ovako. svi mi govorimo marka, ovo ono... Možete svi vi govoriti kako nitko ne želi imati laptop koji je popularan kao neki veliki brand, ali dam se kladit da bi 99% vas htjelo kupiti alienware i imati ga kući, jer je kvaliteta neusporediva. karbonska vlakna i bla bla. da ne duljim.

A što se tiče periferije... svijetleća tipkovnica (koja mi puno znači, plus dodatno se plaća. no neka)

Vuki, dvaput je dvaput, ali jebeš dvaput, kad mi treba jednom i to ono pravo. Ovdje se ne radi o količini, nego o kvaliteti.

Hoće li jedan HP gutati par stotina GB zapisa na hard sa HDTV kompresijom snimanja sa skystar kartice u jednom danu? Mislim da neće.

Plus da ne govorim uz to rad u photoshopu. A tek AutoCAD i CATIA (u kojoj često radim, a program je zahtjevniji od cijelog photoshopa).

Sumnjam baš... plus, tu je blueray. Razumijete me što hoću reći? Zašto kupovati slabiji brand ako misliš iskoristiti full specifikacije i želiš kvalitetu duže vrijeme, a ne da mi svako malo nešto rikava ako iskoristim ram i procesor malo više nego običan korisnik.

Meni treba mašina i kvaliteta, a ne nešto što si svaki drugi može sastavit i tupit mi priče kako je njegov forcebook zmaj za moj alienware. to su dječje priče ljubomornih ljudi koji si ne mogu tako što priuštiti.

Samo da se zna, ni ja nisam dubokog džepa. Baš naprotiv. Ali kad čovjek štedi za tako nešto, mislim da je to onda druga priča. I mislim da mi niti jedne kune ne bi bilo žao.

Samo da se zna, cijenu od 15000 kuna sam više dao okvirno. Mogu ići i do 18000 ili čak do 20, samo što ne bi imao alienware doma pod borom za ovaj božić, nego možda za uskrs.

Eto.

Usput, hvala vam na pisanju. samo tako nastavite.