Pa izgleda da je, pogledaj na engleskim forumima i vidit ces da se i tamo ljudi zale...
Pa izgleda da je, pogledaj na engleskim forumima i vidit ces da se i tamo ljudi zale...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
kako formatirati mem karticu. napravio sam hard reset ali to ne briše sve sa memorijske . hoću da mi se formatira sve ko da je nov mob
Pozdrav
Mene zanima jedan detaljčić. Ako se mob stavi u "silent" ili "meeting" način rada, ali se i dalje čuje zvuk okidanja kamere?
Čujem da to ovisi o prodact codeu, jerbo neke zemlje imaju zakone koji propisuju kako svi mobiteli moraju ispuštat zvuk kad se slika. Potpuna besmislica i krajnje iritantno...
Kakva situacija u nas?![]()
kod nas nije takva situacija. moja nema zvuka kad je u silent modu
Ajme super. Nema mi ništa gore od situacije kad sam npr. u vlaku il busu..il bilo di di je tiho i ima ljudi, pa da svi moraju znat kad nešto slikam.
Čemu takvi zakoni? Voajeri i onako neće male curice ić slikat s mobitelom, već sa običnim aparatom koji ima i optički zoom i bolju sliku..a može bit i manjih dimenzija. Neki zakoni su zbilja apsurd..
Anyway...ovaj mobitel me zbilja oduševija! Ne mogu dočekat da ga se dočepam!![]()
Zašto piše da ima Comes with music ili ti ga 200000 besplatnih pjesama http://www.nokia.com.hr/play
Pa teoretski ti garancija ne vrijedi cim ti prckas po mobu, ali ako to napravis da ne ostavis neke tragove koje bi oni mogli uocit i rec da si ti nesto prtljo po mobitelu, onda sve 5![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ummm... ja sam tamo nosio već nekoliko mobitela na servis pa tako i 5800 (2 puta) i sve je uvijek bilo u redu tako da ne mogu potvrditi to da će uništit bilo što...
2 puta na sevis :S
čovjek pomisli,napokon došao idealan mobitel za manju cijenu i krene istraživat da ne bi žalio zbog te "male" cijene a dočeka ga 100 čudi,od kvarenja zvučnika,nošenja po servisima u kratkom periodu do mjenjanja boje na zaslonu i ostalih gluposti.A svaki 3.kaže da je s njegovim sve u redu i da je prezadovoljan
ja sam zbunjenaništa,preostaje mi pratit dalje,pričekat još tjedan dana,možda i na crno padnu cijene ispod 1750 a možda i dođe neka novija pošiljka gdje neće biti ovakvih problema...
![]()
Život je težak.Ako ne patimo nećemo ništa naučiti
a ja sam svoju 5800-icu kupio u T-mobile-a negdje u prvoj polovini drugog mjeseca i, ne zelim se ureci, za sada nema nikakvih problema (tj. sto se tice funkcionalnosti).
Jedino tu i tamo software malo zeza ali ne vjerujem da je to nesto sto novi firmware nece ispraviti.
e sad da mi se pokvari zvucnik stvarno ne znam bi li ga slao na servis ili ga sam popravio jer sam iz St-a (a jedini(?) servis je mobis u zg) pa bi najvjerojatnije ostao bez mob-a na 2 tjedna ili sl.
Imam problem sa Nokia navigacijom jer su unutra karte Njemacke, Austrije i Svicarske jer je Njemacka verzija mobitela! Ako hocu skinuti kartu HR, trazi me kreditnu karticu! Nek samo trazi, cekam da Route66 proradi na njoj pa cemo vidjeti.. Zasada radi Garmin, ali je Route66 bolji..
Zadnji uredio hrc50 : 02-03-2009 u 23:10
Imam jedno pitanje u vezi moba.
Jel ikako moguće gledati fimove(divx-.avi) na mobu?
Pa kaj ne postoji neki player za filmove?
Kao na v3?
