ali ako ce ti sluziti kao player,slobodno odustani jer je baterija katastrofa.za razgovore i SMS ce potrajati,ali za glazbu baterija je preslaba(mislim na 6300).
ali ako ce ti sluziti kao player,slobodno odustani jer je baterija katastrofa.za razgovore i SMS ce potrajati,ali za glazbu baterija je preslaba(mislim na 6300).
Svi ovdje koji ti govore da 6300 nije za slusanje mp3ca u biti imaju pravo, ALI...
dosta toga ovisi o tome sto tebe zadovoljava kod slusanja glazbe. Npr. jedan dobar prijatelj je kupio 6300 i on je koristi za par poziva dnevno, nekoliko smsova i cca 1 sat slusanja glazbe (nekad se to rastegne na 2 sata) i za to mu je i baterija, a i ugradjeni software vise nego dovoljan.
Sto se tice 5300 i s njom imam dosta iskustva jer ju je cura imala dugo vremena kao poslovni mobitel (?!?) i mobitel je dobar, karakteristikama nije bitno razlicit od 6300, te ima te music tipke, ali sveukupni dojam kad uzmem jednog i drugog u ruku je svakako na strani 6300...
Pa da!
Glazbu bih slusao najvise sat-dva na dan. Svida mi se i mogucnost da jedna mp3 pjesma bude na dolaznom pozivu. Imam par slobodnih trenutaka u danu i milijun puta sam pozalio sto nemam nekakvu glazbu uz sebe, pa makar i radio (dok se vozim, secem,....). MP3 player koji sada imam mi jednostavno nije prakticno nositi svuda uz sebe tako da bi bilo izvrsno da je to sve spremljeno u mob.
5300 je preplastican i ima slide dizajn. Kupujem 6300! Hvala na savjetima i hvala sto ste izdrzali sa mnom![]()
...ma ništa, bitno je da smo pomogli![]()
...
...čestitam i želim ti ugodne trenutke s korištenjem tvoje buduće "mobilne igračke"...
Ukoliko netko bude imao potrebe ponovno razgovarati o ovome, tj. ako kupuje/zamjenjuje sličan mob, neka me obavjesti na PM - i temu ću ponovno otvoriti.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks