Ništa posebno. Knock out, Zero in, sve su jeftinije od ove ponude. I sad gdje je smisao ove tarife???
Nova Tele2 tarifa bez MMP
![]()
Ništa posebno. Knock out, Zero in, sve su jeftinije od ove ponude. I sad gdje je smisao ove tarife???
....
taj da imaš pretplatu bez pretplate![]()
koja je skuplja... velika je razlika između 49lp i 79lp, malo pričaš i evo 50 kn na razlici kolika je i minimalna obavezna potrošnja u Knock out...
....
bezvezna i nelogicna tarifa koja i nema nekog smisla,ali ako nekog veseli....
Ne izgled baš kao neko sretno rješenje.
Pretplatu uzimati a da se ne potroši 50kn mjesečno malo je bedasto.
Da bar nema uspostave poziva još bi bilo i smisleno.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Pa ako znaš da nećeš svaki mjesec potrošiti niti tih 50 kuna, a nisi obožavatelj bonova i kupovanja istih, zašto ne? Ne kužim zašto se tako okomiti na neku ponudu samo zato jer tebi nema smisla. Barem ima veći izbor tarifa i manje nezadovoljnih korisnika.
Pa i nije bezveze,za one koji malo razgovaraju,a ipak žele dobit mobitel jeftinije,s druge strane vipovci i simpaši mogu navalit kupit mobitel na pretplatu,jeftinije dekodirat mobitel i biti u svojoj mreži.Briga ih za 12,5 kuna mjesečno bar imaju mobitel za male pare.![]()
Ljudi to je odgovor na VIP-ovu Easy+ promo tarifu koju trenutno nude. Oni isto daju bez pretplate (osim 12,5 kn) i pozivi prema svim mrezama 0,91 kn s time da je obracunaska jedinica 60 sek. a poslije 1 sek., ali nemaju uspostavu poziva.
pa jel se moze promjenit tarifa kad se uzme ta pretplata?
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Sve ti gore piše:
Pretplatničku tarifu Plan 0 mogu koristiti svi novi Tele2 korisnici. Postojeći Tele2 korisnici mogu migrirati u tarifu Plan 0 ukoliko nemaju obvezno trajanje ugovornog odnosa. Uz Plan 0 možeš odabrati i mobilni uređaj uz trajanje pretplatničkog ugovora od 24 mjeseca.
ja čak razmišljam da uzmem novu pretplatu i ovu novu tarifu, moram samo pogledati cijene mobitela.. dobiješ jeftinije jedno plačaš 24 mjeseca 12,50 kuna.... vidjet ćemo da li se isplati, dođe mi ko telefon na kredit uz kamatu mjesčnu 12,5 kuna
Kap buši kamen, ne snagom, već čestim kapanjem.
mene zanima da li ja mogu uzeti jos jednu pretplatu na svoje ime u tele2 i na svoj amex trajni nalog, jer imam vec jednu pretplatu i vezan sam ugovorom na jos 1 godinu.
Ne, čovjek je mislio minimalno maksimalno 3 broja...znači garant možeš imati maksimalno 3, ali moguće je da je taj broj još i veći...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
e ovak možda je glupa ideja al neka, uzmem tu pretplatu samo zbog moba, u taj mobitel stavim drugu TELE2 karticu, a tu sim karticu s pretplatom bacim u ladicu i ne potrošim ni lipe, oćeju dečkovi iz TELE2 je... sve po spisku i poslat uplatnicu ili mogu bezbrižno živit???
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
u Fini, uzmu ti 3,55kn
....
Bookmarks