--
. [Lejzermaster]
Postoji pod programima Videocentar gdje se mogu izabrati fajlovi koje si prije toga treba prebacio na mob.
NA PC Suiteu ima transfer videos. Tamo odabereš koji filmić želiš prebaciti i to je to. On ga automatski konvertira i transferira.
No, ako želiš imati i titlove onda moraš s nekim od alata prvo "zapeči" titlove na film.
Ja sam jučer pogledao nekoliko teasera i Fringe-a s titlovima i mogu reći da sam zadovoljan kvalitetom.
Koristim priliku da se zahvalim odličnoj ekipi koja je napravila manuale za Garmin navigaciju. Složio sam po uputama i radi "k'o vurica"![]()
Pozdravljam i imam par pitanja ako mi neko moze pomoci i eventualno provjeriti:
1. Kad gotovinski platim, jesam li obavezan uzimati i onih 12 dopuna po 100 kn, kao sto pise u detaljima simpa mix paketa ili se moze uzeti i u klasicnoj simpa ponudi,
2. Jesu li i dalje 5800 XM otkljucani,
3 Moze li se uraditi povrat pdv-a (javljam se iz BiH).
Hvala unaprijed![]()
nema vise u simpa paketima, to je nesto bio zajeb od t-mobilea, samo simpa mix.
ja sam mislim uzet na simpa mix al neznam jel imaju jos problema sa slusalicom
ja sam uzeo neki dan mob i nije odkljucan
sami uređaj u t-mobileu??? znači stigla nova pošiljka,zaključani...možda ti nemaju problema sa slušalicom...
danas sam bila na Iblerovom i gospodin (čak i ljubazanmi je rekao da je to bila greška u blagajni i da su ih onda povukli...
programi za zaključavanje,uništi li se mob?
Znaci zakljucana, smrc![]()
danas je dan odluke tako da zadnji put tražim pomoć (bar što se kupnje tiče),također zahvaljujem svima koji su mi odg.na pitanja i potrudili se pojasnit neke stvari...
Uz sve informacije do sada,i gl.problem-to da ne želim mijenjat broj (vjerni Vipov korisnik odavno),moram se odlučit između oglasa od 1800 kn u kojem gospodin prodaje onaj simpa paket i tvrdi da je mob zaključan (iako nije provjerio jer su zapakirani :S ) i koji je vjerojatno ona 1.pošiljka s kojom je većina vas imala problema ili teške odluke da ipak promjenim br. i uzmem opciju Simpa mix u kojoj je kartica i sljed. 12 mjeseci dobivam 100 kn (ili dam otključat mob za što mi par ljudi kaže da ću zeznut mobitel zbog raznih "nekvalitetnih" programa)...
Nikad nisam kupovala "ilegalno" i nemam iskustva s time,kao ni s zaključavanjima i čudnovatim opcijama ovog stoljeća (kako je sve bilo jednostavno s Nokiom 3310 ),a pošto je moj k750i star 3 godine funkcionirao odlično,proživio sve i svašta a tako i izgleda danas treba odlučiti za dostojnu zamjenu .
Zato vas pitam za mišljenje,opcija 1 ili 2?
zahvaljujem još jednom
kupi prek oglasnika za 1800 to ti je super cijena i ak je kupljen u simpa paketu onda je otključan 100%, a ako se bojiš problema sa zvučnikom imaš garanciju tako da će ti ga popravit 100% (ako crkne jel)
Kupio ga jučer preko oglasa, prezadovoljan. doduše trebalo mi je malo da se snađem sa ts ali radi besprijekorno. Čovjek ga kupio prije 10 dana u t-com paketu niti brandiran niti zaključan. Račun dućana i 2 godišnja Mobis garancija.
Svakako kupi preko oglasa, gledaj da ima dokumentaciju tako da ti garancija vrijedi i neka te ne brine zvučnik ako ode zamjena je besplatna a mobitel već
nazivaju "I-Phone Killer". pozdrav
Bookmarks