To je ovo?
Ako upišem u operu na mobu, ili u google na kompu, na isto mi ispadne..
Btw ovaj program SPB Shell je odličan!
Samo to me jako jako nervira to što mi uvjek izbacuje errore kada se želim spojiti na net preko wlana.
EDIT: Našao program instalirao, sve disablirao i radi!!!
Hvala ti puno @EdgeD600!!!
Samo što moram uključiti wlan prije nego što želim update-ati vremensku prognozu.. Dali se to može namjestiti da si program prilikom update-anja (svaka 4 sata) si sam upali wlan, nakon update-a ga ugasi?
Ili da si određeni programi koji koriste internet prilikom pokretanja sami pale wlan?
EDIT 2: da neradim dupli post, kako vi gledate filmove na svojim mobitelima?
dali ga samo prebacite skupa s tilom u .avi file-u na mob, ili ga convertirate?
Ja sam pokušao preko total video convertera convertirati film iz .avi file-a koji je imao oko 700 MB u .wmw file (odabrao sam za pocket PC). Convertirani film je trebao imati oko 500 MB (što nije nešto malo), ali samo convertiranje traje jako jako dugo... Za 1% sam čekao 5 minuta, i pisalo je da će za 6 i pol sati biti convertirano..
Zadnji uredio GT-R : 29-12-2009 u 22:37
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
meni su epizode south parka u avi formatu,imas stranice kao npr. ppcwarez di imas skoro sve filmove,ali su samo smanjene rezolucije pa i sam film ima manje mb...
za gledanje filmova koristim http://www.omniahub.com/forum/index....pic,382.0.html
Titlove jos nisam probo,al prepostavljam da ti ime titlova mora bit isto kak i ime filma
Bookmarks