Je li formatiran pod Vistom? Možda bi to mogao biti problem. Drugi mogući problem je ako se radi o U3 sticku koji ima emulaciju CD-ROM-a. Novija verzija software bi to trebala riješiti.
Imam jedan problem sa usb stikom... a radi se o slijedecem stiku:
SanDisk Cruzer 4GB... najprije sam ga korisito na Visti gdje nije bilo nikakvih problema a zatim sam ga prebacio na XP. Tu mi ga prepozna kao CD-ROM i onda mi pocne racunar stopat da ga jednostavno nemogu koristit!!!
###1410989180026
Je li formatiran pod Vistom? Možda bi to mogao biti problem. Drugi mogući problem je ako se radi o U3 sticku koji ima emulaciju CD-ROM-a. Novija verzija software bi to trebala riješiti.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
da ne otvaram novu temu, takodjer imam problem sa usb stickom samo je problem malo drugacije prirode, naime vjerojatno je bio izvadjen iz pc-a bez onog safely remove hardware i sad su svi folderi i podaci na njemu necitljivi, i nema slova nego mali kvadratici,
dali netko zna da li se to moze spasiti?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
iman ja isti SanDisk Cruzer 4GB...da MrBlc
radise o U3 sticku ali ne virujem da se radi o software-u
ja san svog kupija iz vani i jedini problem je bija sto je bia krcat virusima
☻/ Ko je retardiran
/▌ neka digne ruku
jest stvar o tom U3... sta sad da radim??? nije do virusa!!!
###1410989180026
probaj skinit novi soft na njega ali ne virujen da ce pomoc to
ili ga jednostavno formatiraj na xp-u
☻/ Ko je retardiran
/▌ neka digne ruku
software sam trazio nisam nish naso... a rokno sam mu jedan format na XP--- pa cu sad da vidim!!!
###1410989180026
ma nista dzaba sve--- formatiro sam ga na XP-eu ali opet sporo do jaja...dok na drugim racunarima na kojima je instaliran XP nema nikakvih problema...jedino kod mene!
###1410989180026
znaci vjerovatno ti je nesto do windowsa
☻/ Ko je retardiran
/▌ neka digne ruku
ima ima usb 2.0 portove.... nije uopste stvar u tome da on meni sporo prebacuje sadrzaj nego je stvar u tome... da je u mene racunar takav po prirodi cim nadje neki novi hardware da je spor nenormalno jednostavno nemoguce....
dosad nikako nisam imao problema sa usb stikovima... ako ih nije uslo 100komada nije ni jedan!!!
driveri za usb.2.0 davno instalirani i to sam imo problema... novi hardware pa lose skroz bilo....
tako da sada jednostavno neznam do cega... kao da mi je racunar uklet!
###1410989180026
Tunja jesi li ti možda radio trik USB stick CD Rom emulation ?
Takvi emu se rade kada se win instalira s USB Stick-a.
ma nisam mu ja nista radio... kupio ga u njemackoj koristio kod rodice na Visti sve normalno islo... doso kuci uturio ga kod sebe nece... na drugi racunar sve normalno formatiro ga na XP odnio kuci nece opet...
to cak ne bi znao ni napravit!!!
###1410989180026
...čekaj - pokazuje li ti stick dvije particije kada ga ukopčaš?
Stvar je u tome da U3 stick-ovi kod pokretanja prvi puta nude instalaciju U3 komponenti i tada kreiraju dvije particije na sticku (prva je read only i dosta je zeznuto je maknuti ako se to radi bez instaliranog launchpad-a dok je druga za podatke - formatiranjem se formatira samo ta druga)...
Prijedlog je da se otvori exe datoteka na prvoj particiji i onda ti se u tray-u pojavi ikona sa znakom U3 - klikni na nju i otvoriti će ti se launcpad - tamo odeš u preferences te odi na uninstall - ali prije toga backupiraj podatke sa druge particije...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
znaju se dogodit slicne stvari, npr. dok instaliravas neki OS da ostavis usb utikan, i kad pocne instalacija ili kad zavrsi, usb ti je sjeban totalka..
ma rijesio sam ja to na slijedeci nacin!!!
posto je u mene racunar ocito nekakav "SJEBAN" jer kad god mu se ubaci neki hardware izuzev usb-ea on zastopa... jedino je rijesenja instalirati nanovo XP sa tim hardwareom!!!
tako sam i ja stavio usb stik i rokno mu XP i radi bez ikakvih problema... mene samo zanima da li neko zasto je to tako???
###1410989180026
...možda je jednostavno do definicije drivera na XP-u možda nije imao kompletnu podršku za instalaciju novog hardvera...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
ma neam pojma do cega je... al nea veze cini mi se da sada znam univerzalni lijek protiv hardware kada ga nece da prepozna... barem sto se tice mog racunara!!!
###1410989180026
Bookmarks