Pa komplicirana je, normalno kad je win mobile.
Ja sam našao skoro sve u postavkama, a čega nema - skineš aplikaciju koja to riješi.
Inače je među najboljim "mobitelima" uopće, svi imaju neke mane tako da...
Pa komplicirana je, normalno kad je win mobile.
Ja sam našao skoro sve u postavkama, a čega nema - skineš aplikaciju koja to riješi.
Inače je među najboljim "mobitelima" uopće, svi imaju neke mane tako da...
što se tiče aplikacija i kodova, strah me nešto ukucavat u njega da se nešto ne pošemeri....jel postoji kakva opasnost da se zblokira ili da neka aplikacija onemogući rad drugih programa....
Možete mi preporučiti neki site gdje ima free aplikacija i da li postoji neko kvalificiran u Zagrebu tko bi mogao podesiti Omniu da bude tutto completo?
Hvala
postoji, može ti jedna app. biti nekompatibilna sa nekom drugom app.,osbno nisam imao takva iskustva ali ti prenosim pisanja nekih usera. Ono što možeš napraviti je izbrisati problematičnu aplikaciju. Ili eventualno napraviti hard reset uređaja.
za ubuduće dosta odgovora možeš pronaći u ovom dijelu foruma: Ručna računala # PDA pa tako i o free programima (Download linkovi za PocketPC , Molbe/zahtjevi za fileove/aplikacije -NOVO).
...a mislim da ćeš si sama morati narihtati uređaj. Svremenom ćeš ga skužit, a kad ga skužiš, mislim da će WM postati dio tebe, da ćeš se uvijek vraćati njima (osobno iskustvo, vjeruj mi ima nas još). Ili si zamoli kakvog frenda da ti ga posloži (uređaj)...
hvala ti![]()
Bookmarks