami.
HTML kôd:http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=ru&tl=en&u=http://mobile.mail.ru/reviews/nokia/5800_XpressMusic-crash.html
Ja sam dosta procesa ubio sa killme, mnogi se jave ponovo kad koristis neku funkciju, neki su nestabilni pa se mob resetira, neki ti ukinu određenu funkciju. Napisat cu kasnije kad jos testiram
Jel se u vipovoj ponudi dobije i 8gb memorijske kartice ili se to mora kupiti ?
To je u svakom komletu, osnovni komplet je kartica, usb, tv kabel i punjac... kolko mi se cini...
izvadili su samo trzalicu i torbicu...
E da vas pitam.
Meni se već nakon par mjeseci korištenja mob usporio tj. samo "Napiši novu poruku". Treba mu ful dugo da otvori meni za pisanje nove poruke (tam di se unosi broj kome očeš poslat i tekst) i sporije mi otvara primljene SMS poruke. To sam primjetio na puno Symbian S60v3 Nokijama (N96, N85, N82, E51, N95 8 GB). Imam zadnji FW (v21) i fakat nemam pojma u čemu je problem..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
prebaci poruke na memoriju telefona, ako nije..
to je isto bilo na stranici prije.. ili 2..![]()
jel ima neki besplatni program za nokiu 5800 kao što je bio myphone explorer za sony e? ono da mi kopira kontakte, poruke i tako?
imam ovi i poruke mi prikaže samo kao slike?
A myphone explorer mi je bio baš cool, ono, kao da surfaš po mobu, samo preko pc-a
eto, mene zanima ako mi netko može ukratko objasniti šta je taj certifikat i šta on predstavlja, zašto se baš pomoću njega mogu krekirati sve aplikacije? želio sam si instalirati marble maze (najpopularniju igru) ali treba potpisati aplikaciju, tj. krekirati. koliko je opasno dati na forum IMEI mobitela i zašto je to običaj dati, bez toga se ne može napraviti certifikat? gubim li ja time bilo šta, npr. garanciju? malo sam skeptičan oko toga pa ako mi može ko pobliže objasniti...
ja cu ti rec iz ciste prakse, jer o teoriji pojma nemam
prvi korak je u app manageru na mobu dopustit da se instaliraju sve aplikacije i da ne provjerava njihov certifikat online..
ja sam za par mobitela vec davao imei i nikakvih problema a i ne znam kakvih bi problema moglo bit, kao da das broj svoje osobne, hu kers
i ono sto te vjerujem najvise zanima, ne - ne gubis garanciju![]()
Batman: "Planting a timebomb in a local library is a felony."
taj certifikiat ti je ko licenca da BAŠ tu aplikaciju stavljaš na BAŠ taj mobitel tj zato ti treba imei za dobivanje certifikata jer se pomoću njega identificira BAš taj mobiteli ak je potpišeš aplikaciju samo ti radi BAŠ za taj mobitel a ne na neki drugi. BAŠ zbog tog imei-a ilitiga gledajući s ljudske strane IMEI-i ti je ko otisak prsta na čovjeku samo kaj se kod mobitela moze mjenjat
i drugih stvari tipa MAC na nic karticama .....evo nadam se da ti jasnije samo prati BAŠ
![]()
ovdje ti je opiano kako možeš jednostavno sam potpisivati aplikacije na noki 5800
http://www.dotsis.com/mobile_phone/s...d.php?t=164756
Shvatio sam, hvala. Ali postoji koji drugi način osim tog "certikatiranja"da instaliram full verziju MarbleMazea? Jer mi se ne da toliko zbog samo te jedne igrice, koja mi ne znači ama baš ništa...
ima , hakni mobitel pa ti nebu trebal![]()
Bookmarks