Ne, pa jos nije v21 izasao, tek u 4. mj koliko sam vidio po forumima...al ce donijet poboljsanje kamere, imaju cak i slike tamo....
Valjda misli na v21- makar mislim da on nije još izašao.
Meni je također napravio update na v20 bez problema sa balkan kodom.
Zadnji uredio georgy : 13-03-2009 u 22:29
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ne, pa jos nije v21 izasao, tek u 4. mj koliko sam vidio po forumima...al ce donijet poboljsanje kamere, imaju cak i slike tamo....
Jeste vidjeli što su u PC Chipu rekli za softver?
"Implementacija scrolla, pomicanja po izbornicima i listama, vjerojatno je najčudnija koju smo ikad vidjeli te djeluje kao da su je radila dva odvojena, posvađana programerska tima u zasebnim sobama, a neki nevini coder potom običnim copy/pasteom stopio u završni proizvod."
Ja bih ipak vise vjerovao ljudima koji su kupili taj mob i koji ga koriste... i koji se ne zale bas toliko i ne pljuju po mobu kao u Chipu. Ako nista, vise ih je nego jedan novinar iz Chipa. Tako da bolje odi u centar i probaj mob sam. Vidi svidja li ti se, a ne vjeruj bas svemu sto kazu u novinama.
Usput baci pogled na user reviews na netu, razlicitih iskustava ima. Na to nadodaj svoje osobno, pa procjeni.
Obicaj je da jedni pljuju po jednom hardveru, drugi po drugom i tako u krug. Ima razloga zasto je to tako.
Ma bio sam ja u tcentru 3-4 puta i "visio" na mobu.Ma ja inače ne vjerujem takvim časopisima(bug,pc chip),važnija su mi mišljenja samih vlasnika i moje osobno iskustvo.
Na netu sam pregledao dosta review-ova i odlučio da mob NIJE savršen,al da se za relativno male pare dobije odličan mobitel.
Zato ga u ponedjeljak i kupujem![]()
v20 mu je zadnji (svima koji su update- ali je v20 zadnji).
Ja sam također zainteresiran.![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ovako... imam pitanje...
Ovaj Simpa paket di kosta 1500kn... jer to na pretplatu ili nije ? jer mi je cudno da kosta 1500kn
http://www.t-mobile.hr/1/10-10-11-00-00.asp
ukratko: plaćaš 100kn mjesečno i tih 100kn ti sjeda na račun(možeš trošit na razgovore, poruke, itd.), dobiješ razgovaranje prema jednom broju za 0kn, ali ti se računa uspostava od 0,25kn.
imam problem. kad idem snimat video uključim bljeskalicu i kad ponem snimat ona se samo upali na sekundu i ugasi. ne svijetli stalno neznam dal je to normalno ili kaj . jel tak i vama??
ma po noći nema šanse da ima dosta svjetla
Probaj napraviti update.
Meni na v20 normalno svijetli cijelo vrijeme.
Ako imaš već v20- probaj master reset.
i mam sad v20 a i na v10 mi je tak radilo
Kako da stavim na desktop INBOX pregled. Za sada imam samo Search.
Na E51 je to bilo moguce.. tu ne mogu naci gdje da to ukljucim..
--
. [Lejzermaster]
Imam jedno pitanje vezano uz punjenje mobitela
Uglavnom,danas sam kupio mob i ispraznio mi se (naravno)...sad sam ga stavio puniti 10-ak sati jer je nova baterija.Uglavnom punim ga ugašenoga i u početku ekran bude osvijetljen i nakon kratkog vremena se "zacrni".Dal on puni u tom "black screen stanju" ili ne?(jer nema nikakvoga indikatora da se puni dok ne stisnem tipku za paljenje).Jel to zapravo neki način uštede energije ili?
Znam da je n00bovsko pitanje i prilično sam siguran da je to neki način uštede enegerije,al ipak pitam![]()
Zasto punis 10ak sati i koliko pise u uputstvima?
Za ove nove baterije, koliko sam primjetio, u uputstvima stoji da je za prvo punjenje dovoljno 4 sata, a svako sljedece dok ne kaze da je pun. To je AFAIK nekad vrijedilo za formiranje NiMH baterija.
za oko sat i pol baterija ti bude puna
Kad je mobitel u nacinu mirovanja ostane slobodno oko 40mb RAM-a ... Da li je to normalo posto mob. ima 120mb RAM-a!!!!
Ako ti je to prvi symbian onda 100% ne znas za ono kad dugo drzis tipku za ulazak u izbornik i onda ti pokaze koji su programi upaljeni njih izgasi i mislim da bi trebo onda imat vise slobodnih rama
nije meni pro start upu ima oko 50 MB, kasnije kada mi je mob dulje upaljen (par dana bez gasenja) ram padne na 38-40 MB...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
E zna li neko kako staviti sliku na pjesmu (mp3)-omot albuma, art cover...kako god ocete
Bookmarks