Kako to da svi spominjete popravak u mobisu za jedan dan a meni je danas ženska na telefon rekla da popravak traje nekoliko dana. A nisam tražio ništa više doli popravka maske i upgradea.
Očito ako dođem na lice mjesta, dade se dogovoriti.![]()
Inače i ja sam nosila mobitel na servis, imala sam više problema- gasio mi se ekran prilikom poziva i bilo je lufta na maski. Sve su mi popravili za jedan dan i instalirali novu verziju software-a. Tako da sam s mobisom super zadovoljna.
Već sam im prošle godine nosila N95-ticu, isto su sve popravili, instarirali novi software i radi ko vurica.
Dakle, nije kriv mobis nego Nokia.
Svima koji kupe 5800 savjetujem da ih i zbog najmanje sitnice odmah odnesu u mobis, i sve će biti rješeno.
Očito je istina da svaka 5800 ima grešku, odnosno više njih, ali hvala bogu, sve pokriva garancija
Kako to da svi spominjete popravak u mobisu za jedan dan a meni je danas ženska na telefon rekla da popravak traje nekoliko dana. A nisam tražio ništa više doli popravka maske i upgradea.
Očito ako dođem na lice mjesta, dade se dogovoriti.![]()
Mislim da ti ona to kaže samo ovako.
Za svaki popravak im je dosta par dana.
Ali, valjda ti neće reći da će biti gotovo za 1 dan- jer ako iz nekog razloga ne bude da ne možeš govoriti da je rekla da će biti gotovo drugi dan.![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Evo ja tek sad skuzio da imam malu rupicu sa strane... ali ja sam stisnul par puta i vise mi ne prodire svijetlos...
I ne brinem se previse oko toga... jos samo ako nazicam torbicu i to je to... nemam brige... a ako nesto ode, tu je garancija...
ja gledam i gledam ali nigdje ne nalazim te rupice o kojoj svi pričaju i problem sa zvučnikom
kupio sam mob oko polovice travnja, prva pošiljka bez torbice, mamu im![]()
i moj je stigao bez torbice, pa sam je naručio sa ebay-a! baš mi je jučer stigao (otprilike za tjedan dana) i mogu samo reći da je torbica stvarno odlična! tvrda, štiti mobitel sa svih strana! ako je niste dobili, preporuka, nabavite je! evo još jednom link na adresu sa koje sam je ja nabavio (teško je procijeniti jeli stvarno originaln nokia, ali izrada je vrhunska)
http://cgi.ebay.co.uk/ORIGINAL-NOKIA...3A1|240%3A1318
cijena sa poštarinom 13 funti (oko 100 kuna)! carinu mi nisu naplatili!
Da pitam, jesu vama slušalice koje ste dobili s mobo jednake veličine? Meni je kabeel lijeve slušalice dulji nego od desne.... Hm... ?
Naravno da nisu
To je tako namjerno.
Staviš slušalicu s kraćim kablom u uho, a onda onu s duljim iza vrata u drugo uho.
Kužiš?
To je, ja mislim, zbog lakšeg i boljeg korištenja onog ugrađenog mikrofona u daljinskom.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
nije to samo kod nokije tako
ali divota kod nokie je što ti možeš taj nastavak sa slušalicima potpuno zamijeniti i staviti slušalice koje te pašuI opet imaš handsfree!!!
to mi je veeeliki plus nakon SE. Kod nokie je stvarno ta multimedija do izražaja došla, imaju posebno rupu za punjenje i za sušalice
Nego, zanima me što sa satom? On uvijek ide malo unaprid... Kako to riješiti da bude točniji?
Meni sat normalno radi...
Ovo sa hadsfree- jem, misliš ono da možeš slušati na slušalice i pričati u mobitel?
Mislio sam na više stvari.Prva je ta da kod nekih mob kao kod SE slušalice idu u utor koji je i za punjenje-usb-slušalice, kod nokije svak ima svoj poseban utor. Tako npr. mogu puniti mob dok gledam film priko njega ili slušam muziku.
A druga stvar je ta da u paketu dobijemo njihov headseat, u dva dijela, onaj dio sa pravokutnim kontrolorom i slušalice, koje uopće ne moramo koristiti, već u taj kontrolor možemo prikopčat neke puno moćnije i bolje i opet imamo mogućnost upravljanja mulitimedijom i pozivima!
Još jedna opcija koja mi se svidila je my folders u porukama. Pomoću toga je moguće napraviti povijest dopisivanja, slično kao kod iphona (što mi se i sviđa kod njega) samo je caka što se to radi ručno.
Inače, ja sam sa SE dobio ovaj punjač, ali 3.5mm utor je nešto hvale vrijedno (što i priliči glazbeno orijentiranom mobitelu).
Makar su kod SE glazbeno orijentiranih mobitela dobivene slušaluce meni puno bolje nego ove kod nokije...
Meni s tim "daljinskim" nešto zeza player, nekad mi se pjesme reproduciraju kao da sam skroz smanjio glasnoću (tj. ugasio zvuk)... pa ga niti ne koristim, a i preduge su mi onda slušalice (oko 1,5 metra).
Ali, sviđa mi se 3.5mm utor.
Omg ,kaj ova nokija nema N-Gage (bar sam tako čuo ) ?
Ako nema, kaj ni je glupo da njezini prethodnici to imaju a ona nema ?
Zadnji uredio Picipolivadi : 09-05-2009 u 22:52
To je XpressMusic Nokija. N-Gage imaju samo N series mobiteli...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
A čuj, tako im piše na N-Gage stranici. Sad neznam za sve mobitele samo sam htio reč da večina N Series mobova ima N-Gage, pošto je N serija (ako se ne varam) samo za multimediju (video, kamera, muzika, igre).
A jel ARM 11 procesr dobar na nokiji toj ?
Nokia 5800 ARM 11 369 MHz
Nokia N97 ARM 11 434 MHz
Evo usporedba
nov sam sa nokiama, što je to n gage točno?
I jel se ikako može prominiti glas sintisajzera na hrv?
Bookmarks