što se tiče omnie novi sam u tome. prijatelj mi ima omniu i na eng je jeziku.. on bi htio pribacit je na hrv. dal bi mi netko mogao rec kako u detalje jer neznam sto treba skinut a kamoli radit.
što se tiče omnie novi sam u tome. prijatelj mi ima omniu i na eng je jeziku.. on bi htio pribacit je na hrv. dal bi mi netko mogao rec kako u detalje jer neznam sto treba skinut a kamoli radit.
Još jedno pitanjce, kako da u S2U2 programu za zaključavanje promijenim onu prvu sliku lopoča, naišao sam i na neke teme koje se kao instaliraju ali nekako to čudno instalira se tema ali se promijeni sat, znači ja bih samo stavio neku sboju fotku na taj pri ekran
a dal bi taj rom koji skinem ikako mogao prevesti rucno tj. sam na hrv...
imam pitanje i bio bi jako zahvalan na odg..kao prvo kad instaliramo koji program kako ih izbrisat???di se brisu???jer sam probao nekako al mi govori da ih trebam ugasit da bi izbrisao!!sta postoji koji program kao onaj na kompu dodaj ili ukloni programe???i zasto mi vecinA programa ne radi na mobu???mi nes fali ili mozda neznam instalirat??
Opet ja
Kako da prilikom pisanja SMS-a kod odabira primatelja izaberem samo kontakte iz telefona, kopirao sam sve kontakte na telefon i svugdje mi je ok osim u tom pisanju sms, kod odabira primatelja prikazuje oba dva tel broja iz SIM-a i iz aparata
Hvala
Pozdrav
Bookmarks