Izvorno postao flOorKilla
![]()
imam je i sve vrti u high postavkama
vec i ova mi je preskupa a kamoli PRO...
znam da sam citao negdje da je ovu karticu moguce petvoriti u pro, jer koristi pcb od 9700pro kartice. naravno treba znati kako to sve izvest i nisam siguran dali bi znao sve... a tutoriali po netu su... svakakvi i nikakvi.
onda padam na 9600xt. ali 9800se je opet bolja zbog 256 bitne sabirnice
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Izvorno postao flOorKilla
![]()
imam je i sve vrti u high postavkama
9800pro ti je Best Buy ali ak daš još malo para (200kn) možeš nabavit 6800LE kojoj se lako daju otključat cjevovodi pa dobiš full 6800...
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
joj.... nema para toliko. sad sam kupio lcd monitor i stvarno nemogu vise...
imam 800kn u dzepu, eventualno bi dodao jos malo. mozda ipak uzmem 9600xt
ok,onda uzmi,sve sto je ATI je dobro
U hgspotu je pala cijena 9800 pro, dodje 1450 kn i to je zasad po mojem mišljenju najisplativija grafa. U novom hackeru su na testu sve najnovije grafe i 9800pro su proglasili best buyem![]()
I u PC Playu je Best Buy a ta cijena je izvrsna
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
dobro probat cu jos malo skupit.... hm.
Ja sam nedavno kupio radeon 9700 i to je isto odlična kartica, a bila je malo skuplja nego 9600 pro u ono vrijeme, ali zato puno bolja od 9600 proIzvorno postao flOorKilla
![]()
zar nije onda u toj cjenovnojklasi nvidia 6600gt ipak bbolji best buy...Izvorno postao Tommek
Ti imaš neki stariji Hacker!U novome Hackeru piše da je u srednjoj kategoriji 6600GT best buy!!!
Ha ha ha ha: 6600 gt je pcix kartica neide na agp utora verzija u agpu dodje 2000 i nešto kuna, a tolka razlika (500kn) izmedju r9800pro i 6600gt agp je neisplativa
![]()
neznam na koju si ti mislio jer postoji vise verzije iste kartice raznog proizvodjaca
tako je meni zapela za oko LEADTEK WinFast A6600 GT samo nisam siguran dali je pciexpress
http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=12639
samo moraš paziti da ti matična može primit takvu karticu...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
naravno da nemoze.
Kartice sa 256 ram-a obično imaju ugrađenu sporiju memoriju tako da sa tih 256 mb ram-a ništa ne dobivaš(ne pričam o karticam visoke klase)
Mostovi okruga Peščenica
naravno, rijec je o jeftinijim karticama koje posjeduju 256icu
inace meni je trnutno best buy nv 6600gt. ali ako govorimo o pcie karticama... sad je pocela masovna proizvodnja novi modeli i jeftinije su ali sto mi vrjedi to kad nema para za mjenjanje ploce, ploca vuce proc i tako...
nasao sam u links-u ati 9600 xt 128 (500/600). cijena za gotovinu je 1050kn. pise jos na njihovim stranicama da daju popust za gotovinu od 12%, jeli taj popust vec ubrojen u ovu cijenu? ja mislim da nije.. onda bi kartica dosla oko 920kn sto je fantasticno.
i jos nesto,pise na njihovom sajtu da se putem kredita moze platiti samo u njihovim prostorijama ali nigdje ne pise njihova adresa odn ducan ili sta vec... ja samo pretpostavljam da je to u bobovečkoj jer sam tako nasao po imeniku... i dali je kupnja uopce moguca u 'prostorijama' ili samo online
je, tamo je, ma mora biti adresa negdje na sajtu (o nama, ili kontakt...)...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
www.links.hr izvoli, ako nadjes adresu, dam ti mandarinu![]()
Adresa: Links d.o.o.
10000 Zagreb
Bobovačka 2
Radno vrijeme: Ponedjeljak - Petak 09:00 - 19:00
Subota 09:00 - 14:00
Nedjeljom i praznikom ne radimo
Žiro računi: 2360000-1101237551 (Zagrebačka banka)
2340009- 1110097793 (Privredna banka)
Matični broj: 1583638
MOLIM kiluMandarina ovo je bilo prelagano
a gdje si to tocno nasao....? pa ja sam procesljao cjeli sajt.... a mozda mei umor malo svladao
pa kad otvoriš link na dnu ti je "o nama"
klikneš to i dobiješ i slikicu gdje se nalaze![]()
aaaaa fak.... sad sam skuzio... pa zasto nisu stavili to gore skupa sa ostalim linkovima. dobro budem oisao tamo i pogledao sta je stom karticom i cjenom, 900kn bi mogao dat mislim da se isplati
da to je fakat jeftino usput si uzmi i jedno 512 MB extra memorije
da to sve zajedno bude prava stvar
i nemoj na povratku zaboravit kupit moje mandarine![]()
Bookmarks