http://www.gsmarena.com/nokia_5800_x...t-news-877.php
hahahah... takvu prodaje Vip, zar ne?
http://www.gsmarena.com/nokia_5800_x...t-news-877.php
hahahah... takvu prodaje Vip, zar ne?
Zanima me ima li netko sljedeći "bug":
Ponekad (rijetko) kada slušam pjesme i kada treba biti sljedeća pjesma- ona počne "svirati", ali se ništa ne čuje. Naravno, nisam stišao ništa (ostalo je kao i kod prijašnje pjesme).
A zvuk se vrati tek kada samo jednom stisnem tipku za poglašnjavanje ili stišavanje.
I tako na preskokce- jednom se normalno čuje, a par pjesama opet stišano.
To sam primjetio kada sam ukopčao onaj "daljinski" koji sam dobio s mobitelom.
I restartao sam mobitel i opet ista stvar.
Ali, nakon nekog vremena, opet se vrati u normalu.
Ne mislim nositi na servis ili tako nešto- samo me zanima da li je još netko imao isti problem.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Evo imam i ja sličan problem... Jel tko riješio taj problem, konkretno ti georgy ?
Znam da ti je stariji post al eto, a i nisam imao vremena čitati dalje postove al kolko vidim nije nitko ti odgovorio na post.. Pa eto ima li tko da zna razlog ovom problemu i kak da se popravi...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
jel zna netko gdje i kako treba otić da upalim prednju kameru za videopoziv????
Prelistaj Korisnicki prirucnik za mobitel Nokia 5800 XM, str. 33 do 36.![]()
Zadnji uredio hrc50 : 21-04-2009 u 16:41
I optimisti i pesimisti doprinose razvitku našega društva. Optimisti su izumili zrakoplov, a pesimisti padobran.
Je li kupio netko ovaj mobitel u vipnetu?...Jesu stavili one vodafone ikone??
i u kojoj mreži (tele2, vipnet, tmobile) ga se isplati kupiti??
Ovisi dali kupujes brandirani mobitel ili ne. Najbolje ga je kupit u T-Lopovu. U Tele2 su previsoke cijene, a Vip mi je isto nekako sumnjiv.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ne vjerujem da stavljaju svoje gadne ikone... Još nisam vidio symbian s vodafone ikonama (a i ikone se ionako mijenjaju s temom)- tako da nemaš brige oko toga.![]()
U VIP-u nije brandiran ali je soft prilagođen, već ima postavke za internet, email i mms.
Soft je 11.xxxxxxx
+++ Tko je od vas bez grijeha, neka baci kamen prvi. +++
Kako da promijenim Product key?
NSS mi kod Phone info baca Scan error
Molim za pomoc, naime dok sam se igrao sa glavnim izbornikom , prebacio sam folder sa Programima iz glavnog izbornika u folder sa glazbom i sad ga ne mogu vratit nazad u glavni izbornik.
Ima li netko ideju sta napravit???
jedino da napraviš novi folder "programi" u glavnom izborniku i sve aplikacije prebaciš u taj folder.
ali ti tada taj folder neće imati ikonu koji je imao originalni folder "Programi"
Druga mogućnost je da napraviš backup kontakata i SMS-ova (ne i postavki), te da vratiš tvorničke postavke ili napraviš update firmwarea pa ti se onda vrate sve ikone kako su bile.
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Jačina poziva ti se primjenjuje i na jačinu poruke, ali probaj staviti aplikaciju remind me, podesiš da ti ponavlja ton od poruke onoliko dugo dok je ne pročitaš i to je to!
Hvala, riješio sam problem drugačije (šugavi symbian, slijedeći je WM majke mi):
stavio jačinu tona na najjače, ali ascending, tako da mi ne urliče odmah, a poruke se jako čuju...
Pozz,
Da li je Nokia 5800 kupljena u t-mobile zakljucana, a ako je koliki ju je problem otkljucati... Negdje sam nasao da ih cak otkljucaju i u t-com ako se to trazi.
Hvala
SAČUVAJTE ŽIVCE I OČI VAŠE DJECE.
Vi imate Sony Playstation, ja imam vrijeme, znanje i iskustvo. Za simboličnu naknadu prelazim i najteže nivoe.
odjednom mi ne radi u pocetnom meniju virtualna tipka za tipkovnicu i za imenik, a uz to mi ne prikazuje fdatuma također na pocetnom. Da li praviti reset ili ne
probaj. ako ne ide - reklamacija
srecom radi ali sada moram sve ponovno instalirati
RimtuTiTuki- ja sam kupio u 3 mjesecu i otključana je.
A u T- comu ti otključaju ako ih tražiš uz "malu" naknadu od 500 kuna.
Jednostavnije ti je kupiti SuperSIM za kojih 100-130 kuna i imaš otključan mobitel i vrijedi ti garancija.
Bookmarks