Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 22 od 22

Hybrid View

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    40
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao VuKi Pregledaj post
    Ma hajde, nije ti tako nešto potrebno jer ljudi kupuju i onda žale što su se upustili u takvo što samo zbog "primjetljive vanjštine".

Mogu se slopiti strojevi istih performansi i kod nas a da ne moraš se znojiti za "garanciju".

Stavi ovo do tada i šuti!
    http://alienguise.alienware.com/Xenomorph_slim.exe
    čuj, ako nema više problema oko garancije kako beetleman kaže, ne vidim problem.

stvar je ovakva. nužan mu je high performance laptop. radi se o tome da kupujem skystar 3 karticu sa podrškom za HDTV, blueray planiram uzeti sa njim, plus tu su igre kad putujem i filmovi. naravno, i internet.

Ne vidim zašto ne uzeti nešto što je naj. Je, kažete da se može sastaviti za istu lovu nešto bolje... ali kvaliteta izrade je nešto neusporedivo. A i ako si mogu priuštiti, zašto ne?

ajmo sada, kakve komponente da izaberem?

Što se tiče plaćanja, nisam ni planirao uzimati na rate, nego odmah za keš. Ne volim si uzimat neke pretplate i ovisiti mjesecima o svojoj plaći, tako da kad skupim lovu, kupujem mirne duše. I to je najbolje.

Već imam doma stroj od kompa vrijedan cca 12000 kuna, no ne pomaže mi puno jer stalno putujem. Ovo će mi biti najbolje riješenje.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    40
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ovako. svi mi govorimo marka, ovo ono... Možete svi vi govoriti kako nitko ne želi imati laptop koji je popularan kao neki veliki brand, ali dam se kladit da bi 99% vas htjelo kupiti alienware i imati ga kući, jer je kvaliteta neusporediva. karbonska vlakna i bla bla. da ne duljim.

A što se tiče periferije... svijetleća tipkovnica (koja mi puno znači, plus dodatno se plaća. no neka)

Vuki, dvaput je dvaput, ali jebeš dvaput, kad mi treba jednom i to ono pravo. Ovdje se ne radi o količini, nego o kvaliteti.

Hoće li jedan HP gutati par stotina GB zapisa na hard sa HDTV kompresijom snimanja sa skystar kartice u jednom danu? Mislim da neće.

Plus da ne govorim uz to rad u photoshopu. A tek AutoCAD i CATIA (u kojoj često radim, a program je zahtjevniji od cijelog photoshopa).

Sumnjam baš... plus, tu je blueray. Razumijete me što hoću reći? Zašto kupovati slabiji brand ako misliš iskoristiti full specifikacije i želiš kvalitetu duže vrijeme, a ne da mi svako malo nešto rikava ako iskoristim ram i procesor malo više nego običan korisnik.

Meni treba mašina i kvaliteta, a ne nešto što si svaki drugi može sastavit i tupit mi priče kako je njegov forcebook zmaj za moj alienware. to su dječje priče ljubomornih ljudi koji si ne mogu tako što priuštiti.

Samo da se zna, ni ja nisam dubokog džepa. Baš naprotiv. Ali kad čovjek štedi za tako nešto, mislim da je to onda druga priča. I mislim da mi niti jedne kune ne bi bilo žao.

Samo da se zna, cijenu od 15000 kuna sam više dao okvirno. Mogu ići i do 18000 ili čak do 20, samo što ne bi imao alienware doma pod borom za ovaj božić, nego možda za uskrs.

Eto.

Usput, hvala vam na pisanju. samo tako nastavite.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Stižu jeftini MSI prijenosnici
    By RAUL in forum Prijenosnici, tableti, hibridi
    Odgovora: 13
    Posljednji post: 11-04-2008, 07:30
  2. N73 tema alienware
    By loki1 in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 20-02-2008, 14:02
  3. Alienware
    By Dark in forum Prijenosnici, tableti, hibridi