uzmi si E61i ima ti kameru i to od 2Mp, model E61(bez i) ti je taj bez kamere.
Imam namjeru kupiti E61i i sad taj mob ima sve što meni treba osim kamere,mislim uzeti N82 ali je dosta skupa(kad se zbroji i cca 1600 od e61i)ima li koji mob u rangu N82 što se tiče kamere(znam za KU990 ali on nema xsenon blic pa je noćno slikanje loše-bar su mi tako rekli).
uzmi si E61i ima ti kameru i to od 2Mp, model E61(bez i) ti je taj bez kamere.
HC4L
ku990 ima ksenon blic, ali je blic lošznam za KU990 ali on nema xsenon blic
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 05-10-2008 u 04:47
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
Kanite se nabrajanja mobova s kilo-mega-giga-i-šta-ja-znam pikselima i čovjeku dajte konkretan odgovor NA OSNOVU SVOJIH DOKAZA i osobnog uvjerenja.
Svako nagađanje i nabrajanje bez ikakvog OSOBNOG pokrića tretirat ću kao spam i brisati.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
osobno imama ku990.. i blic nije za baciti.. smiješno je kaj dosta internet stranica kaže da je blic loš.. a zapravo nije... prvo iskušaj pa odluči...
samsung x460--samsung d-600--nokia 6288--n73--n91me-v630i-6288-lg ku990, s.e g700-lg kf750 + hp ipaq 114
ja sam imao k850i koji je bio odlican mobitel. ako ti je bitna kvaliteta fotografija i nocno slikanje, to ti je odlican izbor, ali ako ti je bitna i kvaliteta videa onda k850i i nije bas nesto.
bilo bi dobro da napises sto ti je jos bitno osim kamere i s koliko novaca raspolazes jer je ovako tesko dati neko dobar prijedlog.
u nekom srednjem cjenovnom razredu k850 bi bio odlican izbor kao i U900 Soul.
Što se tiče kvalitete fotografija držim da je k850 najbolji izbor za tu cijenu dok mu video nije najjača strana pa bi eto ovo bio moj prijedlog.![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Bookmarks