ma da,a na sta si presao ak se smije znat![]()
ma da,a na sta si presao ak se smije znat![]()
jel zna netko zašto mi se notification iz widgetsa nekad pokaže na ekranu a nekad ne kad mi dođe poruka ili propušten poziv.. ima li tu neka caka ili je bug?
iphone. i nije mi žao. A u pda svijetu sam već desetak godina. Ali što god vas zanima samo pitajte dalje. Iphone je samo prijelazan dok ne izađu wm7 koji će se nadam se pokazat kao dobri. Prije omnie sam imao pda+mob što je bilo puno bolja solucija, ali potšo nemam više svoj vjerni ipaq morao sam uzeti nešto što mi neće pojest živce do wm7
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
jel ima tko kakve screensavere za omniu....flash i ostale pizdarije....
Blonds have more fun
zbog novih iskustava. najozbiljnije. imam pda skoro 10 godina u što se ubraja i omnia. I nakon što sam jaaaaako proučio sve što može wm i najdublje načine na koje radi ostao sam zapravo razočaran. Uvijek ću tvrdit da je to moćan operativni sustav, ali jednostavno nije za mobitel nego samo za pda tako da sam hito nešto što ima pomalo od svega
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
Bookmarks