Kupi BUG, na njegovom CD-u je SP2 koji sadrži SP1 i neka dodatna poboljšanja.
btw. Kabel bi trebao raditi ako instaliraš drivere.
Ne mogu instalirat drivere za kabel jer nemam SP1 na Windowsima XP. Naravno, nisu original. Gdje da ga nabavim?
Kupi BUG, na njegovom CD-u je SP2 koji sadrži SP1 i neka dodatna poboljšanja.
btw. Kabel bi trebao raditi ako instaliraš drivere.
Mislim da ti BUG-ov CD neće pomoći jer ni ja nemam originalne XP, pa mi je kod instalacije SP1 javljao da mi ne valja serijski broj ili takvo što. Nabavi od nekog instalacijski CD XP-a sa SP1. Tako sam ja riješio problem. Onda će ti sve raditi. Ja sam živi primjer.![]()
Da i ja mislim da nece radit s BUG-om, jer sam ja jos prije skidao taj SP1 s neta, pa mi je na kraju instalacije zezao, bas to sa ser. brojem. Nista, probat cu nabavit CD, fala
Skidao SP s neta? Ajme, bed... Mada od kad sam instalirao te windowse sa SP1, više ne mogu gledati filmove preko windows media playera. Trzaju. Ne znam da li to ima veze sa SP1, ali znam da prije nisam imao takvih problema.
Možda još niste čuli, ali Microsoft je omogučio instalaciju SP2 i na piratske verzije Windowsa XP.
Ma ja sam to s faksa skinuo, preko laptopa, ide ko ludo. Dobro, ja vecinu filmova gledam preko BSplayer-a, tako da nije problem. Nego, ti imas 7610, pa tu je stvarno hrpa nekorisnih programcica, jesi ti sta brisao? Ja sam ga jucer kupio, pa mi je jos sve novo... Obrisao sam onaj Welcome i sad gledam sta cu dalje. I da, kad pokrenem neku melodiju sa ekstenzijom .amr, svakih par sekundi melodija zbrejka na pola sekunde. Ostale sve rade normalno.. Mislim izbrisat sve te .amr melodije...
Znaci, Ti Dark misli da bi trebalo radit to sa BUG-ovog CD-a? To je najmanji problem i najbrze mi je (kupim na kiosku pa sam gotov)
Meni radi u istim uvjetima![]()
Te .amr melodije, koliko sam ja skužio, služe za editiranje onih kratkih filmića, odnosno koriste se kao glazbena podloga. Ja ih ne koristim. Ja sam isto izbrisao taj Welcome, čak sam skinuo i stavio beta verziju Lifebloga, pa sam ju isto maknuo. Od ostalih stvari koje su bile gore po defaultu, mislim da nisam deinstalirao. Mada sam već instalirao na desetine programa i još više igrica i mnoge od njih vrlo brzo maknuo. Imam 16 igrica i 7 programa, a na kartici mi je slobodno još nekih 32-33 mb.
Izvorno postao Dark
Nisam znao. Moj bed. Sori. Znam da mi SP1 nije htio instalirat. :bunny:
Zaboravih pitat: na kojem BUG-ovom CD-u se nalazi SP2? Mislim, ako se to smije saznati preko ovog foruma...
Kako misliš kojem? BUG br. 142, 9. mjesec 2004. godine.
I još par pitanja: za sta služe-
onaj kodak pictures
setting wizard
Nikad necu printat,a setting wizard stvarno ne kuzim.
I da, za sta služi onaj adapter za karticu? ako nemas karticu stavis njega (mozda)?
Mob podržava RS-MMC (Reduced Size MultiMedia Card), a ako imaš čitač običnih MMC kartica, staviš adapter i RS-MMC postaje obična MMC.
Kodak pictures možeš slobodno deinstalirati. Mislim da to služi razvijanju slika u Kodakovim studijima. Print služi za printanje preko blututa, Setting wizard - ime ti sve veli, to isto može ići proč. Onaj adapter ti služi da ovu reduced MMC karticu koju imaš u Nokiji, a koja je duplo manja od običnih MMC kartica, staviš u taj adapter (točnije, adapter "natakneš" na reduced karticu), tako da ju možeš staviti u neki drugi mob u koje idu obične MMC kartice. U recimo SX1, N6600...
Setting wizard mi postavi MMS i GPRS, i to je to. Ok, sve ostalo skuzih, fala.. od sad i ja krecem u potragu za programima :-)
Evo jos jedno- kak maknut taj kodak? nema ga u aplikacijama, a u samom programu se neda deinstalirati. Maknuo sam si i operu, i sve dig. zvukove
Gle, i da ga makneš, nećeš puno dobiti na memoriji. Instaliraj si SeleQ, nešto kao explorer u kojem možeš browsat po folderima. Taj Kodak ti se nalazi u direktoriju E:/System/Apps/KPCaMain, ali ni tamo ne vidim uninstall. Jedino ako želiš riskirati i izbrisati cijeli folder, mada ti to ne bih preporučio. Kaj ti toliko smeta? Premjesti ikonu negdje u neki folder gdje ti neće biti na putu i kvit. Inače, imaš jednu jako dobru stranicu sa hrpom programa i igrica koje većinom šljakaju na 7610: www.zone60.org
Jedini bed je to što je stranica na ruskom, ali imaš plug inove koje vrlo dobro prevedu stranicu na engleski.
OK, hvala, budem pogledao
Ma mos slobodno s seleqom ili nekim drugim programom pobrisati taj kodak program. Jednostavno izbrises cili folder i to ti je to. Nece biti nikakvih problema, ne brini. Isprobano tako da znas da ne govorim bezveze! A dobijes oko 300kb slobodnog prostora!
Ako ti je tih 300 kila toliko ključno.
Bookmarks