Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 912

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2008
    Mobitel
    SGS2 + 32GB
    Operater
    Tele2 Smart
    Bodovi
    11.209
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.209, Nivo: 25
    Bodovi: 11.209, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da nečitam 32 stranice, može li mi itko ukratko reći kakav je ovaj mob?
    Nešto me jako vuče da si nabavim novi mob, a čim sam ovaj ugledao na GSMareni, moram reći da mi se odmah svidio.
    Nebih prodao svoj N82, već bi ovu Omniu imao kao privremeno, samo da vidim kakvi su Samsunzi, TS mobiteli, WM mobiteli... želio bih se malo u tome iskusiti...
    Kakav je TS? Wlan? Kvaliteta izrade? Kakve navigacije mogu na njega i dali su besplatne pri korištenju kao Garmin za Symbian?
    T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3

Tek rođen Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Activity Award

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    iPhone 16 Pro
    Operater
    HT
    Bodovi
    65.022
    Nivo
    62
    Bodovi: 65.022, Nivo: 62
    Bodovi: 65.022, Nivo: 62
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao GT-R Pregledaj post
    Kakve navigacije mogu na njega i dali su besplatne pri korištenju kao Garmin za Symbian?
    mogu ti samo na ovaj dio odgovoriti. Je navigacija je besplatna ako ne koristiš A-GPS. Imaš i Garmin između ostalog + još hrpa priznatog (navigasijskog) softvera. Imaš već spmenuti Garmin, kao i iGO, TomTom, Google Maps, Sygic Mobile Maps...
    HC4L

3. 'Hvala' kaže:

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    LG G3
    Operater
    Simpa
    Bodovi
    9.051
    Nivo
    22
    Bodovi: 9.051, Nivo: 22
    Bodovi: 9.051, Nivo: 22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao GT-R Pregledaj post
    Da nečitam 32 stranice, može li mi itko ukratko reći kakav je ovaj mob?
    Nešto me jako vuče da si nabavim novi mob, a čim sam ovaj ugledao na GSMareni, moram reći da mi se odmah svidio.
    Nebih prodao svoj N82, već bi ovu Omniu imao kao privremeno, samo da vidim kakvi su Samsunzi, TS mobiteli, WM mobiteli... želio bih se malo u tome iskusiti...
    Kakav je TS? Wlan? Kvaliteta izrade? Kakve navigacije mogu na njega i dali su besplatne pri korištenju kao Garmin za Symbian?
    TS po meni je cist solidan,mogu i s prstom naciljat manje stvari,tak da olovcicu rijetko koristim,plus jos k tome ima jos puno softwerskih dodataka i prckanja po registriu da se taj touch poboljsa (meni je to pomoglo)...
    Wlan je ok,dosad kad sam bio spojen na neku mrezu,nikad mi nije puko signal il nesto...
    Kvaliteta izrade je vrlo dobra,cim primis mob u ruku,osjetis da nije bezveze,kuciste je metalno/plasticno,jedino su poklopac od baterije mogli malo cvrsci napravit,al u koristenju to te ne smeta...
    Ja trenutko koristim IGO 8 navigaciju,nije tesko instalirat i besplatna je...
    Posto je to WM uredjaj,trebat ce ti vremena da se priviknes,napocetku mi se nije svidjo bas interface mobitela,al imas brdo programa s kojima se to da sredit,moguce je promjenit svaki detalj,tak da si prilagodjavas uredjaj po zelji (npr. ja koristim spb shell (kao promjena interfacea,koristim finger friendly tipkovnice koje su dosta bolje od orginalnih,koristim drugi phone dialer,promjenio sam taskbar,ima jos toga dosta)

5. 'Hvala' kaže:

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. iPhone - pitanja i odgovori
    By .El Nino. in forum iPhone 2/3G/3GS
    Odgovora: 1287
    Posljednji post: 27-11-2010, 19:05
  2. [6233/6234] review i pitanja/odgovori
    By robee in forum Nokia
    Odgovora: 189
    Posljednji post: 10-12-2007, 16:10
  3. NAV4ALL: pitanja i odgovori