= Citat = Izvorno postao xlr Pregledaj post
A šta bi rekli da u nepoznatom gradu nasjednete na asfaltirani ležeći (!) i još k tome neobilježen bojom ili znakom nego siv kao cesta, tzv. kameleon? Ne da ti od jajca nastane mućak, nego se trebaš malo i nagutati da vratiš želudac na svoje mjesto

Budimo sretni što su naši ležeći lijepo signalizirani i ako si normalan vozač na vrijeme ćeš prilagoditi brzinu (pogotovo u svom gradu gdje većinom znaš gdje su postavljeni) tako da ove fore o naglim kočenjima i sl. ne prolaze.

Dok se ne naučimo pameti ležeće treba što više forsirati.
Ne bi ništa rekao, od šoka. A upravo takvih ležećih policajaca ima i u našem divnom Zagrebu.
Nisam protiv ležećih i moji klinci svaki dan sigurnije prelaze cestu na putu do škole upravo zbog ležećih policajaca, ali sam protiv neoznačenih, od asfalta napravljenih i teško, do nemoguće uočljivih ležećih policajaca. Osobno sam imao prilike "tražiti bubrege" zbog takvih neuočljivih i prilično visokih na koje sam naletio tražeći mjesto za parkiranje suludom brzinom od nekih 40-tak km/h. I stoga pokrećem akciju za vidljivo označavanje ležećih policajaca (i vertikalnom i horizontalnom signalizacijom) i za korištenje jednoobraznih ležećih policajaca (onih crnožutih preko cijele ceste) tako da nitko ne može reći da ih nije na vrijeme vidio ( pa je morao naglo kočiti i riskirati oštećenje svog limenog ljubimca itd.itd.) a da istovremeno čuvamo živote pješaka.