mislim da je ne podrzava nitko. a i onaj koji je podrzi nakon svih argumenata koje smo naveli nije nista drugo doli jedan od onih o kojima je drug mile pisao!
mislim, bisera li, problem vam predstavljaju lezeci, a nitko se, osim mobifanice, nije sjetio rupetina po cesti! a njih hvala bogu ima vise nego lezecih i mogu biti puno opasnije po limenog vam ljubimca od lezeceg.
a i osim toga, tiesto, nije li vam akcija malo debilno osmisljena?! sjest cete na trubu, i sto, ocekujete da lezeci policajac odseta?!jedino sto vam se moze desiti jest da susjedi koji zive uz tu cestu, nadrkani vasim remecenjem javnog reda i mira uslijed silovanja trube o istome obavjeste muriju. i onda ce vas fino uz lezece docekat i stajaci policajci, te vam napisat cestitku. gud lak. ja cu prva zvat muriju ako primjetim bisere koji trube na lezece.

jedino sto vam se moze desiti jest da susjedi koji zive uz tu cestu, nadrkani vasim remecenjem javnog reda i mira uslijed silovanja trube o istome obavjeste muriju. i onda ce vas fino uz lezece docekat i stajaci policajci, te vam napisat cestitku. gud lak. ja cu prva zvat muriju ako primjetim bisere koji trube na lezece.
Odgovori uz citat
Bookmarks