Pokusaj ponovno stavit isti Fw
Jel se događa nekome ovaj problem???
Ne znam iz kojeg razloga, ali kamera mi se povremeno zna ZACRNITI (otprilike nakon svake 10. snimljene fotografije)! Dakle, kad uključim kameru, sve komande su na zaslonu, ali slika je skroz crna! i, naravno, tada ne mogu ni slikat ni snimat.. A da bi stvari bile bolje, kad se javi taj problem s kamerom - zašteka mi i reprodukcija videa - čuje se zvuk, a slika crna (i to sa SVIM video klipovima)!
Stvarno ne znam u čemu je kvaka, nisam uspio otkrit ni što potiče te probleme na telefonu, ali to mi se dešava posljednjih 10-15 dana i stvarno me izluđuje!!
Privremeno rješenje je restart telefona, ali to je užas da ja sad po 2 puta dnevno moram restartat mob da bi radio kako treba!!
Inače, soft je V 20.0.012!
Ako je netko imao ovakvih sr*nja - pomoć pliz!!!
Pokusaj ponovno stavit isti Fw
I meni se to događa, isto ne znam zašto. Kad recimo sada iz čista mira nekad hoću nešto uslikati i pokrenem kameru bude mi ekran sav crn (komande se vide, ali sve je crno), nekad ju pokrenem i bude sve normalno. Nakon nekoliko uslikanih slika nisam primijetila da se to dogodi jer mislim da još ni nisam uzastopno uslikala više od možda 6 slika. A kad tako bude crno znala sam prebaciti na ovaj pomoćni fotoaparat ili video način i svejedno bude crno. Kad mi se to dogodi ja ga ugasim pa upalim i onda bude normalno. I to baš izluđuje. Kupljen je sa soft V 20.0.012. I mene zanima zašto se to događa... Jel zna netko?
Kupljen je u ducanu sa softom v20 ili na crno??
Meni se to isto dogadalo, pa sam napravio hard reset i re instalirao soft i sada mi se to ne dogada, a slikao sam minimalno 30-ak slika.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Pa ima, ako je kupljen na crno znaci da je neki covjek napravio up date, a sumnjam da je vec izasla serija sa v20.0. softom u ducanima
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ako je kupljen na crno ja na crno podrzumjevan nov zapakovan mobitel da nije otvaran za manju cijenu nego u ducanu a rabljen je onaj kojeg je vec netko imao i igrao se s njim znaci da je koristen u ducanima nema josh softa v20
Mozda malo glupo pitanje..
Kako da provjerim dali je mob kodiran na mrezu ili ne?
Ako ne koristim onu staru opciju da stavim SIM karticu drugog operatera unutra..
Hvala..
--
. [Lejzermaster]
Po ikonicama na mobu, neznam t-mobile ima onu w'n'w... vip ima vodafon...
I sta sad? Kako rijesiti taj problem s kamerom? Jel zna netko?
mene dugo nije bilo
ipak sam kupila u Simpa mix paketu,evo već tjedan dana prčkam po njemu... iskreno,malo je spor,touch moram ponovit 2 puta da bi ušo u "traženu stvar" a iznevjerila me kamera :S pa na SE k750i je 100 puta bolja bila,ne znam zašto je ovako loše :S
i da,može li se negdje provjerit koj softver imam?
EDIT: i zašto ne očitava .pdf?
Zadnji uredio HCSC : 22-03-2009 u 22:19 Razlog: spojeni uzastopno napisani postovi, postoji tipka EDIT
Život je težak.Ako ne patimo nećemo ništa naučiti
Negdje trebaš dva puta stisnuti touch- tako je napravljeno radi boljeg korištenja.
Software provjeravaš upisivanjem *#0000# tamo di zoveš.
Za očitavanje PDF- a moraš instalirati Adobe Reader (7. post).
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ja neznam zasto vi ljudi mijesate mobitele 5800 je prvenstveno music mobil phone dok je k750i kamera phone i u tome je razlika ogromna
Touch je napravljen odlicno sami ti treba malo vremena da se uhodas kako kome meni je trebalo 2-3 sata i vec sam bio u elementu
pdf ne cita zato sto nema office a ja josh nisam naletio na neki da radi
Ovaj od illusiona radi super, samo treba signat, a kinezi brzo prave certifikate (meni jučer za 3 sata!):
http://www.dotsis.com/mobile_phone/s...d.php?t=142969
Ili guglaj "Quickoffice.Adobe.Reader.LE.v2.5.129" illusion
Mmm knjige![]()
Kako upregnuti prednju kameru da radi?
--
. [Lejzermaster]
Uđeš u kameru i odeš na Opcije-Koristi pomoćni fotoaparat![]()
Tu opciju imaš samo ako imaš v20 software.
U v10 te opcije nema, kao ni geotagginga.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
A jel imas sekundarnu kameru u opcijama ??
Bookmarks