Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2
Prikazujem rezultate 26 do 27 od 27
    Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Aug 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Black_Hawk Pregledaj post
    Neka predavanja imas u Votinom, a neka na FSB-u.... jedino elektrotehnika ima sve u voltinom.... i vjezbe imas u voltinom...
    Lijep pozdrav ljudi!!

Buduci da sam nov ovdje zanima me nesta... Ove godine sam upiso stručni studij informatike na TVZ-u, prva godina, pa me zanima gdje se odrzavaju predavanja za Informatiku?? jer koliko znam svi studiji nisu na istim lokacijama, a koga god pitam nitko nezna, a buduci da ste vi tu sa TVZ-a pa se nadam da ce mi netko odgovorit...

Hvala unaprijed!!

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Oct 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Black_Hawk Pregledaj post
    Zanima me koju titulu dobijes poslije 3 godine na TVZ-u, a koju onda nakon jos dodatne 2???
    Dali je moguce nakon tih 5 godina ici na doktorat????
    http://forum.sztvz.hr/showthread.php?t=4682

Može se u Ljubljani. 6 predmeta razlike (zbog razlike u programu između TVZ-a i Ljubljane). Može se i u Beču i u Škotskoj (provjereno). Tj na politehnikama u Austriji i Engleskoj. Isto 5-6 ispita razlike.
    Na to ne treba baš gledati kao nemoguća misija, pošto ona osoba koja nađe posao u SLo-AUT-UK, 5-6 ispita razlike nije nemoguće položiti. Osim toga, za nostrificrianje diplome TVZ-a u EU, treba polagati tu razliku u predmetima. I onako u EU (ako netko traži posao u EU) radimo posao sa titulom Bacc, tj nitko te neće primiti na radno mjesto gdje se prima MEng (stručni specijalist po novohrvatskom). MEng, da se razumijemo, nije sveučilišni prg, već u EU veleučilišni prg.
    Jedina je sreća što se u EU lakše zapošljavaju osobe sa diplomama veleučilišta, nego sa sveučilišta. A i vjeruj mi, sveučilišni program u HR je manje usklađeniji sa istim u EU. Frend je prije upisa doktorata u Njemačkoj (sa sveučilišnom diplomom) morao položiti 11 ispita razlike.

+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove