Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 912

Hybrid View

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    t-mobile
    Bodovi
    7.628
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.628, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    MIT loše radi konverziju, ali je mob dovoljno jak da bez ikakve konverzija reproducira sve što trrebaš, čak i jako velike rezolucije. Dobri konverteri su erightsoft SUPER i handbrake, oba su besplatna.
    Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran

Registered User Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2003
    Mobitel
    SE K750i
    Operater
    VIP Easy
    Godina
    22
    Bodovi
    7.201
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.201, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao FREAKed Pregledaj post
    MIT loše radi konverziju, ali je mob dovoljno jak da bez ikakve konverzija reproducira sve što trrebaš, čak i jako velike rezolucije. Dobri konverteri su erightsoft SUPER i handbrake, oba su besplatna.
    Hvala na odgovoru.
    Znam da je procesor dovoljno jak za reprodukciju i da software prilagođava "svaku" rezoluciju ekranu. Ali...
    Kad download-am neki video, javi mi "file type not suported" pa moram raditi konverziju )npr. avi file sa divX codecom!!!
    Kak da znam što skinuti, a da mogu direktno reproducirati? Koja ekstanzija, koja vrsta file, koje specifikacije (rezolucija, frames, codec)?
    Možda glupa pitanja za nekog ko je u tome, ali meni baš i nije sve tak "čisto"!

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    t-mobile
    Bodovi
    7.628
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao dcepek Pregledaj post
    Hvala na odgovoru.
    Znam da je procesor dovoljno jak za reprodukciju i da software prilagođava "svaku" rezoluciju ekranu. Ali...
    Kad download-am neki video, javi mi "file type not suported" pa moram raditi konverziju )npr. avi file sa divX codecom!!!
    Kak da znam što skinuti, a da mogu direktno reproducirati? Koja ekstanzija, koja vrsta file, koje specifikacije (rezolucija, frames, codec)?
    Možda glupa pitanja za nekog ko je u tome, ali meni baš i nije sve tak "čisto"!
    ma nisu glupa pitanja, naravno da ne može podržavati sve. Moraš imati player koji dolazi sa velikim brojem codeca, npr. core player ili ja osobno koristim kinoma play. Onda ćeš rijetko kada trebati konvertirati ali meni je draže smanjit ih malo jer iako ima gomilu prostora na njemu čemu okupirat npr 700mb koje na mobitelu nećeš moći prikazati u punom sjaju. Znači, stavi neki player i to bi trebalo bit to. Kinoma čak i flv video može reproducirati, tako da ako skineš nešta s npr. youtubea ne moraš ništa konvertirati
    Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran

Registered User Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2003
    Mobitel
    SE K750i
    Operater
    VIP Easy
    Godina
    22
    Bodovi
    7.201
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao FREAKed Pregledaj post
    Kinoma čak i flv video može reproducirati, tako da ako skineš nešta s npr. youtubea ne moraš ništa konvertirati
    Fala im na preporuci. Instalirao (free verziju), zanimljiv player. Flv-ove direkt reproducira i to mu je, po meni, najveća prednost! Za mpeg-4 me traži da kupim full verziju.

Da li Kinoma ima FULL SCREEN mod ili barem landscape, jer su mi video jako premali. Sa slikama (.jpg i sl.) možeš radit što hoćeš (okretati, zumirati i sl.), ali sa videom neznam.

Odovor (samom sebi, a možda nekom dobro dođe): Video se okreće sam, ako je mob setiran da se orjentacija ekrana sama podešava. Forsiranje preko programa nema ili ja neznam.

I još nešto, koji DiviX bi Omnia trebala direktno čitati?
    Pa kaj se ne fale da čita DivX, Xvid, WMV i MP4? A kaj god pustiš, ide mi zvuk ali za sliku javlja (unsuported format)?
    Zadnji uredio dcepek : 06-01-2009 u 22:36

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Iphone 3GS 32GB
    Operater
    T-mobile
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao dcepek Pregledaj post
    Fala im na preporuci. Instalirao (free verziju), zanimljiv player. Flv-ove direkt reproducira i to mu je, po meni, najveća prednost! Za mpeg-4 me traži da kupim full verziju.

Da li Kinoma ima FULL SCREEN mod ili barem landscape, jer su mi video jako premali. Sa slikama (.jpg i sl.) možeš radit što hoćeš (okretati, zumirati i sl.), ali sa videom neznam.

Odovor (samom sebi, a možda nekom dobro dođe): Video se okreće sam, ako je mob setiran da se orjentacija ekrana sama podešava. Forsiranje preko programa nema ili ja neznam.

I još nešto, koji DiviX bi Omnia trebala direktno čitati?
    Pa kaj se ne fale da čita DivX, Xvid, WMV i MP4? A kaj god pustiš, ide mi zvuk ali za sliku javlja (unsuported format)?

Možda zato što ti je prevelika rezolucija na DivX-u...

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. iPhone - pitanja i odgovori
    By .El Nino. in forum iPhone 2/3G/3GS
    Odgovora: 1287
    Posljednji post: 27-11-2010, 19:05
  2. [6233/6234] review i pitanja/odgovori
    By robee in forum Nokia
    Odgovora: 189
    Posljednji post: 10-12-2007, 16:10
  3. NAV4ALL: pitanja i odgovori
    By Dylan57 in forum Sony Ericsson