Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 912

Hybrid View

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2009
    Mobitel
    Omnia, U700
    Operater
    t-mobile
    Godina
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao EagleONE Pregledaj post
    ovo s memorijom je stvarno katastrofa,sve sam instalirao na my storage osim mobile shell, jednu melodiju za zvono i jednu za sms i sad mi je ostalo samo 25mb slobodno.i sad kad pokrenem neku igricu javlja mi da je storage memorija puna da necu moci primati sms tra lala.normalno sve se zablokira i ne radi task menager nego moram gasiti mobitel.

ima tu kakvog normalnog rjesenja za ovo??

i ne kuzim kad ugasim igricu i dalje mi kaze da imam 0 mjesta tek kad resetiram se vrati 25
    da i meni se nešto tako događa, samo ja sam sve instalirala (i mob shell) u my storage, i prebacila da mi se sve fotke i videi pohranjuju u mystorage)...mislim da je to do tog shell-a.

A imam jedan drugi problem, skinula sam onaj recrocall kak se već zove, da mi pozivateljeva slika bude preko cijelog ekrana, no ne štima nešto jer kad me netko zove pojavi mi se slika preko cijelog ekrana ali rezolucija u k... i ne mogu prihvatiti niti odbiti poziv, ono ne reagira mi touch na screenu... a i glupo mi je jer imam od shella i od tog recra, kako jedno od toga uključiti ili isključiti, jer nema smisla imati oboje. Kad me netko zove nekad se upali od recra a nekad od shella ta aplikacija
    Blonds have more fun

Svježe registriran
    Datum registracije
    Oct 2008
    Mobitel
    i900 Omnia, D900i
    Operater
    T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao plavusha Pregledaj post
    A imam jedan drugi problem, skinula sam onaj recrocall kak se već zove, da mi pozivateljeva slika bude preko cijelog ekrana, no ne štima nešto jer kad me netko zove pojavi mi se slika preko cijelog ekrana ali rezolucija u k... i ne mogu prihvatiti niti odbiti poziv, ono ne reagira mi touch na screenu... a i glupo mi je jer imam od shella i od tog recra, kako jedno od toga uključiti ili isključiti, jer nema smisla imati oboje. Kad me netko zove nekad se upali od recra a nekad od shella ta aplikacija
    zar tebi shell ne daje sliku preko cijelog ekrana?

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. iPhone - pitanja i odgovori
    By .El Nino. in forum iPhone 2/3G/3GS
    Odgovora: 1287
    Posljednji post: 27-11-2010, 19:05
  2. [6233/6234] review i pitanja/odgovori
    By robee in forum Nokia
    Odgovora: 189
    Posljednji post: 10-12-2007, 16:10
  3. NAV4ALL: pitanja i odgovori
    By Dylan57 in forum Sony Ericsson